סקירות פרוייקטים ומקצבים
-
@חכם_בלילה כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
טכנו זה הדבר הכי מגעיל שקיים במוזיקה
1.זה ז’אנר כל כך גדול ויש לו עשרות סגנונות אז לכלול ולהגיד שזה גועל נפש זה חרטה אחת גדולה
2.זה סגנון של מוסיקה אם אתה לא מתחבר זה נטו בעיה שלך לדעתי זה מסוקה מרגיעה יפה ויכולה להיות אפי’ גאונית למי שיודע לעשות אותה כמו שצריך
3.אם כבר משהו מזכיר מסיבות של גויים זה כל הטראנס והפסייטראנס ששמים כזה טראק בחתונה זה פשוט מבחיל לדעתי
4.(שאלה ליוחנן) מדוע אתה לא מתחיל למכור חבילות של דגימות לserum ופריסטים לתוכנות מוסיקה
5.שאלה כללית האם לדעתכם זה שנכנס הרבה טרקים שמגיעים ממוסיקה בינלאומית (של גויים ) לחתונות זה משהו שצריך לעצור אותו?@בנימין-פולק כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
5.שאלה כללית האם לדעתכם זה שנכנס הרבה טרקים שמגיעים ממוסיקה בינלאומית (של גויים ) לחתונות זה משהו שצריך לעצור אותו?
לא, ממש לא.
במהלך כל ההסטוריה לקחו מוזיקה מגויים והשתמשו בהם.
למשל הרבה מהסגנון של ניגונים חסידיים נלקחו מצבאות כמו פולין למשל המארשים של חסידות גור, או הוואלסים שמשומשים בהרבה חצרות.ואישית לא חושב שיש בעיה בזה ואפילו להפך.
@לוי-ל כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
וכל מוזיקאי אמיתי נגעל ממנו
אני לא כ’'כ מתמצא בין טכנו לשאר, אבל בוא אגלה לך שמוזיקאי אמיתי כמו מוצרט לדוגמא, היה חושב ככה על רוב הז’אנרים האלקטרוניים… אני לא אומר שזה לא חכמה ואמנות, אבל לא חושב שהיו אוהבים את זה כל המוזיקאים הידועים והתקופות ההם.
-
@el-m אני אסביר לך את החילוק
טכנו זה זאנ’ר חסר מוזיקליות לחלוטין, פשוט דופקים קיק בס ופלאק שכל הזמן נשארים על אותו האקורד ויוצא טכנו
לעומת זאנ’רים אחרים מדהימים במוזיקה האלקטרונית שפשוט מדהימים מבחינה מלודית כמו:
פיוצ’ר באונס, האוס, הארדסטיילבמוזיקה העולמית הארדסטייל נחשב הזאנ’ר עם המלודיות הכי מטורפות, אצלנו פחות.
-
@el-m אני אסביר לך את החילוק
טכנו זה זאנ’ר חסר מוזיקליות לחלוטין, פשוט דופקים קיק בס ופלאק שכל הזמן נשארים על אותו האקורד ויוצא טכנו
לעומת זאנ’רים אחרים מדהימים במוזיקה האלקטרונית שפשוט מדהימים מבחינה מלודית כמו:
פיוצ’ר באונס, האוס, הארדסטיילבמוזיקה העולמית הארדסטייל נחשב הזאנ’ר עם המלודיות הכי מטורפות, אצלנו פחות.
יש טראקים עם מלודיות יפות וכו’. ויש גם אמנים גאוניים ברור.
אבל רוב מוחלט של המוזיקה האלקטרונית לא הייתי קורא לה חכמה מוזיקלית מתפרצת, אלא משמשת לאווירה מסויימת, בין עם זה טראק מרקיד לאירועים או טראק לאווירה רגועה וכו’. אז אווירה ועניין יש בזה, אבל לרוב לא רואה יכולת מוזיקלית יוצאת דופן או מרשימה… -
אתה צריך לשמוע הארדסטייל…
שלח דוגמית של איזה קטע
אני חושב שיש הבדל בין מי שיוצר מוסיקת רוק או פאנק למי שיוצר מוסיקת טכנו ארדסטייל או טראנס מתרכזים בשתי דברים שונים אם זה באקורדים או בסאונד המשתנה ובמהלך ובהתפתחות של הקטע אז ברור שזה לא באותה רמת גאונות אבל יש בזה קטע חד משמעית וא"א להתווכח עם זה למרות שאני מסכים שליוצר הפשוט נראה שזה שטוית להכין כזה קטע של טכנו תקשיב קטעים מתפתחים של אמנים גדולים יש שם מהלך
ואני חושב שאפשר קצת יותר לנרמל את הטרקים בחתונות כי זה מוגזם מבורך ויפה אבל מוגזם -
אתה צריך לשמוע הארדסטייל…
שלח דוגמית של איזה קטע
אני חושב שיש הבדל בין מי שיוצר מוסיקת רוק או פאנק למי שיוצר מוסיקת טכנו ארדסטייל או טראנס מתרכזים בשתי דברים שונים אם זה באקורדים או בסאונד המשתנה ובמהלך ובהתפתחות של הקטע אז ברור שזה לא באותה רמת גאונות אבל יש בזה קטע חד משמעית וא"א להתווכח עם זה למרות שאני מסכים שליוצר הפשוט נראה שזה שטוית להכין כזה קטע של טכנו תקשיב קטעים מתפתחים של אמנים גדולים יש שם מהלך
ואני חושב שאפשר קצת יותר לנרמל את הטרקים בחתונות כי זה מוגזם מבורך ויפה אבל מוגזם@בנימין-פולק כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
שלח דוגמית של איזה קטע
ל @יוחנן-בלייך אם אני לא טועה יש פלייליסט שלם של הזאנ’ר
-
@לוי-ל הארדסטייל זה סגנון מוזיקה דוחה!
עריכה: (וכן אני מודה שיש לו מלודיות מטריפות אכל מלודיות זה לא הכל)@יוני-בר כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
הארדסטייל זה סגנון מוזיקה דוחה!
כמו בכל דבר צריך לדעת מה לשמוע, אם הייתי מקבל את הזאנ’ר הזה בפני עצמו ללא שום מלודיה מיוחדת ככל הנראה הייתי מסכים איתך
אבל המלודיות של הארדסטיייל הם המלודיות הכי עמוקות ככל הנראה בEDM. -
@יוחנן-אורי כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
אם יהיה על זה עוד בקשות
אני גם אשמח
ובחיאט יוחנן תישאר פה איתנו בפורום כי היה כמה כאלה טובים [כמובן שלא בסדר גודל שלך]כבר בפורום והם פתאום הפסיקו ליתחבר לפורום
וחייבים אותך פה סתכל על כל ההודעות -
@יוחנן-אורי מתי עוד סרטון סקירה?
-
נשמח גם שתראה לנו דברים שקשורים למיקס עצמו, פלאגינים וטכניקות שאתה משתמש בהם…
-
@יוחנן-אורי מתי עוד סרטון סקירה?
-
@לוי-ל הארדסטייל זה סגנון מוזיקה דוחה!
עריכה: (וכן אני מודה שיש לו מלודיות מטריפות אכל מלודיות זה לא הכל) -
@יוחנן-אורי מה הסיבה שאתה לא עובר לג’נוס והאם אתה סבור שבאמת הטיירוס טוב יותר?
-
@יוני-בר על טעם וריח וכו
כמובן שכל סגנון מוזיקה באשר הוא אם המנגינה יפה היא יפה . צורת ההגשה והמעטפת זה כבר עניין של טעם . אומר לך שגם לי יש סגנונות בEDM שאני פחות מחבב אך בכל זאת אני עושה אותם כי אני שואף לבצע מכל סגנון@יוחנן-אורי יוחנן, כללי הפורום הם גם למאסטרים, לא כותבים פוסטים אחד אחרי השני
צוחקים איתך נשמה -
@חכם_בלילה כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
טכנו זה הדבר הכי מגעיל שקיים במוזיקה
1.זה ז’אנר כל כך גדול ויש לו עשרות סגנונות אז לכלול ולהגיד שזה גועל נפש זה חרטה אחת גדולה
2.זה סגנון של מוסיקה אם אתה לא מתחבר זה נטו בעיה שלך לדעתי זה מסוקה מרגיעה יפה ויכולה להיות אפי’ גאונית למי שיודע לעשות אותה כמו שצריך
3.אם כבר משהו מזכיר מסיבות של גויים זה כל הטראנס והפסייטראנס ששמים כזה טראק בחתונה זה פשוט מבחיל לדעתי
4.(שאלה ליוחנן) מדוע אתה לא מתחיל למכור חבילות של דגימות לserum ופריסטים לתוכנות מוסיקה
5.שאלה כללית האם לדעתכם זה שנכנס הרבה טרקים שמגיעים ממוסיקה בינלאומית (של גויים ) לחתונות זה משהו שצריך לעצור אותו?כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
???
-
יוחנן אורי בטירוףףף שלא רואים כל יום!!! צפו
video_48046_1.mp4@יעקב-בלייך אמנם אני לא מכיר אותך אבל אני ממש נדהם לראות פה כמה אתה אוהב את המוזיקה שלי ומשתף פה כל הזמן עדכונים תודה לך
🤍 -
@יעקב-בלייך אמנם אני לא מכיר אותך אבל אני ממש נדהם לראות פה כמה אתה אוהב את המוזיקה שלי ומשתף פה כל הזמן עדכונים תודה לך
🤍@יוחנן-אורי וואלה שווה לך מאאאד להכיר
-
כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
???
@בנימין-פולק גם זה יבוא. הכל חישוב של כדאיות והאם זה באמת יהיה רווחי. ההיצע היום בשוק הסיפריות לפלאגינים הוא אין סופי …
-
@בנימין-פולק גם זה יבוא. הכל חישוב של כדאיות והאם זה באמת יהיה רווחי. ההיצע היום בשוק הסיפריות לפלאגינים הוא אין סופי …
@יוחנן-אורי כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
ההיצע היום בשוק הסיפריות לפלאגינים הוא אין סופי
מסכים, לסנטז בעצמך חבילת פריסטים לסרום זו עבודה מטורפת וקשה מאוד, לרוב זה לא בטוח שזה שווה את זה.
במיוחד שהיום כמויות חבילות הפריסטים שקיימות לסרום הם אינסופיות.