beyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
@רבקה-רוט כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
מה השיטה של אלי קליין ואיצי ברי להקליט פלייבקים?!
קודם כל בעיני פלייבקים זה מילה גסה(בשל האיכות הירודה של הפלייבקים בארץ), אפשר וצריך להגיד עיבוד.
דבר שני כמו כל אחד, יש להם טכניקות משלהם, והם משתמשים פחות או יותר בפלאגינים שכולם משתמשים בהם -
@רבקה-רוט כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
מה השיטה של אלי קליין ואיצי ברי להקליט פלייבקים?!
קודם כל בעיני פלייבקים זה מילה גסה(בשל האיכות הירודה של הפלייבקים בארץ), אפשר וצריך להגיד עיבוד.
דבר שני כמו כל אחד, יש להם טכניקות משלהם, והם משתמשים פחות או יותר בפלאגינים שכולם משתמשים בהם@לוי-ל כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
והם משתמשים פחות או יותר בפלאגינים שכולם משתמשים בהם
סנדי דינקל שחרר סרטון קצר באמצע העריכה על השיר מי שאתה (שיר חמוד מאד) ואז בכינורות הטורקים הוא ביקש שיפתחו את הפלאגין שיראו באיזה פלאגין עשו את הכינורו הטורקים והוא לא רצה ואז נזכרתי באלסיס של מאיר אדלר

לא זוכר איפה זה התפרסם מי שיכול להעלות לכאן אשמח
כמובן שהם רצו להדגיש את הכינורות האלו במיקס כי כאילו זה ווואו ואז הם הרסו הכל -
@Studio-Bit כן גם אני ראיתי את זה והתפלאתי
ההנחה שלי היא שלא מדובר בפלאגין מתקדם מידי, יש פלאגינים שנשמעים יותר טוב כגון SOLO(שצירפתי פה באתר)
אני בכל אופן תמיד שם סטורציה על כינורות מזרחים כדי להדגיש אותם במיקס, כאן הכינורות האלה לא היו נשמעים טוב -
@לוי-ל כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
סנדי דינקל שחרר סרטון קצר באמצע העריכה על השיר מי שאתה (שיר חמוד מאד) ואז בכינורות הטורקים הוא ביקש שיפתחו את הפלאגין שיראו באיזה פלאגין עשו את הכינורו הטורקים והוא לא רצה ואז נזכרתי באלסיס של מאיר אדלר

לא זוכר איפה זה התפרסם מי שיכול להעלות לכאן אשמח
כמובן שהם רצו להדגיש את הכינורות האלו במיקס כי כאילו זה ווואו ואז הם הרסו הכל@Studio-Bit כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:

לא זוכר איפה זה התפרסם מי שיכול להעלות לכאן אשמחדקה: 1:03
-
@Studio-Bit כן גם אני ראיתי את זה והתפלאתי
ההנחה שלי היא שלא מדובר בפלאגין מתקדם מידי, יש פלאגינים שנשמעים יותר טוב כגון SOLO(שצירפתי פה באתר)
אני בכל אופן תמיד שם סטורציה על כינורות מזרחים כדי להדגיש אותם במיקס, כאן הכינורות האלה לא היו נשמעים טובפוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
אני עכשיו רואה שעשיתי סלט בשירים בכל אופן בשיר מי שאתה זה נשמע אותם כינורות שיש בסרטון
https://www.youtube.com/watch?v=1qrPtTHUikQ -
אני עכשיו רואה שעשיתי סלט בשירים בכל אופן בשיר מי שאתה זה נשמע אותם כינורות שיש בסרטון
https://www.youtube.com/watch?v=1qrPtTHUikQ@Studio-Bit כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
זה נשמע אותם כינורות שיש בסרטון
נכון, וכבר בסרטון הם לא נשמעו יותר מידי טוב
הנמוכים לא בשרנים כמו שצריך, וחבל -
מה שגם זה שהוא לא רצה לפתוח את הפלאגין מעורר חשדות…
אני חושב שזה בעצם בא לומר שהוא מצא את הספריה שאתה חיפשת כ’‘כ הרבה זמן ורק לו יש את הסאונד הטוב ביותר לכינורות טורקיים וכדי שלא תערער לו את הפרנסה הוא לא רוצה לגלות לך מה זה…
והבסיס לתאוריה הזאת שהם הדגישו את הכינורות במיקס יותר מידי (שזה קורה בד’'כ כשהמעבד הוא הממקסס) -
מה שגם זה שהוא לא רצה לפתוח את הפלאגין מעורר חשדות…
אני חושב שזה בעצם בא לומר שהוא מצא את הספריה שאתה חיפשת כ’‘כ הרבה זמן ורק לו יש את הסאונד הטוב ביותר לכינורות טורקיים וכדי שלא תערער לו את הפרנסה הוא לא רוצה לגלות לך מה זה…
והבסיס לתאוריה הזאת שהם הדגישו את הכינורות במיקס יותר מידי (שזה קורה בד’'כ כשהמעבד הוא הממקסס)@Studio-Bit כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
רק לו יש את הסאונד הטוב ביותר לכינורות טורקיים
זה מה שהוא מתיימר לומר
בפועל הם לא נשמעים טוב מידי, SOLO נשמע יותר טוב@Studio-Bit כתב בbeyerdynamic הוציאה פלאגין חדש חינמי לתיקון תדרים באוזניות שלהם:
כדי שלא תערער לו את הפרנסה הוא לא רוצה לגלות לך מה זה
ממילא כל העיבודים האקוסטים שלהם לרוב נשמעים אותו הדבר