קטרון איוונט
-
עדי נתנאלי הוציא סרטון עכשיו עם דור אסרף על זה למישהו יש מושג או מידע על הסט ,מה מכיל כמה עולה,ומה מיוחד בכלי הזה וכו…
-
עדי נתנאלי הוציא סרטון עכשיו עם דור אסרף על זה למישהו יש מושג או מידע על הסט ,מה מכיל כמה עולה,ומה מיוחד בכלי הזה וכו…
@א.א.-מיוזיק מה שליבלה ליפסקר טען בפינת מאחורי הקלידים של @חכם_בלילה, זה שבעיקרון קטרון באופן כללי נקראים החזקים ביותר בדגימות (מבחינת סאונד נאמן למקור), אבל הסיבה העיקרית שלא עברו לזה באופן גורף הוא פשוטה- אף אחד עוד לא ניסה את הכלי הזה, ואף אחד לא רוצה לקחת את הסיכון בלייב…
לגבי הסט עצמו אין לי מושג. -
-
@א.א.-מיוזיק מה שליבלה ליפסקר טען בפינת מאחורי הקלידים של @חכם_בלילה, זה שבעיקרון קטרון באופן כללי נקראים החזקים ביותר בדגימות (מבחינת סאונד נאמן למקור), אבל הסיבה העיקרית שלא עברו לזה באופן גורף הוא פשוטה- אף אחד עוד לא ניסה את הכלי הזה, ואף אחד לא רוצה לקחת את הסיכון בלייב…
לגבי הסט עצמו אין לי מושג.@איש-אחד אני רואה שאתם ב"ה בקיאים בחומר…
עדי נתנאלי עובד ביחד עם חברת קטרון בשיתוף פעולה גדול מאוד
הם הביאו לו את הקטרון איוונט הראשון לארץ בשביל שעדי יתכנת עליו
ועוד סקופ:
באירוע ה NAMM Show עדי נתנאלי נשלח לאירוע בקליפורניה בתור נציג ומדגים של חברת קטרון בשביל אורגן שהכריזו עליו באירוע שעתיד לצאת שנקרא הקרטון פיוז’ן
עדי נתנאלי היה על אחראי חלק מהדגימות של האורגןתיעודים:
הקטרון איונט:
הקטרון פיוז’ן שעתיד לצאת:
עדי נתנאלי בהדגמה באירוע:
@א.א.-מיוזיק לגבי הסט:
אין עוד תאריך או מידע שידוע לי לגבי מתי הסט יושק אבל שהוא יצא לקהל אנחנו נדע ועוד איך…