קיובייס 15!
-
@Studio-Bit כתב בקיובייס 15!:
אני בספק כמה חברה משתמשים באופציה הזאת
באמת כתבת את זה?
זה אחד הדברים הכי טובים שיש לה להציע!!!
במקום 5 ערוצי ליד, הכול על ערוץ אחד
@יוחנן-בלייך עושה עם זה פלאי
אני מבקש שוב שתסביר בפירוט מה חדש@לוי-ל כתב בקיובייס 15!:
במקום 5 ערוצי ליד, הכול על ערוץ אחדוואלה אני לא מוזיקאי אבל זה נראה משו די מלחיץ לשלב כמה דברים ביחד פחות הייתי עושה את זה… אבל ברור שאם זה טוב אז למה לא…
-
@Studio-Bit מה הכוונה אתה לא מוזיקאי?
וחוץ מזה: תחשוב ותבין כמה זה טוב ומפחית עומס מיותר -
@לוי-ל כתב בקיובייס 15!:
בסטודיו וואן יש אפשרות לחבר כמה אינסטרומנטים על אותו ערוץ, תוכל להציע לסטיינברג להכניס את זה בעדכון הבא?
ככל הנראה זה לא יקרה… קודם כל צריך שיפור רציני בראוטינג של הפלאגינים- כמו טיפול מיד וסייד ופרלל דברים שקיובס כרגע לא מאפשרת בצורה נוחה. פחות על כלי נגינה
אני בספק כמה חברה משתמשים באופציה הזאת בסטודיו וון
ואם אתה רוצה לשלב כמה ספריות ביחד אתה יכול לעשות את זה בהליון סוניק (כמובן רק בספריות של הליון)@Studio-Bit
מזתומרת כמה משתמשים? זה פיצ’ר נורא מרכזי ושימושי. פשוט לפעמים משתמשי קיובייס לא מבינים כמה עולם ההפקה האלקטרוני התקדם בשנים האחרונות מבחינת הקלה על המשתמשים. -
@לוי-ל כתב בקיובייס 15!:
במקום 5 ערוצי ליד, הכול על ערוץ אחדוואלה אני לא מוזיקאי אבל זה נראה משו די מלחיץ לשלב כמה דברים ביחד פחות הייתי עושה את זה… אבל ברור שאם זה טוב אז למה לא…
@Studio-Bit הקטע בסטודיו וואן הוא שגם אם בונים כמה שכבות ביחד כמולטי-אינסטרומנט, לא מאבדים את היכולת לטפל בכל אחד בנפרד. אז אתה לא ממש מחוייב ל"חתונה" הזו.
-
@לוי-ל כתב בקיובייס 15!:
בסטודיו וואן יש אפשרות לחבר כמה אינסטרומנטים על אותו ערוץ, תוכל להציע לסטיינברג להכניס את זה בעדכון הבא?
ככל הנראה זה לא יקרה… קודם כל צריך שיפור רציני בראוטינג של הפלאגינים- כמו טיפול מיד וסייד ופרלל דברים שקיובס כרגע לא מאפשרת בצורה נוחה. פחות על כלי נגינה
אני בספק כמה חברה משתמשים באופציה הזאת בסטודיו וון
ואם אתה רוצה לשלב כמה ספריות ביחד אתה יכול לעשות את זה בהליון סוניק (כמובן רק בספריות של הליון)@Studio-Bit אגב גם בפרלל ומיד סייד יש לסטודיו וואן פתרונות כ"כ פשוטים, שאתה מסתכל על תוכנות אחרות ואומר למה לא? זה לא איזה משהו נורא מפואר ומשוכלל, פשוט כפתור.
-
@יוחנן-בלייך בהחלט מסכים. הצורה של ניהול האפקטים בסטודיו וון עם הספליטר זה גאוני ופשוט לגבי הכלי נגינה זה מעניין מה שאתה אומר כמו שכתבתי אני לא יוצר מוזיקה אז לא בדקתי לעומק את הפיצ’ר הזה… אם סטודיו וון לא היה מסך מפוקסל וקטן סביר להניח שהייתי עובד עליה… (ואולי זה הסיבה שהיא יותר יציבה כי זה לוקח פחות כח מהמעבד)
-
@יוחנן-בלייך בהחלט מסכים. הצורה של ניהול האפקטים בסטודיו וון עם הספליטר זה גאוני ופשוט לגבי הכלי נגינה זה מעניין מה שאתה אומר כמו שכתבתי אני לא יוצר מוזיקה אז לא בדקתי לעומק את הפיצ’ר הזה… אם סטודיו וון לא היה מסך מפוקסל וקטן סביר להניח שהייתי עובד עליה… (ואולי זה הסיבה שהיא יותר יציבה כי זה לוקח פחות כח מהמעבד)
אני לא יוצר מוזיקה
לא יצא לך בכלל ליצור מוזיקה?
אתה רק ממקסס וממאסר???
מטורף! -
אני לא יוצר מוזיקה
לא יצא לך בכלל ליצור מוזיקה?
אתה רק ממקסס וממאסר???
מטורף!