היצירות וההפקות המוזיקליות שלי
-
אני רוצה לשתף אתכם בהפקה מוזיקלית שעשיתי ליוצר נתנאל אבקסיס השיר נקרא - עד הסוף.
-
@SHLNX כתב בהיצירות וההפקות המוזיקליות שלי:
נראה לי שצריך לצאת לו עוד שיר היום (עשיתי לו מאסטרינג)
לא סיפרת לי על זה? אתה מתכוין לעילת העילות?
@בנצי-כהן כתב בהיצירות וההפקות המוזיקליות שלי:
כן, האמת שזה היה מהרגע להרגע, הם רצו כבר להוציא את זה והיה כמה בעיות במיקס, אז שמואל כהן שאל אותי אם אני יכול להציל את זה במאסטרינג, כנראה שהצלחתי…
(לא הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים, אבל העיקר שהלקוח מרוצה) -
@בנצי-כהן כתב בהיצירות וההפקות המוזיקליות שלי:
כן, האמת שזה היה מהרגע להרגע, הם רצו כבר להוציא את זה והיה כמה בעיות במיקס, אז שמואל כהן שאל אותי אם אני יכול להציל את זה במאסטרינג, כנראה שהצלחתי…
(לא הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים, אבל העיקר שהלקוח מרוצה)@SHLNX כתב בהיצירות וההפקות המוזיקליות שלי:
(לא הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים, אבל העיקר שהלקוח מרוצה)נשמע טוב מאוד בואנה אתה תותח!
-
היי חברים שמח לשתף לכם סקיצה שעשיתי עכשיו לשיר חדש שלי, זה נשמע די טוב וזה הכיוון של השיר פחות או יותר, אשמח לתגובה שלכם (כמובן זה סקיצה וזה לא הוצאה רשמית… זה לפני מיקס והמאסטר שם הוא חובבני אבל זה עדייין נשמע טוב).
-
היי חברים שמח לשתף לכם סקיצה שעשיתי עכשיו לשיר חדש שלי, זה נשמע די טוב וזה הכיוון של השיר פחות או יותר, אשמח לתגובה שלכם (כמובן זה סקיצה וזה לא הוצאה רשמית… זה לפני מיקס והמאסטר שם הוא חובבני אבל זה עדייין נשמע טוב).
-