סקירות פרוייקטים ומקצבים
-
@יעקב-בלייך אמנם אני לא מכיר אותך אבל אני ממש נדהם לראות פה כמה אתה אוהב את המוזיקה שלי ומשתף פה כל הזמן עדכונים תודה לך
🤍@יוחנן-אורי וואלה שווה לך מאאאד להכיר
-
כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
4.(שאלה ליוחנן) מדוע אתה לא מתחיל למכור חבילות של דגימות לserum ופריסטים לתוכנות מוסיקה
???
@בנימין-פולק גם זה יבוא. הכל חישוב של כדאיות והאם זה באמת יהיה רווחי. ההיצע היום בשוק הסיפריות לפלאגינים הוא אין סופי …
-
@בנימין-פולק גם זה יבוא. הכל חישוב של כדאיות והאם זה באמת יהיה רווחי. ההיצע היום בשוק הסיפריות לפלאגינים הוא אין סופי …
@יוחנן-אורי כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
ההיצע היום בשוק הסיפריות לפלאגינים הוא אין סופי
מסכים, לסנטז בעצמך חבילת פריסטים לסרום זו עבודה מטורפת וקשה מאוד, לרוב זה לא בטוח שזה שווה את זה.
במיוחד שהיום כמויות חבילות הפריסטים שקיימות לסרום הם אינסופיות. -
@יוחנן-אורי פשוט וואו
אתה ההשראה זה לא יעזור לאף אחד, אוהבים אותך מאוד.יש לי הרגשה שבהופעת השקעה של שמוליק קליין אתה תהיה הקלידן
אני צודק???אני אהיה נוכח כאחד מהקהל לא כאמן על הבמה
-
@יוחנן-אורי-
יש פה קהילה עצומה של מוזיקאים שרק חולמים ומנסים ללמוד מהמוזיקה שלך מה אתה אומר שתשחרר פה איזה משהו משהו vip ככה ???
מי שבעד שיגיד! -
@בנימין-פולק אני כמובן בעד!!
לא יהיה אחד שיהיה נגד… -
השאלה אם יוחנן יהיה בעד ???
-
@יוני-בר כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
הארדסטייל זה סגנון מוזיקה דוחה!
כמו בכל דבר צריך לדעת מה לשמוע, אם הייתי מקבל את הזאנ’ר הזה בפני עצמו ללא שום מלודיה מיוחדת ככל הנראה הייתי מסכים איתך
אבל המלודיות של הארדסטיייל הם המלודיות הכי עמוקות ככל הנראה בEDM. -
פוסט זה נמחק!
-
יוחנן עושה משהו שאף אחד לא עושה
הוא מגייר מנגינות ומטרקט
אותם
אבל הוא מטורף -
@חיים.ג. כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
למה עצרת לפני הדרופ?
קודם כל זה לא טראק שלי
דבר שני במקור לא היה דרופ אלא קטע שירה כל שהוא…@ברני-דייטש כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
הוא מגייר מנגינות ומטרקט אותם
בדיוק בגלל זה אני אוהב לשמוע את המקור(אינסטרומנטלי כמובן) ולא חיקוים…