אנלוג ודיגיטל ומה שביניהם...
-
@Studio-Bit כתב באנלוג ודיגיטל ומה שביניהם...:
@SHLNX כתב באנלוג ודיגיטל ומה שביניהם...:
וזה מעניין שזה הדוגמה שנתת, כי בפודקאסט עם עמית וויינר, הוא ביקש מיורם וזאן טיפ למאזינים, אז יורם וזאן אמר לשים על המאסטר את שני הפלאגינים האלה…
חחחח באמת שלא ראיתי את זה …
כן, זה באמת דוגמאות קלאסיות של הדור הישן…
ואם כבר מדברים על העניין, אז באמת אני ממליץ לכולם לא להסתמך על כל מה שאומרים לכם, אני אישית בודק כל פלאגין וטכניקה, גם ברמה הטכנית והלוגית וגם ברמה השמיעתית ואז מחליט אם להשתמש,
יש איזה פלאגין של טייפ שהייתי מאוד רוצה להשתמש בו על המאסטר (כי טכנאי שאני מעריך, משתמש בו), אבל כשעשיתי לעצמי מבחן עיוור, לא באמת הצלחתי לשמוע מה הוא עושה, אז לא השתמשתי בו,
לאחרונה ניסיתי שוב, וראיתי שאני מצליח 10 מתוך 10 במבחן עיוור (שינויים של פחות מ0.5 דיבי בגבוהים והנמוכים), אז התחלתי להשתמש בו…@SHLNX כתב באנלוג ודיגיטל ומה שביניהם...:
ואם כבר מדברים על העניין, אז באמת אני ממליץ לכולם לא להסתמך על כל מה שאומרים לכם, אני אישית בודק כל פלאגין וטכניקה, גם ברמה הטכנית והלוגית וגם ברמה השמיעתית ואז מחליט אם להשתמש,
לא רק שלא צריך להסתמך על דעות של אחרים נגיד שאהבתם פלאגין מסוים, ואז אתם שואלים מישהו שמבין בתחום והוא אומר לכם שזה לא פלאגין מומלץ אל תשאלו אותו. תשתמשו כן בפלאגין הזה. אם אהבתם אותו והוא עובד לכם טוב תלכו עם זה עד הסוף.
אל תשאלו אף אחד תסמכו על האוזניים שלכם!!! -
לא רק שלא צריך להסתמך על דעות של אחרים נגיד שאהבתם פלאגין מסוים, ואז אתם שואלים מישהו שמבין בתחום והוא אומר לכם שזה לא פלאגין מומלץ אל תשאלו אותו. תשתמשו כן בפלאגין הזה. אם אהבתם אותו והוא עובד לכם טוב תלכו עם זה עד הסוף.
אל תשאלו אף אחד תסמכו על האוזניים שלכם!!!@Studio-Bit כתב באנלוג ודיגיטל ומה שביניהם...:
אל תשאלו אף אחד תסמכו על האוזניים שלכם!!!