שרשור בקשות דגימות וסאונדים,
-
@מייבין-באקורדים זו חבילה בתשלום ששילמתי עליה, ואין סיבה שאני אעלה את זה לכלל, אם תרצה אצרף לינק לקנייה…
-
@מייבין-באקורדים זו חבילה בתשלום ששילמתי עליה, ואין סיבה שאני אעלה את זה לכלל, אם תרצה אצרף לינק לקנייה…
@לוי-ל נו- נו…
כל החבילות הפרוצות שיש בשוק הם חבילות שמישהו שילם עליהם…
זה כל הרעיון.
אני רק מסגים איתך, שאילו זה היה פורום של 20 אנשי מקצוע שקונים פריסטים, החלפת חומר היה יותר הגיוני…
אבל זה עוד יכול לקרות כאן… -
@מוישי-0 הכינורות המסונטזים היחידים שיש בשוק למיטב ידיעתי זה SWAM, כל הספריות הכינורות האיכותיות באמת הם של דגימות ושוקלות בין 20 ל80 GB…
-
@מוישי-0 לא, יש את הפלאגינים של ספיטפייר שהם מהרמה הגבוהה ביותר בשוק כיום, עולים הרבה כסף, ולא ניתן להשיג שום פלאגינים שלהם בפרוץ בגלל רמת האבטחה הכ"כ גבוהה של החברה, אבל יש להם כמה הרחבות לקונטקט שניתן להשיג כמו אביליון ששוקל 70 GB והוא מטורף(נמצא במאגר).
-
@מוישי-0 לא, יש את הפלאגינים של ספיטפייר שהם מהרמה הגבוהה ביותר בשוק כיום, עולים הרבה כסף, ולא ניתן להשיג שום פלאגינים שלהם בפרוץ בגלל רמת האבטחה הכ"כ גבוהה של החברה, אבל יש להם כמה הרחבות לקונטקט שניתן להשיג כמו אביליון ששוקל 70 GB והוא מטורף(נמצא במאגר).
-
@מוישי-0 יש את סקשן סטרינגס פרו ששוקלת 10-20 GB למיטב זכרוני והיא ספריה מעולה לכינורות שמיועדת לקונטקט
-
מישהו יכול להעלות פלאגין של כינורות-עדיף מסונתזים {שלא מעמיסים על המחשב…} שנשמעים ברמה ממש גבוהה כמו הSWAM?
@מוישי-0 ניסיתי את ה BBC החינמי?
את LABS?
מכיר עוד מקום שיש את זה?