חדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות
-
יש ברשת המון בלאגן בקשר לפישטת רגל שלהם אנשים בהלם מדובר בחברה שאחראית על כמויות של דברים בעולם המוזיקה לא רק פלאגינים זה לא פשוט העסק הזה
@Hagai-Habani בוודאי שמת לב שבעדכון האחרון בהליון ניתן להגדיל את המסך והוא כבר לא קטן כך שכדאי לשקול מחדש את השימוש בהליון (בקרוב גם הרטרולוג ופדשופ יקבלו מסך שניתן לשנות את הגודל) מבחינת נוחות בשימוש לא יודע אני לא עושה מוזיקה כך שאין לי דעה בנושא… -
יש ברשת המון בלאגן בקשר לפישטת רגל שלהם אנשים בהלם מדובר בחברה שאחראית על כמויות של דברים בעולם המוזיקה לא רק פלאגינים זה לא פשוט העסק הזה
@Hagai-Habani בוודאי שמת לב שבעדכון האחרון בהליון ניתן להגדיל את המסך והוא כבר לא קטן כך שכדאי לשקול מחדש את השימוש בהליון (בקרוב גם הרטרולוג ופדשופ יקבלו מסך שניתן לשנות את הגודל) מבחינת נוחות בשימוש לא יודע אני לא עושה מוזיקה כך שאין לי דעה בנושא…@Studio-Bit הגודל לא הבעיה שלי.
כל הממשק לא נוח. לדעתי גם כל החלק של הפריסטים והספריות בכל הפלאגינים של סטיינברג לא נוח בעליל. -
@SHLNX ממש!
משפיע על חלק גדול מאוד מהתעשייה.
תחשוב גם על כל הספריות של קונטקט. מה יהיה איתם…הודעה של פלאגין אלייאנס:
"נכון להיום, ישויות Plugin Alliance אינן חלק מהגשת בקשה לפשיטת רגל. פעילותנו בלנגנפלד ובארה"ב נותרה מחוץ להליכים אלה.
לעת עתה - העסקים כרגיל. אנו ממשיכים לפעול כרגיל - השקות מוצרים, תמיכה, מתקינים וכל שאר הפעילויות ממשיכות ללא שינוי."
-
@Studio-Bit הגודל לא הבעיה שלי.
כל הממשק לא נוח. לדעתי גם כל החלק של הפריסטים והספריות בכל הפלאגינים של סטיינברג לא נוח בעליל.@Hagai-Habani כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
והספריות בכל הפלאגינים של סטיינברג לא נוח בעליל.
זו דעתי:
הפריסטים והספריות בהליון עובדים בשיטת קיטלוג כמו של הקונטקט כך שזה אותו דבר…
הקיטלוג של האודיו במדיה ביי אני מאד אוהב מחולק לפי ז’אנרים תת ז’אנרים סגנונות ועוד - צריך לדעת כמובן איך להשתמש בזה
הפריסטים של הפלאגינים והערוצים צריך שיפור רציני -
@Hagai-Habani כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
והספריות בכל הפלאגינים של סטיינברג לא נוח בעליל.
זו דעתי:
הפריסטים והספריות בהליון עובדים בשיטת קיטלוג כמו של הקונטקט כך שזה אותו דבר…
הקיטלוג של האודיו במדיה ביי אני מאד אוהב מחולק לפי ז’אנרים תת ז’אנרים סגנונות ועוד - צריך לדעת כמובן איך להשתמש בזה
הפריסטים של הפלאגינים והערוצים צריך שיפור רציני@Studio-Bit לא התכוונתי לשיטת קטלוג. הכוונה שלי היתה שויזואלית הפלאגין מאוד לא נעים המבולבל, בפרט באיזור הספריות. תראה את הספרייה בקונטקט לעומת Halion ותבין לבד למה אני מתכוון.
בקשר לארגון הפריסטים זה זוועה גם בסינתים שלהם.
גם הקיטלוג שלהם, אולי הוא טוב ונכון, אבל לא נוח ויזואלית. -
אין לי כח לקרוא את כל הכתבה
על מה מדובר שם?
מה כ"כ עצוב? -
אין לי כח לקרוא את כל הכתבה
על מה מדובר שם?
מה כ"כ עצוב? -
יש דיווחים שיש לזה כבר קונים
-
@Studio-Bit חחחח אני פשוט לא יודעת מה כתוב שם… ארוך לי מדי🥱
אולי אם הייתי קוראת הייתי מצטרפת למעגל הבכי והנהי -
@Studio-Bit חחחח אני פשוט לא יודעת מה כתוב שם… ארוך לי מדי🥱
אולי אם הייתי קוראת הייתי מצטרפת למעגל הבכי והנהיפוסט זה נמחק! -
מה שמעניין זה שמייחסים את הפשיטה לפוליטיקה משהו עם ארה’'ב סין וגרמניה מנסה להבין מהפורומים השונים
https://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=627432
https://uadforum.com/community/index.php?threads/native-instruments-in-bankruptcy.80956/
@Hagai-Habani מה אומרים בקונטרול|? אתה מושקע שם רציני לא? -
@Studio-Bit יענקי כהן דווקא מייחס את זה לAI, מוזר.
-
@Studio-Bit יענקי כהן דווקא מייחס את זה לAI, מוזר.
@לוי-ל כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
יענקי כהן דווקא מייחס את זה לAI, מוזר.
אני הייתי מייחס את זה לפריצות של הפלאגינים שלהם

-
יענקי כהן דווקא מייחס את זה לAI, מוזר.
אני הייתי מייחס את זה לפריצות של הפלאגינים שלהם

@Studio-Bit כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
פריצות של הפלאגינים שלהם
נו באמת אפשר להגיד את זה על כל חברת פלאגינים בעולם כמעט
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגינים -
פריצות של הפלאגינים שלהם
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגינים@לוי-ל כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגיניםבהומור… סתם מחפש רעיונות למה חברה כ’'כ ענקית שרק לאחרונה קנתה והוציאה מכשירים ומקלדות שליטה חדשות פשטה את הרגל…
-
פריצות של הפלאגינים שלהם
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגינים@לוי-ל אהבתי שאחד המגיבים בפורומים כתב ‘‘ככה זה כשיותר אנשים מפיקים פלאגינים וחבילות סאונדים מאשר שירים’’
אני לא מסכים איתו, אבל יש בזה שאתה משיג חבילה של פריסטים לצורך העניין של סרום שעולה 100$ ואתה מגלה שלא היית מוכן לשלם עליה אפילו דולר אחד.
וזה נכון עוד יותר בסאמפלים, יש לי יותר מ 300 גיגה של חומר שרובו נמכר בכסף גדול בשוק, ורובם סאמפלים דפוקים שלא ברור למהייצרו אותם
אנשים מוכרים בחבילות האלו היי-האט של נויז מסונתז ע"י ADSR פשוט, וזה נמכר כחלק מחבילה ב ת ש ל ו ם!!!
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש… -
@לוי-ל אהבתי שאחד המגיבים בפורומים כתב ‘‘ככה זה כשיותר אנשים מפיקים פלאגינים וחבילות סאונדים מאשר שירים’’
אני לא מסכים איתו, אבל יש בזה שאתה משיג חבילה של פריסטים לצורך העניין של סרום שעולה 100$ ואתה מגלה שלא היית מוכן לשלם עליה אפילו דולר אחד.
וזה נכון עוד יותר בסאמפלים, יש לי יותר מ 300 גיגה של חומר שרובו נמכר בכסף גדול בשוק, ורובם סאמפלים דפוקים שלא ברור למהייצרו אותם
אנשים מוכרים בחבילות האלו היי-האט של נויז מסונתז ע"י ADSR פשוט, וזה נמכר כחלק מחבילה ב ת ש ל ו ם!!!
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש…@מייבין-באקורדים כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
@לוי-ל אהבתי שאחד המגיבים בפורומים כתב ‘‘ככה זה כשיותר אנשים מפיקים פלאגינים וחבילות סאונדים מאשר שירים’’
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש…לכן יש חברות שעושות אפשרות של ניסיון
וכן אפילו נתייב שהיא חברה שנחשבת מהטובות בתחום
ברוב התוספים שלהם אתה משתמש בפריסטים בודדים מכל תוסף
כי הם יותר משקעים בכמות במקום באיכות של הפלאגנים(ואגב אני קניתי מקלדת שליטה וקיבלתי עם זה חבילה שלהם
ולא רק שהרוב זה זבל מאז שהתקנתי את זה יש לי בעיה עם כמה תוספים שהיו כבר מותקנים לי
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם? אשמח לעזרה) -
@מייבין-באקורדים כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש…לכן יש חברות שעושות אפשרות של ניסיון
כי הם יותר משקעים בכמות במקום באיכות של הפלאגנים(ואגב אני קניתי מקלדת שליטה וקיבלתי עם זה חבילה שלהם
ולא רק שהרוב זה זבל מאז שהתקנתי את זה יש לי בעיה עם כמה תוספים שהיו כבר מותקנים לי
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם? אשמח לעזרה)@יוני-בר איזה רב חשוב אמר לי על ספר שו"ת מאדחשוב שלא הכרתי אותו וראיתי אותו לראשונה לאחרונה והוא היה מדהים כי בכל תשובה שהוא כתב הוא ניתח בצורה מדהימה את הסוגיה אז הוא אמר לי ‘‘כן, זה היה בתקופה שבו לא הוציאו ספר אם לא היה לך מה לכתוב בו…’’
ולהבדיל אלפי הבדלות, וד"ל -
@מייבין-באקורדים כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם? אשמח לעזרה)@יוני-בר כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם
אצלי הכול בסדר
יש לי פרוצים ולא פרוצים וזה לא מגלה אחד את השני -
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגיניםבהומור… סתם מחפש רעיונות למה חברה כ’'כ ענקית שרק לאחרונה קנתה והוציאה מכשירים ומקלדות שליטה חדשות פשטה את הרגל…
@Studio-Bit לפעמים פשיטת רגל היא טריק עסקי. ואני אסביר.
לפשיטת רגל יש משמעויות עסקיות רבות מעבר למשתמשים. חובות שנמחקים, תשלום לנושים לפי סדר קדימות מסויים, פטור ממיסים מסויימים משחקי מניות וכו’…
לדוגמא, אם אני המנהל של NATIVE ואני מבין שאני סוס מת כי הAI ישבור אותי לרסיסים אם לא עכשיו אז עוד 4 שנים לכל היותר, והמניות ששבעלותי ששות X כסף יהיו שוות 0, אז אני רוצה לסגור באסטה. ואני לא יכול למכור אותם כי אם אני מוכר אותם אז הערך שלהם יצנח. אז עושים פשיטת רגל ומקפיאים שווי מסויים של מניות ומשתמשים בו לשלם לנושים וכדו’ ואני כבעלים נשאר עם הכס,…
ויש עוד הרבה הסברים…
ריווחיות היא ממש לא הסיפור פה. מדובר על ראית עתיד.