ADSR Sample Manager
-
@Hagai-Habani זה נכון ולא נכון
קוסמוס הרבה יותר נוחה אבל בתשלום
חוץ מזה שהתוכנה החינמית נותנת לי כל מה שאני צריך
אז נכון שהיא לא מזהה לפי סגנון אבל היא כן מזהה לפי
סולם וBPM וזה כל מה שאני צריך בשביל מינימום סדר בסמפלים כי ממילא בכל חבילה שיש לי על כל הקלטה כתוב גם את הסגנון - נניח קיק טראפ/פאנצי וכדומה
אז מי שאין לו כסף להשקיע על תוכנות בתשלום יכול פשוט להוריד התוכנה הזו שממש שווה לו כדי לסדר סמפלים -
הפלאגין הכי טוב לסאמפלים של תופים בשילוב של AI זה של ATLAS בפער ענק על כולם
https://www.kvraudio.com/product/atlas-2-by-algonaut -
הפלאגין הכי טוב לסאמפלים של תופים בשילוב של AI זה של ATLAS בפער ענק על כולם
https://www.kvraudio.com/product/atlas-2-by-algonaut@Studio-Bit יותר מ-cosmus המעודכן של waves?
-
@Studio-Bit שים לב שאני לא מדבר על תוכנה שמביאה לך סמפלים שלה אלא על תוכנה שמסדרת לך את הסמפלים שלך שזה שני דברים שונים, אני אישית גם אם אוכל לא נראה לי שארכוש את ספלייס כי בסופו של דבר לספלייס יש את הסמפלים שלה ואני רוצה סמפלים שאני אוסף ואוגר…
-
@Studio-Bit שים לב שאני לא מדבר על תוכנה שמביאה לך סמפלים שלה אלא על תוכנה שמסדרת לך את הסמפלים שלך שזה שני דברים שונים, אני אישית גם אם אוכל לא נראה לי שארכוש את ספלייס כי בסופו של דבר לספלייס יש את הסמפלים שלה ואני רוצה סמפלים שאני אוסף ואוגר…
@לוי-ל כתב בADSR Sample Manager:
שים לב שאני לא מדבר על תוכנה שמביאה לך סמפלים שלה אלא על תוכנה שמסדרת לך את הסמפלים שלך שזה שני דברים שונים, אני אישית גם אם אוכל לא נראה לי שארכוש את ספלייס כי בסופו של דבר לספלייס יש את הסמפלים שלה ואני רוצה סמפלים שאני אוסף ואוגר…
צודק ספלייס לא שייך באמת לקטגוריה הזאת זה יותר להמחשה שהיתי מעדיף להשתמש בזה מאשר בWAVES…
-
@לוי-ל כתב בADSR Sample Manager:
שים לב שאני לא מדבר על תוכנה שמביאה לך סמפלים שלה אלא על תוכנה שמסדרת לך את הסמפלים שלך שזה שני דברים שונים, אני אישית גם אם אוכל לא נראה לי שארכוש את ספלייס כי בסופו של דבר לספלייס יש את הסמפלים שלה ואני רוצה סמפלים שאני אוסף ואוגר…
צודק ספלייס לא שייך באמת לקטגוריה הזאת זה יותר להמחשה שהיתי מעדיף להשתמש בזה מאשר בWAVES…
@Studio-Bit וואו…
יש לזה רק בעיה אחת קטנה, שזה לא תומך עברית כלל.
הייתי צריך עכשיו לשנות שמות של כמה וכמה תיקיות כדי שזה יעבוד לי כמו שצריך.
(כמובן שהתקנתי את זה מקודם, אחרי שראיתי שזה מומלץ…)מצד שני, ATLAS תומך רק בתופים ואת כל השאר הוא זורק ב-others, לעומת cosmos שממיין אפילו בין וואקלים.
מה שכן, מבחינת מהירות סריקה של התיקיות אין השוואה כלל (לטובת atlas). -
@איש-אחד סליחה על העריכות שלי… זה סדר העדיפות שלי בסאמפלים. (מיותר לציין שבדקתי ועברתי על כולם)
- Atlas
- Loopcloud
- Splice
- Waves
@Studio-Bit אני דיברתי על כל סוגי הסמלים לא רק לתופים.
בקשר לרשימה, גם loopcloud זה אותו רעיון של splice.
המטרה כאן זה ארגון של סמפלים.@לוי-ל הדבר שיותר טוב בקוסמוס של waves זה שאם יש לך סמפלים שהשם שלהם לא תואם לסאונד או שזה סתם ג’יבריש, הוא יודע לזהות לפי הסאונד מה זה. זה עוזר המון…
אגב, גם ל-XLN Audio יש משהו דומה (לא זוכר כרגע את שמו) שהוא נחשב כמעט, אם לא הכי טוב בתחום, אבל הוא עולה כפול מקוסמוס במחיר המלא שלו וקוסמוס ממש מספק אותי. -
@Studio-Bit אני דיברתי על כל סוגי הסמלים לא רק לתופים.
בקשר לרשימה, גם loopcloud זה אותו רעיון של splice.
המטרה כאן זה ארגון של סמפלים.@לוי-ל הדבר שיותר טוב בקוסמוס של waves זה שאם יש לך סמפלים שהשם שלהם לא תואם לסאונד או שזה סתם ג’יבריש, הוא יודע לזהות לפי הסאונד מה זה. זה עוזר המון…
אגב, גם ל-XLN Audio יש משהו דומה (לא זוכר כרגע את שמו) שהוא נחשב כמעט, אם לא הכי טוב בתחום, אבל הוא עולה כפול מקוסמוס במחיר המלא שלו וקוסמוס ממש מספק אותי.פוסט זה נמחק! -
אה יש עוד תוכנה לסאונדים משו פסיכי ברמות של BOOM שעובד על שכבות לכל מי שרוצה עיצוב סאונדים לא רק של תופים
https://www.boomlibrary.com/sound-effects/soundweaver/