מה זה?! | יוחנן אורי ופיני אינהורן במחרוזת מטורפת • צפו בתגובה שלי
-
@אלעזר-זילבר אני מכיר על קורג, זה ממש פשוט, לא יודע מה לגבי יאמהה
בקורג הייבוא של מידי לתןך מקצב היא ממש פשוטה.
ביאמהה אין אופציה כזאת מובנית?@מייבין-באקורדים כשדוגמים במידי למקצב אפשר לשנות ג"כ את הסולם והטמפו?
-
@מייבין-באקורדים כשדוגמים במידי למקצב אפשר לשנות ג"כ את הסולם והטמפו?
@קורג-PA-700
ברור
קובץ מידי הוא תבנית אוניברסאלית
את שאר הפרמטרים כמו סולם וטמפו אפשר לשנות… -
@קורג-PA-700
ברור
קובץ מידי הוא תבנית אוניברסאלית
את שאר הפרמטרים כמו סולם וטמפו אפשר לשנות…@הקלידן-הצפוני אם בכל מקרה צריך לדגום את הסאונדים לאורגן, אז מה העניין במידי?
-
@הקלידן-הצפוני אם בכל מקרה צריך לדגום את הסאונדים לאורגן, אז מה העניין במידי?
@קורג-PA-700
מזת’ומרת??
בשביל מה לבנות הכל מחדש אם מספיק לעשות שמירה של המידי (התבנית המוכנה ) כמקצב??
אני גם הבנתי שאת הקונרטולים גם אפשר לעשות על המחשב מה שמקצר את העבודה בהמון… -
@קורג-PA-700
מזת’ומרת??
בשביל מה לבנות הכל מחדש אם מספיק לעשות שמירה של המידי (התבנית המוכנה ) כמקצב??
אני גם הבנתי שאת הקונרטולים גם אפשר לעשות על המחשב מה שמקצר את העבודה בהמון…@הקלידן-הצפוני אוקיי, אבל עד כמה שעוד לא בניתי על המחשב, יש בזה עניין?
-
@קורג-PA-700 @חובבן
בא נעשה סדר, לבנות מנגינת מידי במחשב זה פי כמה וכמה קל מאשר באורגן, תחשוב על ליד שמורכב מצליל הדיטון, שאתה עושה טריולות של אקורדים ואתה מכפיל את האקורדים פעמיים… זה יוצא שעות של לשבת ולסדר את הוולוסיטי, את רגע הסיום, וכו’…
לכן את המנגינות המורכבות אני בונה רק על מחשב (אישית בתוכנת FL STUDIO), בתוכנה שלי אי אפשר לייצא בפרמט טייפ 0 ולכן אני משתמש בתוכנת GNMIDFMT להמרה (שהיא תוכנה חינמית לגמרי).
צריך לכוון כל ערוץ לערוץ באורגן שאליו הוא מחווט (ברירת המחדל היא בס-9 תופים 10 פרקשן 11 והערוצי הצלילים הם 12-16.
מייצאים קובץ לכל ויריאציה בנפרד (אפשר גם לבנות את כל המקצב ולייצא אותו כשכבות אבל זה יותר מורכב)
צריך ליצור קובץ לכל ערוץ בטייפ 0, כי הוא מייבא בבת אחת את כל הערוצים לאורגן אפשר פשוט לא לסמן את כפתור האינילייז וכך הוא לא ידרוס את המידע הקיים אם יש כזה.
וזהו… -
מאד נהנתי לראות
יפה
אני אישית לא אהבתי את הקטע בכל במיקס של WIDTH
חפר לי קצת לשמוע לידים כאילו לא במרכז אל ממש בען אוזן לאוזן… -
@אלעזר-זילבר אני לא מתעסק באורגנים
אבל מההסבר של יוחנן הוא ככל הנראה דוגם ומנגן אחד לאחד, גם לי לא ברור במדויק איך@לוי-ל יש אפשרות לדגום במידי גם אולי @יוחנן-אורי-ca0dc883 יכול לשתף אותנו
-
מאד נהנתי לראות
יפה
אני אישית לא אהבתי את הקטע בכל במיקס של WIDTH
חפר לי קצת לשמוע לידים כאילו לא במרכז אל ממש בען אוזן לאוזן…@shimix-dj לכן עושים שכבות - המרכזית תהיה יחסית מונו, ושכבות מלוות שהן רחבות יותר, וכך נהנים מכל העולמות

-
@יוחנן-בלייך
מה אומר על ה סטודיו וון 8 שבעצם נהפך לסטודיו פרו 8
https://intl.fender.com/pages/fender-studio-pro?shpxid=2f33c127-a150-4d6d-a6ae-33443eb09db5
נראה לי רשמית אני עוזב את קיובס… -
@Studio-Bit לא מדויק
הוא נהפך לפנדר סטודיו פרו
מאוד מעניין מה החידושים
בעז"ה כשיהיה פרוץ אבדוק את זה, אני תמיד מתרגש לשמוע על גרסאות DAW חדשות
ועוד יותר מרגש זה לבדוק אותםאני פותח נושא חדש בעניין