שרשור בקשות פלאגינים
-
@מרדכי-חדש למליה סולואים יש המון משמעויות.
לאיזה סוג סולו אתה מתכווין?
על איזה תוכנה אתה עובד?@מייבין-באקורדים אף אל סטודיו וקיובייס
-
@איש-אחד בפיאנו רול של הקיובייס או בתוך המלודיין עצמו כי הבנתי שיש כזה דבר כלי שממיר את האודיו למידי ואתה רואה ממש את כל הקווים והאקורדים
@י.פ במלודיין עצמו, אבל גם כשזה פתוח על הקיובייס עצמו כ-ARA.
-
@מייבין-באקורדים אף אל סטודיו וקיובייס
@מרדכי-חדש קודם כל באף אל סטודיו יש כלי שמדמה גיטרות חשמליות לא רע.
ובעולם הגדול יש מאות אם לא יותר סאמפלרים/קונטקט/סינטיסייזרים/מידולים
שמחקים גיטרות חשמליות
תנסה יותר להתמקד -
יש למישהו את סוד 3 כבר?
-
-
@איש-אחד פתוחה, הבעיה שההורדה מהם לוקחת שעות, הם(שרתי ההורדה) בכוונה מאטים את ההורדה כדי שתקנה מנוי פרמיום, כך ש10 MB לוקחים 7 דקות, אנסה.
@לוי-ל (אגב, כמדומני שזו הפעם הראשונה בהיסטוריה שאני מבקש כאן פלאגין ממישהו…)
העניין הוא שבעבר שלחתי לנטפרי קובץ מכאן, והם הסתבכו עם ההורדה. -
העניין הוא שבעבר שלחתי לנטפרי קובץ מכאן, והם הסתבכו עם ההורדה.@איש-אחד כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
בשביל משהו כזה היסטורי, אני אחרוג ממנהגי ואעלה בעצמי

-
יש למישהו את סטנדרט קליפ?
(יש כאן אבל אני לא מצליח להוריד) -
@מייבין-באקורדים מניסיון, את הפלאגין הזה צריך לקנות, אין שום מקום שניתן להשיג בו בצורה טובה את סטנדרט קליפ בפרוץ, הלינק שהבאת מפנה להורדת וירוס במאת האחוזים(בעבר הורדתי משם כשעדיין ניסיתי להשיג את זה בפרוץ), ואין שום אתר שנותן לינק להורדת הפלאגין, ההמלצה שלי - תקנה את הפלאגין הנ"ל, הוא במחיר מגוחך(20 דולר), ונותן המון.
-
@מייבין-באקורדים מניסיון, את הפלאגין הזה צריך לקנות, אין שום מקום שניתן להשיג בו בצורה טובה את סטנדרט קליפ בפרוץ, הלינק שהבאת מפנה להורדת וירוס במאת האחוזים(בעבר הורדתי משם כשעדיין ניסיתי להשיג את זה בפרוץ), ואין שום אתר שנותן לינק להורדת הפלאגין, ההמלצה שלי - תקנה את הפלאגין הנ"ל, הוא במחיר מגוחך(20 דולר), ונותן המון.
-
@מייבין-באקורדים לא מאמין! חיפשתי את זה חודשים!, זה חדש לגמרי כנראה, אנסה אח"כ, בכל אופן אני לא מתחרט שקניתי, מי שקונה אצלם כרגע את הפלאגין, מקבל גישה בטא לפלאגין חדש שלהם בחינם, וכשהפלאגין יצא הוא יהיה בעלים חוקי שלו(קומפרסור מדהים)
-
@מייבין-באקורדים לא מאמין! חיפשתי את זה חודשים!, זה חדש לגמרי כנראה, אנסה אח"כ, בכל אופן אני לא מתחרט שקניתי, מי שקונה אצלם כרגע את הפלאגין, מקבל גישה בטא לפלאגין חדש שלהם בחינם, וכשהפלאגין יצא הוא יהיה בעלים חוקי שלו(קומפרסור מדהים)
@לוי-ל ונוריד את החדש גם משם.
זה אתר מדהים, ויש שם עוד הרבה חומר, פשוט זה חסום לי… -
@מייבין-באקורדים בינתים יש דרך ארוכה עד שהחדש יצא
בהחלט אתר מדהים. -
@מייבין-באקורדים בינתים יש דרך ארוכה עד שהחדש יצא
בהחלט אתר מדהים.@לוי-ל זה אחד מאלו?

מחכה שתעלה את הסטנדרט קליפ -
@מייבין-באקורדים לא, זה עוד לא יצא לשוק, ולצערי הרב יש לי בשורות רעות - ניסיתי להוריד את הסטנדרט קליפ עכשיו וגם את הEQ ולא הצלחתי, כתוב שהקובץ נמחק.
-
@מייבין-באקורדים לא, זה עוד לא יצא לשוק, ולצערי הרב יש לי בשורות רעות - ניסיתי להוריד את הסטנדרט קליפ עכשיו וגם את הEQ ולא הצלחתי, כתוב שהקובץ נמחק.
@לוי-ל באססה.
נחכה שמישהצליח להספיק להוריד-יעלה…