ליעל את האתר
-
תראו אני לא קשור לנושא פה אבל סתם הערה בתוכנות DAW יש רק כ 495 נושאים ו6000 פוסטים ובקלידים יש כ874 נושאים ו13000 פוסטים כך שאני לא בטוח ש’‘זה’’ הנושא הכי מדובר בפורום (אפילו אם מחשבים את פלאגינים ובלוגים ופורום חומרה אז יוצא שווה בין ההפקה מוזיקלית לקלידים, אגב אין לי שום בעיה שיעשו זום על הפקות מחשב אני הכי בעד אני חושב שדווקא בגלל שאין הרבה ידע בסיסי וכמו שכתבתם זה יכול להוות קרש קפיצה למתחילים
-
תראו אני לא קשור לנושא פה אבל סתם הערה בתוכנות DAW יש רק כ 495 נושאים ו6000 פוסטים ובקלידים יש כ874 נושאים ו13000 פוסטים כך שאני לא בטוח ש’‘זה’’ הנושא הכי מדובר בפורום (אפילו אם מחשבים את פלאגינים ובלוגים ופורום חומרה אז יוצא שווה בין ההפקה מוזיקלית לקלידים, אגב אין לי שום בעיה שיעשו זום על הפקות מחשב אני הכי בעד אני חושב שדווקא בגלל שאין הרבה ידע בסיסי וכמו שכתבתם זה יכול להוות קרש קפיצה למתחילים
@יהודה-גוטסמן-Y.G ממש לא נכון.
אם תסתכל על כמות הספאם, תראה שבפוסטים על ה DAW יש הרבה יותר איכות מידע, זה שכל אחד כותב ‘‘קורג זה יותר טוה מיאמההה וזהו’’ זה לא פוסט שיכול להיספר. -
@יהודה-גוטסמן-Y.G ממש לא נכון.
אם תסתכל על כמות הספאם, תראה שבפוסטים על ה DAW יש הרבה יותר איכות מידע, זה שכל אחד כותב ‘‘קורג זה יותר טוה מיאמההה וזהו’’ זה לא פוסט שיכול להיספר.@מייבין-באקורדים אוקיי מסכים איתך אבל בכל זאת הבדל של כפול נושאים ופוסטים ,ואני מאמין שיש קצת ספאם בתוכנות הפקה למרות שאם אתה מצרף את הנושאים האחרים פלאגינים וכ’'ו יש מצב שאתה צודק
-
@יהודה-גוטסמן-Y.G מידיעה ברורה לפחות רבע מהנושאים על קלידים הם ספאם ושטויות גמורות ווויכוחים על יוחנן וקורג וימאהה…