סט חדש לקורג של נפתלי בר נתן
-
אני מעלה הקלטה של הורה שלי שבניתי, אני עדיין באמצע
אשמח שתתנו הארות וטיפים
תתייחסו יותר לתופים ופחות לשאר…
HORA.MP3@נפתלי-בר-נתן יפה מאד, מאיפה הדגימות ?
זה ווריאציה אחת? כי הפרקשן [הדרבוקות] ברקע, במקצב הורה האותנתי לא אמורים להיות כל הזמן אלא רק בווריאציה אחת או שתיים מתוך המקצב -
@נפתלי-בר-נתן יפה מאד, מאיפה הדגימות ?
זה ווריאציה אחת? כי הפרקשן [הדרבוקות] ברקע, במקצב הורה האותנתי לא אמורים להיות כל הזמן אלא רק בווריאציה אחת או שתיים מתוך המקצב@חיים.ג. כן זה רק ווריאציה אחת וזה דגימות שדגמתי מX1 !!!
-
@חיים.ג. כן זה רק ווריאציה אחת וזה דגימות שדגמתי מX1 !!!
@נפתלי-בר-נתן
וואו באמת זה אחלה בניה
ודרך אגב איך דוגמים באמת? אשמח אם תשתף אותייש לי חלום יום אחד לעשות סט בימאהה עם דגימות משלי, ולהפסיק לבזבז את הזמן שלי על בניית מקצבים עם דגימות שנעולות לי באורגן
-
@נפתלי-בר-נתן
וואו באמת זה אחלה בניה
ודרך אגב איך דוגמים באמת? אשמח אם תשתף אותייש לי חלום יום אחד לעשות סט בימאהה עם דגימות משלי, ולהפסיק לבזבז את הזמן שלי על בניית מקצבים עם דגימות שנעולות לי באורגן
@חיים.ג.
כל מה שאתה צריך זה להשיג את האורגן לחבר אליו כרטיס קול ולהקליט אבל יש בזה הרבה רמות איך להקליט אם איזה כרטיס ועוד…
אבל בימהה יש עוד כמה שלבים … -
@חיים.ג.
כל מה שאתה צריך זה להשיג את האורגן לחבר אליו כרטיס קול ולהקליט אבל יש בזה הרבה רמות איך להקליט אם איזה כרטיס ועוד…
אבל בימהה יש עוד כמה שלבים …@נפתלי-בר-נתן וזה קל להשיג היום את האורגן?
-
@נפתלי-בר-נתן וזה קל להשיג היום את האורגן?
@חיים.ג. זה ב דיוק הבעיה זה מאד קשה…
-
@חיים.ג. זה ב דיוק הבעיה זה מאד קשה…
@נפתלי-בר-נתן איך השגת ? קנית או שלקחת ממישהו?
-
@נפתלי-בר-נתן איך השגת ? קנית או שלקחת ממישהו?
@חיים.ג. יש לי חבר שיש לו את האורגן
-
@חיים.ג. כן זה רק ווריאציה אחת וזה דגימות שדגמתי מX1 !!!
@נפתלי-בר-נתן ממליץ לך לפצל את השורשור לשני שרשורים, אחד לדינוים על החומר שלך (שהוא הכי טוב ששמעתי בקורג מזה שנים, ושמעתי הרבה.)
ואחד לחומר עצמו, בא לי להקשיב להם שוב בלי לדפדף 100 הודעות אחורה. -
תגידו איך אני מעביר קבצים משיחה אחת לאחרת
-
תגידו איך אני מעביר קבצים משיחה אחת לאחרת
@נפתלי-בר-נתן תעלה עוד פעם
-
@נפתלי-בר-נתן תעלה עוד פעם
@אלי-לב-0 זה האפשרות היחידה ?
-
@נפתלי-בר-נתן כן…
-
@נפתלי-בר-נתן כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
טראק חדש שבניתי תנו תגובות
TREK.MP3
שבוע טובאחלה לגמרי אבל למה אותו טראק לוקח 8 דקות משגע אותי
@אלי-לב-0 כתב בסט חדש לקורג של נפתלי בר נתן:
@נפתלי-בר-נתן כתב בהטראקים שלי חיים של מנגינה אני מחכה לתגובות הן הערות והן הארות:
טראק חדש שבניתי תנו תגובות
TREK.MP3
שבוע טובאחלה לגמרי אבל למה אותו טראק לוקח 8 דקות משגע אותי
זה למשל היה כתוב בנושא אחר
-
TRAK 12.MP3, למה בדרופ הזה לא עשית סיידצן על החלק השני בטרק, כמו שיש במקור, זה נשמע לא מספיק מהודק ככה
-
TRAK 12.MP3, למה בדרופ הזה לא עשית סיידצן על החלק השני בטרק, כמו שיש במקור, זה נשמע לא מספיק מהודק ככה
@לפרוט-על-הלב
דבר ראשון אני לא עשיתי את זה לפי המקור הניגון היתנגן לי בראש ובניתי
חוץ מזה לא כ’'כ נכנס פה סיידשן לטעמי
אבל זה בהחלט ראיון להמשך של הטראק -
@לפרוט-על-הלב
דבר ראשון אני לא עשיתי את זה לפי המקור הניגון היתנגן לי בראש ובניתי
חוץ מזה לא כ’'כ נכנס פה סיידשן לטעמי
אבל זה בהחלט ראיון להמשך של הטראק@נפתלי-בר-נתן מה יתנגן לך בראש, צדיק יש כזה מנגינה, אחד על אחד, אם אותם פאנצים של יוחנן אורי במחרוזת פורים, עיין שם, בכל אופן, נראה לי שזה לא מספיק יציב, ולכן אמרתי שתעשה סידצן, שיהדק את זה, אבל לטעמך
-
@נפתלי-בר-נתן מה יתנגן לך בראש, צדיק יש כזה מנגינה, אחד על אחד, אם אותם פאנצים של יוחנן אורי במחרוזת פורים, עיין שם, בכל אופן, נראה לי שזה לא מספיק יציב, ולכן אמרתי שתעשה סידצן, שיהדק את זה, אבל לטעמך
@לפרוט-על-הלב
לא הבנת … אני מכיר את המנגינה אבל לא הקשבתי ובניתי אחד על אחד אלא היה זכור לי בראש המנגינה ופשוט בניתי איך שהיה נראה לי -
@לפרוט-על-הלב
לא הבנת … אני מכיר את המנגינה אבל לא הקשבתי ובניתי אחד על אחד אלא היה זכור לי בראש המנגינה ופשוט בניתי איך שהיה נראה לי@נפתלי-בר-נתן אז מסתמא בגלל ששמעת בעבר את המקור, היה לך בתת מודע את הקטע, לך תשמע, זה ממש כמעט אותו דבר, אולי בהתחלה זה קצת שונה,
-
@נפתלי-בר-נתן אז מסתמא בגלל ששמעת בעבר את המקור, היה לך בתת מודע את הקטע, לך תשמע, זה ממש כמעט אותו דבר, אולי בהתחלה זה קצת שונה,
@לפרוט-על-הלב חמוד לי שעשיתי דומה למקור אפילו בלי שהתכוונתי