תוכנה
-
אני רוצה להתחיל ליצור מוזיקה עם מקלדת שליטה ואני מתלבט אם להתחיל עם קיוביס או אבלטון ליב אם מישהו יכול לעזור לי
תודה
-
ברור קיובס
@Hagai-Habani -
@יונתן-נחמן-לוי קיובייס
-
אני רוצה להתחיל ליצור מוזיקה עם מקלדת שליטה ואני מתלבט אם להתחיל עם קיוביס או אבלטון ליב אם מישהו יכול לעזור לי
תודה
@יונתן
-נחמן-לוי הכי חשוב, מה בסופו של דבר יהיה לך יותר נוח.הייתי ממליץ דבר ראשון להבין פחות או יותר איזה סגנון אתה מעוניין ליצור, לפי זה להבין איזה יותר תתאים מבחינת זרימת עבודה וכדו’ (לברר אצל אנשים שמכירים את התוכנות) לנסות את התוכנה המומלצת ואם לא מתחברים אליה, לנסות את השנייה.
אישית אני עובד על שתי התוכנות.
אם יש שאלות נוספות, אשמח בלי נדר לעזור.
@Studio-Bit מעניין למה אתה מיד מתייג אותי

-
@יונתן
-נחמן-לוי הכי חשוב, מה בסופו של דבר יהיה לך יותר נוח.הייתי ממליץ דבר ראשון להבין פחות או יותר איזה סגנון אתה מעוניין ליצור, לפי זה להבין איזה יותר תתאים מבחינת זרימת עבודה וכדו’ (לברר אצל אנשים שמכירים את התוכנות) לנסות את התוכנה המומלצת ואם לא מתחברים אליה, לנסות את השנייה.
אישית אני עובד על שתי התוכנות.
אם יש שאלות נוספות, אשמח בלי נדר לעזור.
@Studio-Bit מעניין למה אתה מיד מתייג אותי

@Hagai-Habani כתב בתוכנה:
מעניין למה אתה מיד מתייג אותי
כי ידעתי את מה שאתה הולך לכתוב לו, וזה באמת נכון.
מאד תלוי בצורך המוזיקלי והידע הטכני יש ל2 התוכנות אפשרות ניסיון (לקיובס חודשיים ואבלטון 3 חודשים!)
אישית הקיובס נראה הרבה יותר מזמן וכיפי לעבודה… -
הורדתי את הקיוביס וזה כאילו לא נותן לי להתקין אותו במחשב וזה מה שזה מראה לי אם אפשר עזרה

-
@יונתן-נחמן-לוי צריך לחלץ את התיקיה… תשדל לבדוק טוב הכל לפני…
-
איזה תיקיה לא הבנתי?
-
הורדתי את הקיוביס וזה כאילו לא נותן לי להתקין אותו במחשב וזה מה שזה מראה לי אם אפשר עזרה

@יונתן-נחמן-לוי זה יורד כקובץ דחוס בפורמט RAR. ווינדוס לא יודע לפתוח את זה.
תוריד את תוכנת winrar (נסיון חינמי ל-40 יום, או שתמצא פרוץ…
) ותחלץ דרכה.