שרשור בקשות פלאגינים
-
לא אבל 1 תמיד טוב שיהיה ו 2 אני עוסק ביחד עם משהו
והוא קצת מתעסק בזה -
כן כן

-
טוב בסדר אני צריך פלאגין מזרחי משהו טוב
-
-
@ברני-דייטש כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אני צריך פלאגין מזרחי משהו טוב
א.
לא כותבים פוסט אחד אחרי השני
ב.
תתיג מישהו שאתה רוצה לדבר אליו
ג.
אסור לפרסם פרטי התקשרות בפורום(פרסמת בפרופיל שלך טלפון) מתייג את @איש-אחדבבקשה תשתדל לדבר בצורה שיותר מכבדת את הפורום, זה מוריד את הרמה של הפורום
-
@ברני-דייטש כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אני צריך פלאגין מזרחי משהו טוב
א.
לא כותבים פוסט אחד אחרי השני
ב.
תתיג מישהו שאתה רוצה לדבר אליו
ג.
אסור לפרסם פרטי התקשרות בפורום(פרסמת בפרופיל שלך טלפון) מתייג את @איש-אחדבבקשה תשתדל לדבר בצורה שיותר מכבדת את הפורום, זה מוריד את הרמה של הפורום
@לוי-ל אני התקנתי את האיזי באס ואני לא התחברתי עוד לפני לממשק של טונטראק ,מסובך מדי. איך אני מחליף בס ולא רק את הסגנון אל גיטרה
(או שזה בא רק אחת?) כנ"ל לגבי מערכת התופים שלהם (תודה)דרך אגב עכשיו אני באמת צריך את ה MODO BASS 2 למה הגוגל חוסם לי את ההורדה כיוון שהיא מסוכנת יש מצב אתה משיג לי גרסה תקינה להורדה? תודה בכל אופן
-
@לוי-ל אני התקנתי את האיזי באס ואני לא התחברתי עוד לפני לממשק של טונטראק ,מסובך מדי. איך אני מחליף בס ולא רק את הסגנון אל גיטרה
(או שזה בא רק אחת?) כנ"ל לגבי מערכת התופים שלהם (תודה)דרך אגב עכשיו אני באמת צריך את ה MODO BASS 2 למה הגוגל חוסם לי את ההורדה כיוון שהיא מסוכנת יש מצב אתה משיג לי גרסה תקינה להורדה? תודה בכל אופן
@י.פ כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
למה הגוגל חוסם לי את ההורדה כיוון שהיא מסוכנת
חח קרה גם לי
אתה צריך ללכת להורדות

ולאשר שם את ההורדה@י.פ כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
ואני לא התחברתי עוד לפני לממשק של טונטראק
לא מבין את כוונתך
-
חח קרה גם לי
אתה צריך ללכת להורדות

לא מבין את כוונתך
@לוי-ל התכוונתי לא אהבתי את הממשק ולגבי ההורדה זה פשוט פעם ראשונה שזה קרה לי אני יודע שלפעמים האנטי ווירוס מזהה קובץ כחשוד או שיש בו ווירוס אבל שהגוגל עצמו חוסם את ההורדה אמרתי לעצמי אולי כדאי לחשוב פעמיים לפני ההורדה… ולגבי מה שכתבתי לך איך מחליפים את הגיטרה או גם באיזי דרמר איך מחליפים את הקיטים כי מה שראיתי שם שיש שם ממש קצת אופציות לערכות תופים
-
@י.פ אני אישית הורדתי הרחבות שונות
לבס הורדתי את הרחבת הפאנק(ניתן למצוא ב4DOWNLOAD)
ולתופים את הרחבת הBIG STAGE (גם כן ניתן למצוא ב4DOWNLOAD)@י.פ כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אולי כדאי לחשוב פעמיים לפני ההורדה
אל דאגה הכול טוב…
-
@י.פ אני אישית הורדתי הרחבות שונות
לבס הורדתי את הרחבת הפאנק(ניתן למצוא ב4DOWNLOAD)
ולתופים את הרחבת הBIG STAGE (גם כן ניתן למצוא ב4DOWNLOAD)@י.פ כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
אולי כדאי לחשוב פעמיים לפני ההורדה
אל דאגה הכול טוב…
@לוי-ל אם אני לא מוריד את ההרחבות זה כמות הסאונדים שיש יש שם רק איזה כמה קיטים בתופים סטודיו רוק פופ ועוד משהו בכל מיני גרסאות וזה לקח לי המון ג’יגה כל הגרובים הארורים האלה… אבל אתה אומר שאפשר למצוא לזה הרחבות תודה!
הייתי מצביע לך פשוט אי אפשר 6 פעמים באותו יום
: אבל באמת תודה על העזרה… -
@לוי-ל כבר אין לי מקום במחשב יש לי 120 פנויים וכבר עכשיו הוא מקרטע לוקח לי שעות להוריד היום התקנתי Addictive Drums 2 לקח לי שעות… (באמת) דרך אגב פלאגין הרבה יותר איכותי לדעתי מהאיזי דרמר אתה יכול להתאים אישית את התופים (יותר בנוחות מהאיזי) הממשק הרבה יותר נוח יש שם אחלה לופים של תופים בקיצור היה שווה את זה…
-
חח קרה גם לי
אתה צריך ללכת להורדות

לא מבין את כוונתך
-
@לוי-ל כבר אין לי מקום במחשב יש לי 120 פנויים וכבר עכשיו הוא מקרטע לוקח לי שעות להוריד היום התקנתי Addictive Drums 2 לקח לי שעות… (באמת) דרך אגב פלאגין הרבה יותר איכותי לדעתי מהאיזי דרמר אתה יכול להתאים אישית את התופים (יותר בנוחות מהאיזי) הממשק הרבה יותר נוח יש שם אחלה לופים של תופים בקיצור היה שווה את זה…
בקיצור היה שווה את זה
מעניין, הרבה זמן רציתי להתקין את זה ועכשיו שכנעת אותי, אני אבדוק אם היה שווה
-
בקיצור היה שווה את זה
-
פוסט זה נמחק!
-
בקיצור היה שווה את זה
@לוי-ל קרתה לי פשלה רצינית!! בטעות בתמימותי החלפתי את השם של התיקייה של ההרחבות לספרייה Addictive Keys וכן בתופים שלהם ופתחתי את התוכנה וזה לא עובד זאת אומרת קיים ערוץ אך הקיובייס לא קוראת את זה ניסיתי לתקן לפי מה שג’מיני אמר ולא הלך מחקתי את זה בשביל להתקין מחדש אני נכנס לאתר www.4download.ne ובהורדה אי אפשר להוריד אין אופציה של הורד עכשיו ליד הגוגל דרייב מה אני יכול לעשות (זה כבר היה ביד שלי… התופים והפסנתר של האדיקטיב)
נראה לי בגלל שהוא חושב שהורדתי כבר(ובאמת הורדתי כבר והוא לא נותן לי שוב)
-
@י.פ תמחק הכול ותתקין מחדש, תרגע
הנה הלינק להתקנת התופים:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=1c4X9htN5o2F3l0I6BIzN9E0FIBBVJLHh&export=download&authuser=0
הנה הלינק להרחבות:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=13ngcxtIhBtU74rvZf4phkejAOC9UrXJq&export=download&authuser=0@י.פ כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
הפסנתר של האדיקטיב
חבל ממש, PIANOTEQ טוב פי 500…
נראה לי בגלל שהוא חושב שהורדתי כבר
אין קשר אני הורדתי משם דברים במשך המון פעמים…
-
@י.פ תמחק הכול ותתקין מחדש, תרגע
הנה הלינק להתקנת התופים:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=1c4X9htN5o2F3l0I6BIzN9E0FIBBVJLHh&export=download&authuser=0
הנה הלינק להרחבות:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=13ngcxtIhBtU74rvZf4phkejAOC9UrXJq&export=download&authuser=0@י.פ כתב בשרשור בקשות פלאגינים:
הפסנתר של האדיקטיב
חבל ממש, PIANOTEQ טוב פי 500…
נראה לי בגלל שהוא חושב שהורדתי כבר
אין קשר אני הורדתי משם דברים במשך המון פעמים…