Roland E-A7
-
@חכם_בלילה אה, אוקיי, א’ - למה לא תקנה רולנד כאורגן שני ותישאר עם הS600 כראשי? ב’- לגבי הקורג 700, הוא אורגן בסדר גמור, מבחינת מקום הוא גם קצת מעצבן שיש בו קצת מקום (נראה לי באזור ה350 ) ולגבי הסאונד שלו הוא לא כזה מפוצץ, כלומר, הרולנד טוב ממנו, אבל יש מקום של כבוד גם לקורג. אם אתה כבר מתכנן לקנות קורג כדאי לך לנסות לקנות לפחת PA 1000 או אולי אפי’ PA 4 יד 2 שירד לו המחיר.
@קורג-PA-700 אני באמת חשבתי על הרולנד כאורגן שני וכאורגן מרכזי למזרחית הבעיה שהוא ישן בקטע רציני (הסאונדים, הממשק…)
PA4 יקר…
-
@קורג-PA-700 אני באמת חשבתי על הרולנד כאורגן שני וכאורגן מרכזי למזרחית הבעיה שהוא ישן בקטע רציני (הסאונדים, הממשק…)
PA4 יקר…
@חכם_בלילה הסאונדים לא נראה לי כאלה ישנים כי מה התקדם כבר בלייב ומזרחי, לגבי הממשק אתה צודק…
-
@חכם_בלילה הסאונדים לא נראה לי כאלה ישנים כי מה התקדם כבר בלייב ומזרחי, לגבי הממשק אתה צודק…
@קורג-PA-700 בלייב מלא התקדם מלפני 9 שנים…
אולי לא במזרחית… אבל בלייב כן -
טוב אני לא מאמין שאני פותח את הנושא הזה
אני כאיש ימאהה ברמ"ח אברי ושס"ה גידי פותח נושא על המתחריםעכשיו ברצינות:
אני בהתלבטות מאוד גדולה איזה אורגן לקנותהצרכים שלי כרגע זה:
מזרחית (חסידי יש לי כבר סט בSX 600 של @המעבד-המתאבד ממליץ בחום
)
ואורגן לתזמורת (בשביל סאונדים וכ’ו)עכשיו משהו ששמתי לב אליו זה שהמון בעלי תזמורות בארץ יש כאורגן שני את ה Roland E-A7
ושאלתי את עצמי שתי שאלות:
- למה יש להם את הרולנד?
- איזה סט יש לכולם על הרולנד? (לדעתי עמי כהן אבל אולי אני טועה…)
אשמח שמישהו יעזור לי ויעשה סדר
משפט לא לצטוט: אני לא שולל קורג
@חכם_בלילה דבר ראשון זה שעמי כהן ודוד ביתן בנו לרולנד ביחד סט, שעל החלק החסידי מופקד עמי ועל החלק המזרחי דוד,
ולענינו הייחודיות שיש באורגנים האחרונים בשונה מהרולנד, שאפשר לבנות את המקצבים בקיובס וזה יוצר יכולות גבוהות בהרבה מכמה בחינות,
וכאחד שקנה את הדנתה זן עם סט של עמי ,אני יכול להעיד שעמי הוא היחיד שעושה לכל הסגנונות -מזרחי ברמה גבוהה מאוד ,דגימות שלמות של דרבוקות וכלי הקשה מזרחייים ,וכן אקוסטי ברמה גבוהה -הוא דגם גיטרות עם אריאל אהרון ,וכן אלקטרוני,
וכמובן הוא עשה את זה גם בימהה כך שאם אתה רוצה להקיף סגנונות אני ממליץ בחום! -
PA4 יקר…
@חכם_בלילה ידידי לא הבנתי. אתה כתבת שזה אורגן לתזמורת?? יש לך הרכב? >! (Spoiler) ואין לך תקציב ל PA4?? סליחה על החפירה

טוב בכל מקרה עם כל הכבוד לPA 700 הוא אורגן ביתי מעולה אבל ביתי! לא מיועד להיות כלי עבודה מקצועי. אפילו PA1000 שהוא כבר באמת כלי כלי, לדעתי לא כדאי… אם זה צרכים של עבודה מקצועית. שים עוד קצת ותקנה 4 זה לא כזה יקר היום -
@חכם_בלילה ידידי לא הבנתי. אתה כתבת שזה אורגן לתזמורת?? יש לך הרכב? >! (Spoiler) ואין לך תקציב ל PA4?? סליחה על החפירה

טוב בכל מקרה עם כל הכבוד לPA 700 הוא אורגן ביתי מעולה אבל ביתי! לא מיועד להיות כלי עבודה מקצועי. אפילו PA1000 שהוא כבר באמת כלי כלי, לדעתי לא כדאי… אם זה צרכים של עבודה מקצועית. שים עוד קצת ותקנה 4 זה לא כזה יקר היום@יעקב-קוט יש לי תזמורות בתהליך בניה…
@א.א.-מיוזיק אם ככה אז אני יכול לקנות לדגומה את הSX920 עם הסט של עמי ואני מסודר לא? -
@יעקב-קוט יש לי תזמורות בתהליך בניה…
@א.א.-מיוזיק אם ככה אז אני יכול לקנות לדגומה את הSX920 עם הסט של עמי ואני מסודר לא?@חכם_בלילה לכאורה כן ,למרות שאין לי את הכלי הזה…
-
@א.א.-מיוזיק אם ככה אז אני יכול לקנות לדגומה את הSX920 עם הסט של עמי ואני מסודר לא?@חכם_בלילה כתב בRoland E-A7:
@א.א.-מיוזיק אם ככה אז אני יכול לקנות לדגומה את הSX920 עם הסט של עמי ואני מסודר לא?אם אתה קונה כבר 920 של ימאהה עדיף לך להשקיע ולקנות את הסטים של החברה המובילים של ימאהה, (יוחנן, מוטי רוזנפלד, וכו’…שהם יותר מקצועים בקטע של ימאהה)
-
@חכם_בלילה כתב בRoland E-A7:
@א.א.-מיוזיק אם ככה אז אני יכול לקנות לדגומה את הSX920 עם הסט של עמי ואני מסודר לא?אם אתה קונה כבר 920 של ימאהה עדיף לך להשקיע ולקנות את הסטים של החברה המובילים של ימאהה, (יוחנן, מוטי רוזנפלד, וכו’…שהם יותר מקצועים בקטע של ימאהה)
@קורג-PA-700 נכון אבל זה לא מה שאני צריך
אני צריך סאונדים ומקצבים של מזרחית ולייב… -
@חכם_בלילה דבר ראשון זה שעמי כהן ודוד ביתן בנו לרולנד ביחד סט, שעל החלק החסידי מופקד עמי ועל החלק המזרחי דוד,
ולענינו הייחודיות שיש באורגנים האחרונים בשונה מהרולנד, שאפשר לבנות את המקצבים בקיובס וזה יוצר יכולות גבוהות בהרבה מכמה בחינות,
וכאחד שקנה את הדנתה זן עם סט של עמי ,אני יכול להעיד שעמי הוא היחיד שעושה לכל הסגנונות -מזרחי ברמה גבוהה מאוד ,דגימות שלמות של דרבוקות וכלי הקשה מזרחייים ,וכן אקוסטי ברמה גבוהה -הוא דגם גיטרות עם אריאל אהרון ,וכן אלקטרוני,
וכמובן הוא עשה את זה גם בימהה כך שאם אתה רוצה להקיף סגנונות אני ממליץ בחום!@א.א.-מיוזיק
מה זאת אומרת לבנות בקיובייס לאורגן?
לפי מה שכתבו כאן כל החבר’ה בעבר על הנושא,
אי אפשר לבנות מקצבים לא באורגן.
אולי תחכים אותנו כאן בנושא. -
@א.א.-מיוזיק
מה זאת אומרת לבנות בקיובייס לאורגן?
לפי מה שכתבו כאן כל החבר’ה בעבר על הנושא,
אי אפשר לבנות מקצבים לא באורגן.
אולי תחכים אותנו כאן בנושא.@מוזיקה-ללב איך שהבנתי אתה בונה בקיובס וזה פועל כפקודות מידי על הדגימות שאתה שם בכלי ,כך שלדגום אתה חייב ,אבל יש את היתרון של העריכה האינסופית והאפקטים שיש בקיובס …