חדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות
-
@Studio-Bit כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
פריצות של הפלאגינים שלהם
נו באמת אפשר להגיד את זה על כל חברת פלאגינים בעולם כמעט
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגינים@לוי-ל אהבתי שאחד המגיבים בפורומים כתב ‘‘ככה זה כשיותר אנשים מפיקים פלאגינים וחבילות סאונדים מאשר שירים’’
אני לא מסכים איתו, אבל יש בזה שאתה משיג חבילה של פריסטים לצורך העניין של סרום שעולה 100$ ואתה מגלה שלא היית מוכן לשלם עליה אפילו דולר אחד.
וזה נכון עוד יותר בסאמפלים, יש לי יותר מ 300 גיגה של חומר שרובו נמכר בכסף גדול בשוק, ורובם סאמפלים דפוקים שלא ברור למהייצרו אותם
אנשים מוכרים בחבילות האלו היי-האט של נויז מסונתז ע"י ADSR פשוט, וזה נמכר כחלק מחבילה ב ת ש ל ו ם!!!
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש… -
@לוי-ל אהבתי שאחד המגיבים בפורומים כתב ‘‘ככה זה כשיותר אנשים מפיקים פלאגינים וחבילות סאונדים מאשר שירים’’
אני לא מסכים איתו, אבל יש בזה שאתה משיג חבילה של פריסטים לצורך העניין של סרום שעולה 100$ ואתה מגלה שלא היית מוכן לשלם עליה אפילו דולר אחד.
וזה נכון עוד יותר בסאמפלים, יש לי יותר מ 300 גיגה של חומר שרובו נמכר בכסף גדול בשוק, ורובם סאמפלים דפוקים שלא ברור למהייצרו אותם
אנשים מוכרים בחבילות האלו היי-האט של נויז מסונתז ע"י ADSR פשוט, וזה נמכר כחלק מחבילה ב ת ש ל ו ם!!!
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש…@מייבין-באקורדים כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
@לוי-ל אהבתי שאחד המגיבים בפורומים כתב ‘‘ככה זה כשיותר אנשים מפיקים פלאגינים וחבילות סאונדים מאשר שירים’’
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש…לכן יש חברות שעושות אפשרות של ניסיון
וכן אפילו נתייב שהיא חברה שנחשבת מהטובות בתחום
ברוב התוספים שלהם אתה משתמש בפריסטים בודדים מכל תוסף
כי הם יותר משקעים בכמות במקום באיכות של הפלאגנים(ואגב אני קניתי מקלדת שליטה וקיבלתי עם זה חבילה שלהם
ולא רק שהרוב זה זבל מאז שהתקנתי את זה יש לי בעיה עם כמה תוספים שהיו כבר מותקנים לי
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם? אשמח לעזרה) -
@מייבין-באקורדים כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
עריכה: וזה לא הגיוני שמחבילה של 40 צלילי קיק אלקטרוני שרק אחד או שניים שניתנים לשימוש…לכן יש חברות שעושות אפשרות של ניסיון
כי הם יותר משקעים בכמות במקום באיכות של הפלאגנים(ואגב אני קניתי מקלדת שליטה וקיבלתי עם זה חבילה שלהם
ולא רק שהרוב זה זבל מאז שהתקנתי את זה יש לי בעיה עם כמה תוספים שהיו כבר מותקנים לי
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם? אשמח לעזרה)@יוני-בר איזה רב חשוב אמר לי על ספר שו"ת מאדחשוב שלא הכרתי אותו וראיתי אותו לראשונה לאחרונה והוא היה מדהים כי בכל תשובה שהוא כתב הוא ניתח בצורה מדהימה את הסוגיה אז הוא אמר לי ‘‘כן, זה היה בתקופה שבו לא הוציאו ספר אם לא היה לך מה לכתוב בו…’’
ולהבדיל אלפי הבדלות, וד"ל -
@מייבין-באקורדים כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם? אשמח לעזרה)@יוני-בר כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
יש סיכוי שאם אני מתקין תוספים לא פרוצים שלהם אז זה מגלה את הפרוצים ומנטרל אותם
אצלי הכול בסדר
יש לי פרוצים ולא פרוצים וזה לא מגלה אחד את השני -
@לוי-ל כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
נו באמת אפשר להגיד את זה על כל חברת פלאגינים בעולם כמעט
כל מתכנת שמקים חברת פלאגינים יודע שאין לו מה לעשות והוא ככה או ככה יום אחד יפרצו לו את הפלאגיניםבהומור… סתם מחפש רעיונות למה חברה כ’'כ ענקית שרק לאחרונה קנתה והוציאה מכשירים ומקלדות שליטה חדשות פשטה את הרגל…
@Studio-Bit לפעמים פשיטת רגל היא טריק עסקי. ואני אסביר.
לפשיטת רגל יש משמעויות עסקיות רבות מעבר למשתמשים. חובות שנמחקים, תשלום לנושים לפי סדר קדימות מסויים, פטור ממיסים מסויימים משחקי מניות וכו’…
לדוגמא, אם אני המנהל של NATIVE ואני מבין שאני סוס מת כי הAI ישבור אותי לרסיסים אם לא עכשיו אז עוד 4 שנים לכל היותר, והמניות ששבעלותי ששות X כסף יהיו שוות 0, אז אני רוצה לסגור באסטה. ואני לא יכול למכור אותם כי אם אני מוכר אותם אז הערך שלהם יצנח. אז עושים פשיטת רגל ומקפיאים שווי מסויים של מניות ומשתמשים בו לשלם לנושים וכדו’ ואני כבעלים נשאר עם הכס,…
ויש עוד הרבה הסברים…
ריווחיות היא ממש לא הסיפור פה. מדובר על ראית עתיד. -
מה שמעניין זה שמייחסים את הפשיטה לפוליטיקה משהו עם ארה’'ב סין וגרמניה מנסה להבין מהפורומים השונים
https://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=627432
https://uadforum.com/community/index.php?threads/native-instruments-in-bankruptcy.80956/
@Hagai-Habani מה אומרים בקונטרול|? אתה מושקע שם רציני לא?@Studio-Bit האמת שכן, הוצאתי הרבה כסף על פלאגינים שלהם. מה שכן, יש כאלו המושקעים הרבה יותר ממני. אנשים קנו מקלדות שלהם באלפי שקלים…
כרגע על פי בדיקה שעשיתי אין ממש עדכון כרגע. העדכון היחיד כרגע הוא שמנכ"ל Native instruments פרסם הצהרה על העניין. ניתן לקרוא אותה כאן.
בקצרה, אין שום משמעות להצהרה הזאת.בקשר לדיווחים על רכישה שהזכרת, לא מצאתי מקור לדיווחים כאלו. אולי אלו שמועות שמסתובבות בפורומים. אין עדיין שום דבר רשמי.
-
יש דיווחים שיש לזה כבר קונים
פוסט זה נמחק! -
@Studio-Bit לפעמים פשיטת רגל היא טריק עסקי. ואני אסביר.
לפשיטת רגל יש משמעויות עסקיות רבות מעבר למשתמשים. חובות שנמחקים, תשלום לנושים לפי סדר קדימות מסויים, פטור ממיסים מסויימים משחקי מניות וכו’…
לדוגמא, אם אני המנהל של NATIVE ואני מבין שאני סוס מת כי הAI ישבור אותי לרסיסים אם לא עכשיו אז עוד 4 שנים לכל היותר, והמניות ששבעלותי ששות X כסף יהיו שוות 0, אז אני רוצה לסגור באסטה. ואני לא יכול למכור אותם כי אם אני מוכר אותם אז הערך שלהם יצנח. אז עושים פשיטת רגל ומקפיאים שווי מסויים של מניות ומשתמשים בו לשלם לנושים וכדו’ ואני כבעלים נשאר עם הכס,…
ויש עוד הרבה הסברים…
ריווחיות היא ממש לא הסיפור פה. מדובר על ראית עתיד.@skman4 כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
לפעמים פשיטת רגל היא טריק עסקי. ואני אסביר.
צריך להבין שזה לא חברה קטנה. הקונטקט לדוגמה זה פלאגין שיש לו אלפים של ספריות - זה יותר גרוע אם אוויד או סטיינברג (פרוטולס וקיובס) יפשטו את הרגל. כל עולם המוזיקה יושב על נייטיב אינסטרומנט זה צריך להיות משהו מאד ענק שיביא לפשיטת רגל הספקולציות על AI או טריק עיסקי זה ממש לא הגיוני!
-
@Studio-Bit האמת שכן, הוצאתי הרבה כסף על פלאגינים שלהם. מה שכן, יש כאלו המושקעים הרבה יותר ממני. אנשים קנו מקלדות שלהם באלפי שקלים…
כרגע על פי בדיקה שעשיתי אין ממש עדכון כרגע. העדכון היחיד כרגע הוא שמנכ"ל Native instruments פרסם הצהרה על העניין. ניתן לקרוא אותה כאן.
בקצרה, אין שום משמעות להצהרה הזאת.בקשר לדיווחים על רכישה שהזכרת, לא מצאתי מקור לדיווחים כאלו. אולי אלו שמועות שמסתובבות בפורומים. אין עדיין שום דבר רשמי.
@Hagai-Habani כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
בקשר לדיווחים על רכישה שהזכרת, לא מצאתי מקור לדיווחים כאלו. אולי אלו שמועות שמסתובבות בפורומים. אין עדיין שום דבר רשמי.
אולי בקרוב זה יהפך להיות פנדר קונטקט פרו 8
-
@Hagai-Habani כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
בקשר לדיווחים על רכישה שהזכרת, לא מצאתי מקור לדיווחים כאלו. אולי אלו שמועות שמסתובבות בפורומים. אין עדיין שום דבר רשמי.
אולי בקרוב זה יהפך להיות פנדר קונטקט פרו 8
@Studio-Bit אל תעז לחשוב על זה אפילו

-
@Studio-Bit אל תעז לחשוב על זה אפילו

-
@skman4 כתב בחדשות עצובות בעולם ההפקה והתוכנות:
לפעמים פשיטת רגל היא טריק עסקי. ואני אסביר.
צריך להבין שזה לא חברה קטנה. הקונטקט לדוגמה זה פלאגין שיש לו אלפים של ספריות - זה יותר גרוע אם אוויד או סטיינברג (פרוטולס וקיובס) יפשטו את הרגל. כל עולם המוזיקה יושב על נייטיב אינסטרומנט זה צריך להיות משהו מאד ענק שיביא לפשיטת רגל הספקולציות על AI או טריק עיסקי זה ממש לא הגיוני!
@Studio-Bit אתה חושב שעולם המוזיקה מעניין אנשי עסקים? רק הכסף מעניין שם, ואם החליטו שAI זה איום עסקי, ופשיטת רגל(או לחילופין מכירת העסק) זה דרך המילוט אז תתפלא באיזה קלות הם יעשו את זה.
-
@Studio-Bit אתה חושב שעולם המוזיקה מעניין אנשי עסקים? רק הכסף מעניין שם, ואם החליטו שAI זה איום עסקי, ופשיטת רגל(או לחילופין מכירת העסק) זה דרך המילוט אז תתפלא באיזה קלות הם יעשו את זה.
פוסט זה נמחק!