שינוי קול בקריינות
-
אשמח לעזרת המקצוענים כאן
הקלטתי לקוח לקטע קריינות (בשביל איזה מצגת של הלקוח)
הבעיה היא שהוא מעוניין שלא יזהו את הקול שלו, מצד שני, אני מעוניין שזה יצא הכי נקי וכמה שחות מעוות כדי שזה לא ישמע מוזר.
יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות דבר כזה?
@SHLNX @Studio-Bit אולי לכם יש איזה שהם רעיונות?האמת יש לו קול ממש טוב בקריינות
-
אשמח לעזרת המקצוענים כאן
הבעיה היא שהוא מעוניין שלא יזהו את הקול שלו, מצד שני, אני מעוניין שזה יצא הכי נקי וכמה שחות מעוות כדי שזה לא ישמע מוזר.
@Hagai-Habani כתב בשינוי קול בקריינות:
אשמח לעזרת המקצוענים כאן
תנסה לשחק עם פורמנט שיפטר ואולי גם פיץ’,
כמובן שיש הרבה כלי AI שמשנים את הקול, אבל אני מאמין שלא לזה התכוונת… -
@Hagai-Habani כתב בשינוי קול בקריינות:
אשמח לעזרת המקצוענים כאן
תנסה לשחק עם פורמנט שיפטר ואולי גם פיץ’,
כמובן שיש הרבה כלי AI שמשנים את הקול, אבל אני מאמין שלא לזה התכוונת…@SHLNX ניסיתי שינויי פיץ’ אבל בשינויים קטנים עדיין מזהים אותו לשינויים יותר משמעותיים כבר הווקאל ממש נהרס
אנסה אולי עם פורמנט שיפטר ואולי ביחד עם שינוי פיץ’ עקום זה ישתנה ולא יהרס -
@SHLNX ניסיתי שינויי פיץ’ אבל בשינויים קטנים עדיין מזהים אותו לשינויים יותר משמעותיים כבר הווקאל ממש נהרס
אנסה אולי עם פורמנט שיפטר ואולי ביחד עם שינוי פיץ’ עקום זה ישתנה ולא יהרס@Hagai-Habani כתב בשינוי קול בקריינות:
@SHLNX ניסיתי שינויי פיץ’ אבל בשינויים קטנים עדיין מזהים אותו לשינויים יותר משמעותיים כבר הווקאל ממש נהרס
אנסה אולי עם פורמנט שיפטר ואולי ביחד עם שינוי פיץ’ עקום זה ישתנה ולא יהרסכן, זה מסוג הדברים שרק ניסוי וטעייה יעזרו, תנסה גם פלאגינים שונים של פורמנט, כל אלגוריתם עובד קצת אחרת ומייצר סאונד קצת שונה…
בהצלחה! -
יש את האתר הזה
הוא הרמה הכי גבוהה שאני מכיר
לא יודע אם פתוח בנטפרי…
https://elevenlabs.io/app/sign-in?redirect=%2Fapp%2Fspeech-synthesis%2Fspeech-to-speech -
יש את האתר הזה
הוא הרמה הכי גבוהה שאני מכיר
לא יודע אם פתוח בנטפרי…
https://elevenlabs.io/app/sign-in?redirect=%2Fapp%2Fspeech-synthesis%2Fspeech-to-speech@שייע-מושקוביץ אני פחות מעוניין לשנות את זה ב-AI אחרת הלקוח איבד את כל הפואנטה שהוא בא ושילם על ההקלטה…
אגב, זה קטע קריינות בצרפתית. הכלי הזה טוב לצרפתית? -
@Hagai-Habani יש פלאגין נהדר של MINIMAL AUDIO שנקרא FORMANT והוא חינמי
תבדוק אותו -
@שייע-מושקוביץ אני פחות מעוניין לשנות את זה ב-AI אחרת הלקוח איבד את כל הפואנטה שהוא בא ושילם על ההקלטה…
אגב, זה קטע קריינות בצרפתית. הכלי הזה טוב לצרפתית?@Hagai-Habani כתב בשינוי קול בקריינות:
@שייע-מושקוביץ אני פחות מעוניין לשנות את זה ב-AI אחרת הלקוח איבד את כל הפואנטה שהוא בא ושילם על ההקלטה…
אגב, זה קטע קריינות בצרפתית. הכלי הזה טוב לצרפתית?יש שם מודלים רב שפתיים
הוא יכול להחליף קול בקול
פשוט לדעתי זה ישמע הרבה יותר טוב מאשר כל שינוי עם פלאגינים