יוחנן אורי עידכון V6 2026 כל הפרטים...
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
יהיה עוד בהמשך…
הדגמה לישראל - כלייזמר יוחנן.wav
DJ U26.wav
דאנסים EDM U26.wav -
הלייב עבר שיפור מטורף חדמ"ש
והDJ גם עבר הרבה שינוים יפים,
בהקלטות של הדאנס משום מה יש קליפינג מטורף בחלק מהקטעים… -
@Shneor התוכן מעניין, לא המחיר…אבל נצטרך לחכות עד יום שישי בחצות…
אגב, אני רואה שיוחנן מגיע למופע של פיני, יהיה מעניין
q26936.mp4כתב ביוחנן אורי עידכון V6 2026 כל הפרטים...:
q26936.mp4למי שיבחין טוב, באולפן של יוחנן יש קורג PA 1000, אולי עוד ייצא מזה משהו יום אחד…
-
יהיה עוד בהמשך…
הדגמה לישראל - כלייזמר יוחנן.wav
DJ U26.wav
דאנסים EDM U26.wav@Shneor ההדגמות מאוד יפות… אבל חבל שהקלטה כנראה על 100 תוריד ל60 לפחות בווליום
קשה לשמוע ככה את המקצבים.
והייתי שמח שתעלה קצת יותר הדגמות של הלייב בעיקר ה4/4 6/8 האיטיים יותר
וכן של הצלילים (אם יש לך כח)
תודה ענקית!
אגב יש לך רק דאנסים של אורלנצ’יק? וכן מה אתה עושה עם הבאלאנס? וכמה בסוף שוקל לך הכל?
(וואי כמה שאלות) -
@Shneor ההדגמות מאוד יפות… אבל חבל שהקלטה כנראה על 100 תוריד ל60 לפחות בווליום
קשה לשמוע ככה את המקצבים.
והייתי שמח שתעלה קצת יותר הדגמות של הלייב בעיקר ה4/4 6/8 האיטיים יותר
וכן של הצלילים (אם יש לך כח)
תודה ענקית!
אגב יש לך רק דאנסים של אורלנצ’יק? וכן מה אתה עושה עם הבאלאנס? וכמה בסוף שוקל לך הכל?
(וואי כמה שאלות)@מני-שוהם בגדול אני משתמש בגנוס 1 ובגנוס 2 על ה1 כל הסט המלא של אורלאנציק שאני אוחז שהוא הכי טוב, וב2 שאני פחות משתמש של יוחנן המלא… בעצם לקוח של שניהם מקבל משניהם עדכונים ולשניהם שילמתי על סט מלא!! ואני לא טחון לא קניתי את זה לבד, הגנוס 2 שייך לבן דוד שלא כ’'כ מנגן ויותר מחזיק ציוד מוזיקאלי אז הוא בעצם קנה את הגנוס 2 רק שתבין… שלא ייצא עין הרע אני לא עשיר בכלל התייגעתי הרבה להגיע לגנוס 1 ואורלנציק ואחכ ליוחנן חלקית

הדגמה לישראל - שקטים לייב.wav הדגמה לישראל - לייב.wav הדגמה לישראל - כלייזמר יוחנן.wav -
@מני-שוהם בגדול אני משתמש בגנוס 1 ובגנוס 2 על ה1 כל הסט המלא של אורלאנציק שאני אוחז שהוא הכי טוב, וב2 שאני פחות משתמש של יוחנן המלא… בעצם לקוח של שניהם מקבל משניהם עדכונים ולשניהם שילמתי על סט מלא!! ואני לא טחון לא קניתי את זה לבד, הגנוס 2 שייך לבן דוד שלא כ’'כ מנגן ויותר מחזיק ציוד מוזיקאלי אז הוא בעצם קנה את הגנוס 2 רק שתבין… שלא ייצא עין הרע אני לא עשיר בכלל התייגעתי הרבה להגיע לגנוס 1 ואורלנציק ואחכ ליוחנן חלקית

הדגמה לישראל - שקטים לייב.wav הדגמה לישראל - לייב.wav הדגמה לישראל - כלייזמר יוחנן.wav -
q26936.mp4 -