סקירות פרוייקטים ומקצבים
-
@יוחנן-אורי מה הסיבה שאתה לא עובר לג’נוס והאם אתה סבור שבאמת הטיירוס טוב יותר?
-
@יוחנן-אורי-
יש פה קהילה עצומה של מוזיקאים שרק חולמים ומנסים ללמוד מהמוזיקה שלך מה אתה אומר שתשחרר פה איזה משהו משהו vip ככה ???
מי שבעד שיגיד!@בנימין-פולק כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@יוחנן-אורי-
יש פה קהילה עצומה של מוזיקאים שרק חולמים ומנסים ללמוד מהמוזיקה שלך מה אתה אומר שתשחרר פה איזה משהו משהו vip ככה ???
מי שבעד שיגיד!בהחלט אני בעד לשתף אותכם בטכניקות תגיבו לי על הפוסט הזה מה הייתם הכי רוצים ואני ישתף אותכם ב 3 מתוכם בעז״ה !
-
@לוי-ל הסיבה המרכזית זה הכפתורים הפיזיים שאני מאוד רגיל אליהם. המעבר בין התיקיות הרבה יותר קל ונוח בגלל האפשרות להגדיר קיצורי דרך בכפתורים. משא״כ בג׳נוס
סיבה שנייה : סוס מנצח לא מחליפים
@יוחנן-אורי כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@לוי-ל הסיבה המרכזית זה הכפתורים הפיזיים שאני מאוד רגיל אליהם. המעבר בין התיקיות הרבה יותר קל ונוח בגלל האפשרות להגדיר קיצורי דרך בכפתורים. משא״כ בג׳נוס
נו נו…
הרגלים אפשר לשנות…
יש לך שבועיים עכשיו
סיבה שנייה : סוס מנצח לא מחליפים

בסדר, אמרו את זה גם על הסובארו אברייכים…
-
סתם אני נכנס כאן באמצע נושא.
יוחנן המלך למה אתה לא עושה מקצבים לאורגנים אחרים כמו קרוג וכו.@מרדכי-חיים קורג אורגן מדהים. קשה קצת להגיע לתמונת סאונד טובה איתו אבל יש עם מה לעבוד בהחלט. הסיבה המרכזית שאני לא מפתח תיכנותים לכלי הזה היא הממשק הפתוח שמאפשר להעתיק הכל ואין הגנה כמו באורגני ימהה. יבואן קורג בארץ פנה אליי עם אותה שאלה ואחרי שהסברתי לו הוא חזר אליי שהם מנסים לפתח משהו כזה . נראה אם יצליחו. זה תלוי רק בזה…
-
@חיים.ג. הם עדיין עובדים על זה, זה בדרך…
@קורג-PA-700 לגבי הפרוייקט הזה.
ראינו שלכל אחד יש טעם מיוחד ושונה מעט מהשני
וכדאי שלכל אחד יהיה ביטוי מלא לכן הכנו את התשתית המרכזית יחד שזה הדגימות והפריסת מקלדת ואת המידע עצמו מהמתופף השארתי לעדי… בנתיים בניתי מקצבי LIVE חדשים בסט ללא מידי (ישירות מהקלידים של הטיירוס) והתוצאה מושלמת בעיניי …) -
@אלי-לב-0 כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@לוי-ל https://www.youtube.com/watch?v=nfuyCvMG9Lsלא מצאתי סרטון שרואים אותו עכשיו אם די גיי בעבר ראיתי כמה אבל פה רואים די גיי
ממש לא ! יוחנן בחיים לא השתמש ב די ג’י באירועים ולא רואים אותו גם בסרטון עם די ג’י!
@יעקב-בלייך כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@אלי-לב-0 כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@לוי-ל https://www.youtube.com/watch?v=nfuyCvMG9Lsלא מצאתי סרטון שרואים אותו עכשיו אם די גיי בעבר ראיתי כמה אבל פה רואים די גיי
ממש לא ! יוחנן בחיים לא השתמש ב די ג’י באירועים ולא רואים אותו גם בסרטון עם די ג’י!
לפני יותר משנה קניתי קונטרולר קטן שמתחבר לאייפד לתוכנת Djay והתחלתי לנגן שם ואקלים בלבד. (מהיידשע ביט , חסידישע ביט וכו) הרעיון היה לנגן וואקל על המקצבים מהאורגן. בפורים ניגנתי ארוע שלם ללא זמר בצורה הזו והיה מדהים. זה פחות בא לידי שימוש כשיש זמר על הבמה אבל זה עדיין רעיון מדהים בעיניי ואני באמצע לפתח את זה לשלב הבא שיהיה מסונכרן עם הMidi clock כדי שיהיה סנכרון בקצב בינהם
-
@מרדכי-חיים קורג אורגן מדהים. קשה קצת להגיע לתמונת סאונד טובה איתו אבל יש עם מה לעבוד בהחלט. הסיבה המרכזית שאני לא מפתח תיכנותים לכלי הזה היא הממשק הפתוח שמאפשר להעתיק הכל ואין הגנה כמו באורגני ימהה. יבואן קורג בארץ פנה אליי עם אותה שאלה ואחרי שהסברתי לו הוא חזר אליי שהם מנסים לפתח משהו כזה . נראה אם יצליחו. זה תלוי רק בזה…
@יוחנן-אורי
הבנתי מרפי שטיין שכן ישנה נעילה לאורגן
אבל זו ממש נעילה פיזית שמותקנת (ונפתחת במפתח-פיזי)
וכל עוד זה נעול אין אופציה להכניס אונקי -
@בנימין-פולק כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@יוחנן-אורי-
מי שבעד שיגיד!בהחלט אני בעד לשתף אותכם בטכניקות תגיבו לי על הפוסט הזה מה הייתם הכי רוצים ואני ישתף אותכם ב 3 מתוכם בעז״ה !
בהחלט אני בעד לשתף אותכם בטכניקות תגיבו לי על הפוסט הזה מה הייתם הכי רוצים ואני ישתף אותכם ב 3 מתוכם בעז״ה !
אוקיי
אני מאוד הייתי רוצה שתדבר יותר על טכניקות במיקס איך אתה מגיע לסאונד הגדול המנופח והמלוכלך {לפעמים!} החלומי הזה !!! -
@יוחנן-אורי-ca0dc883
תודה שאתה מגיב כאן וחוזרים לראות אותך.
שמחים שאחד כמוך נוכח כאן.
זה מרים את הפורום כמה שלבים למעלה. -
@בנימין-פולק כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@יוחנן-אורי-
בהחלט אני בעד לשתף אותכם בטכניקות תגיבו לי על הפוסט הזה מה הייתם הכי רוצים ואני ישתף אותכם ב 3 מתוכם בעז״ה !
יוחנן פשוט כל הכבוד, אין הרבה גדולים כמוך שככה משתפים מהידע שלהם

אשמח לדעת איך אתה עושה את הצליל שנפתח בתחילת טראק כמו ב DJ23 וב DJ 25 בסט שלך
23-dj-23.mp3
25-dj-25.mp3מקווה שהבנת למה אני מתכווין כי אין לי מושג איך קוראים לזה
-

23-dj-23.mp3
@חיים.ג. כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:

23-dj-23.mp3
זה מדמה פעולה של LFO בסינטיסייזר. באורגני ימהה אין עדיין אפשרות לשחק עם הLFO בCutoff וקל וחומר לא להקליט לתוך מקצב אז אני פשוט רושם Note אחד אחרי השני ומסדר את המספרים שלהם בצורה שישמע כאילו זה LFO אמיתי
-
@יוחנן-אורי-ca0dc883 פה בהתחלה, זה שמיניות או משהו אחר? 01-dj-1 (1).mp3
בעיני אחד הטובים שלך! -
אוקיי
אני מאוד הייתי רוצה שתדבר יותר על טכניקות במיקס איך אתה מגיע לסאונד הגדול המנופח והמלוכלך {לפעמים!} החלומי הזה !!!@The-processor-M.M כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
אוקיי
אני מאוד הייתי רוצה שתדבר יותר על טכניקות במיקס איך אתה מגיע לסאונד הגדול המנופח והמלוכלך {לפעמים!} החלומי הזה !!!אני יאמר בצורה גלויה. אין לי איזה סוד או טכניקה מיוחדת . אני הכי אמיתי וכנה. אם היה משהו כזה כנראה שהייתי אומר שיש ומאמין שהייתי משתף כי אני בעד ורוצה שכמה שיותר מוכשרים יוכלו להתבטאות. לגופו של עניין אין פה קסם או איזה פלאגאין מיוחד אני לא מאמין בזה … אני מאמין בבניה נכונה והרמוניות נכונות ואיזון טוב , יש המון טיפים קטנים שהם מרכיבים משמעותיים לסאונד הכללי הכי חשוב אני חושב זה עניין הבאלאנס . שהבלאנס טוב ומאוזן בין האלמנטים הכל נשמע טוב יותר . באלאנס זה כמעט הכל… דבר נוסף שאני גם מאוד מקפיד לנקות נמוכים מכל מה שהוא לא קיק או בס כדי לצמצם התנגשויות בנמוכים .
-
@יוחנן-אורי
וכל עוד זה נעול אין אופציה להכניס אונקי@הקלידן-הצפוני כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@יוחנן-אורי
וכל עוד זה נעול אין אופציה להכניס אונקילא משהו שיכול להבטיח שלא יוכלו לשלוף את זה מהאורגן במידה והמפתח יגיע לידיים לא נכונות…
-
@הקלידן-הצפוני כתב בסקירות פרוייקטים ומקצבים:
@יוחנן-אורי
וכל עוד זה נעול אין אופציה להכניס אונקילא משהו שיכול להבטיח שלא יוכלו לשלוף את זה מהאורגן במידה והמפתח יגיע לידיים לא נכונות…
@יוחנן-אורי
טוב אם אתה חושש עד כדי כך לא שבקית חיי לכל בריה… -
@יוחנן-אורי
@יוחנן-אורי נשמח אם תעשה סקירה איך סנתזת את הצליל ה SAW במחרוזת עם פיני ‘‘ביט יהודי’’ אחרי השיר כל הנשמה.
כמו"כ נשמח לסקירה על הקיק ואיך הוא סונתז ביידישע ביט מייד אחרי ההתחלה שכבר העלית כאן איך עשית את ההתחלה ממש ועצרת לפני הביט.
-
@יוחנן-אורי
טוב אם אתה חושש עד כדי כך לא שבקית חיי לכל בריה…
לדעתי זה חשש מאד הגיוני, מספיק פעם אחת המפתח מגיע לידיים של מישהו, או מישהו שובר את המנעול הפיזי באורגן האישי שלו וכבר יש באינטרנט קבצים גלויים שמועברים לכל דיכפין, ולך תילחם בזה.
-
@מייבין-באקורדים אין לי שום ספק בזה שהוא לא מסנטז כלום מאפס
אף אחד היום לא מסנטז כלום, לוקחים דגימות ומעצבים להם את הסאונד… -
@מייבין-באקורדים אין לי שום ספק בזה שהוא לא מסנטז כלום מאפס
אף אחד היום לא מסנטז כלום, לוקחים דגימות ומעצבים להם את הסאונד…