סט חדש לקורג של נפתלי בר נתן
-
@נפתלי-בר-נתן
למה נראה לך?
בתור אחד שבנה על שניהם…
הבאתי את הנתונים לגבי זיכרון
ל PA900 יש- 192 MB
ל PA700 יש - 128 שהם 256 מקומפרס בפועל
(לגבי קימפרוס בPA 900 לא זוכר…ואם יש אז הוא לוקח בזיכרון)
לגבי בנייה, בPA 700 אין כל מיני באגים שהיו ב900 בבנייה
חוץ מזה שאפשר להוסיף עד שני אפקטים על המקצב דרך המיקסר@הקלידן-הצפוני כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
מה זה בעצם קימפרוס איך עושים את זה ? זה כיווץ דגימות?
-
@נפתלי-בר-נתן
למה נראה לך?
בתור אחד שבנה על שניהם…
הבאתי את הנתונים לגבי זיכרון
ל PA900 יש- 192 MB
(לגבי קימפרוס בPA 900 לא זוכר…ואם יש אז הוא לוקח בזיכרון)
לגבי בנייה, בPA 700 אין כל מיני באגים שהיו ב900 בבנייה
חוץ מזה שאפשר להוסיף עד שני אפקטים על המקצב דרך המיקסר@הקלידן-הצפוני כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
חוץ מזה שאפשר להוסיף עד שני אפקטים על המקצב דרך המיקסר
כלומר שיש אפשרות ל4 אפקטים במקצב?
-
@הקלידן-הצפוני כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
מה זה בעצם קימפרוס איך עושים את זה ? זה כיווץ דגימות?
@נפתלי-בר-נתן
בדיוק .
זה דוחס את הדגימה ובעצם מכפיל את המקום.
בעבר ראיתי בפרוג שיש הטוענים שזה מוריד את האיכות לפעמים
אני אישית לא נתקלתי בזהכלומר שיש אפשרות ל4 אפקטים במקצב?
סוג של
-
תכלס’ איך מקמפרסים צריך להוריד איזה תוכנה?
-
תכלס’ איך מקמפרסים צריך להוריד איזה תוכנה?
(לגבי קימפרוס בPA 900
בפורום קורג טוענים שאין אפשרות לPA 900 לקבל דגימות מקומפרסות ו\או לקמפרס בעצמו -
אני כמעט בטוח שאפשר זכור לי שראיתי במדריך של 900 שמה שמכווץ יש על זה כוכבית
-
@נפתלי-בר-נתן ב700 וב1000 האורגן עושה את זה לבד…ב900 נראה לי שזה קורה רק כשזה סט שעבר כבר קימפרוס, אבל אם אתה דוגם בעצמך האורגן לא עושה את זה לבד…
-
@נפתלי-בר-נתן
נכון אבל מחיפוש ראשוני
והעזרות בGPT (שהסתמך על מקורות כתובים)
אין תמיכה לPA 900 בדגימה דחוסה
אבל יתכן מאד שאני טועה -
אתה יכול לשלוח לי קישור לתוכנה של קימפרוס
-
@נפתלי-בר-נתן
בדיוק .
בעבר ראיתי בפרוג שיש הטוענים שזה מוריד את האיכות לפעמים
אני אישית לא נתקלתי בזהכלומר שיש אפשרות ל4 אפקטים במקצב?
סוג של
בוא נעשה סדר:
התפקיד של קומפרסור מלכתחילה הוא לאזן את הווליום, אם נניח ברגע אחד זמר שר בקול ממש ובשקט ממש, שמים קומפרסור כדי לאזן את זה, ברגע ששמים יותר מידי מאפקט הקומפרסור הסאונד נהפך לדחוס ממש. -
בוא נעשה סדר:
התפקיד של קומפרסור מלכתחילה הוא לאזן את הווליום, אם נניח ברגע אחד זמר שר בקול ממש ובשקט ממש, שמים קומפרסור כדי לאזן את זה, ברגע ששמים יותר מידי מאפקט הקומפרסור הסאונד נהפך לדחוס ממש.@לוי-ל
השאלה עד כמה זה נוגע לדחיסה הזאת…
לא מדובר על אפקט בDAW.@נפתלי-בר-נתן כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
-
בוא נעשה סדר:
התפקיד של קומפרסור מלכתחילה הוא לאזן את הווליום, אם נניח ברגע אחד זמר שר בקול ממש ובשקט ממש, שמים קומפרסור כדי לאזן את זה, ברגע ששמים יותר מידי מאפקט הקומפרסור הסאונד נהפך לדחוס ממש.@לוי-ל כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
בוא נעשה סדר:
התפקיד של קומפרסור מלכתחילה הוא לאזן את הווליום, אם נניח ברגע אחד זמר שר בקול ממש ובשקט ממש, שמים קומפרסור כדי לאזן את זה, ברגע ששמים יותר מידי מאפקט הקומפרסור הסאונד נהפך לדחוס ממש.נראה לי שאתה מדבר על משהו שונה
-
@לוי-ל
השאלה עד כמה זה נוגע לדחיסה הזאת…
לא מדובר על אפקט בDAW.@נפתלי-בר-נתן כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@הקלידן-הצפוני שכויח
זה מתאים לכל הדגמים? -
@הקלידן-הצפוני נכון, אבל חשוב לציין שקומפרסור זה לא עוד אפקט שדוחס אגרסיבית את הסאונד, אלא אפשר להשתמש בו לעוד דברים כדי לקבל מקצב מאוזן יותר.
@נפתלי-בר-נתן לא, קומפרסור מיסודו נועד לאזן את הווליום, וקלידנים משתמשים בו בצורה אגרסיבית, כך שמה שמקבלים זו דחיסה של הסאונד -
@הקלידן-הצפוני נכון, אבל חשוב לציין שקומפרסור זה לא עוד אפקט שדוחס אגרסיבית את הסאונד, אלא אפשר להשתמש בו לעוד דברים כדי לקבל מקצב מאוזן יותר.
@נפתלי-בר-נתן לא, קומפרסור מיסודו נועד לאזן את הווליום, וקלידנים משתמשים בו בצורה אגרסיבית, כך שמה שמקבלים זו דחיסה של הסאונד@לוי-ל כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@נפתלי-בר-נתן לא, קומפרסור מיסודו נועד לאזן את הווליום, וקלידנים משתמשים בו בצורה אגרסיבית, כך שמה שמקבלים זו דחיסה של הסאונד
ואיך בדיוק זה משפיע על גודל הגיגה של הדגימה
-
@הקלידן-הצפוני שכויח
זה מתאים לכל הדגמים?@לוי-ל כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@נפתלי-בר-נתן לא, קומפרסור מיסודו נועד לאזן את הווליום, וקלידנים משתמשים בו בצורה אגרסיבית, כך שמה שמקבלים זו דחיסה של הסאונדשוב, אתה משתמש בקומפרסור בהקשר המוזיקלי שלו.
אני משתמש בהקשר של זיכרון, ואין לזה קשר לעוצמת ווליום כזו או אחרת…אלא זה הקטנה של גודל הקובץ.
להזכירך -‘‘Compressor’’ זה ‘‘דוחס’’ ואין לזה הקשר מוזיקלי בדווקא.@נפתלי-בר-נתן כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@הקלידן-הצפוני שכויח
זה מתאים לכל הדגמים?כן, אבל זו תוכנה שעולה כסף.
(חלום שלי שמישהו שמבין בתיכנות ישב עם AI STUDIO ויבנה את לטובת ההמון שלא רוצה לשלם…) -
@לוי-ל כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@נפתלי-בר-נתן לא, קומפרסור מיסודו נועד לאזן את הווליום, וקלידנים משתמשים בו בצורה אגרסיבית, כך שמה שמקבלים זו דחיסה של הסאונדשוב, אתה משתמש בקומפרסור בהקשר המוזיקלי שלו.
אני משתמש בהקשר של זיכרון, ואין לזה קשר לעוצמת ווליום כזו או אחרת…אלא זה הקטנה של גודל הקובץ.
להזכירך -‘‘Compressor’’ זה ‘‘דוחס’’ ואין לזה הקשר מוזיקלי בדווקא.@נפתלי-בר-נתן כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@הקלידן-הצפוני שכויח
זה מתאים לכל הדגמים?כן, אבל זו תוכנה שעולה כסף.
(חלום שלי שמישהו שמבין בתיכנות ישב עם AI STUDIO ויבנה את לטובת ההמון שלא רוצה לשלם…)@הקלידן-הצפוני אבל אני רואה שיש תקופת נסיון חינם
-
@הקלידן-הצפוני אבל אני רואה שיש תקופת נסיון חינם
@נפתלי-בר-נתן
עד כמה שידוע לי בתקופת הניסיון החינמית א’'א לייצא את הסט. -
@נפתלי-בר-נתן
עד כמה שידוע לי בתקופת הניסיון החינמית א’'א לייצא את הסט.@הקלידן-הצפוני באסה רצינית…
-
יש לך מושג אם התוכנה תעשה לי בעיות במחשב יש לי HP די פשוט…