סרטון הדרכה - איך בונים לידים לFUTURE BOUNCE
-
ובכן כבר הרבה זמן שואלים פה את העניין הנ"ל, אז החלטתי לעשות סרטון שבו אני מראה את התהליך(ללא דיבור איך יוצרים ליד לFUTURE BOUNCE…
הקלטת מסך 2026-04-06 110545.mp4
אם אהבתם/למדתם מזה משהו וזה מעניין אתכם אשמח שתגיבו!
-
ובכן כבר הרבה זמן שואלים פה את העניין הנ"ל, אז החלטתי לעשות סרטון שבו אני מראה את התהליך(ללא דיבור איך יוצרים ליד לFUTURE BOUNCE…
-
@הקלידן-הצפוני שיניתי, נטפרי כנראה בטעות חשב שכתבתי מילה אחרת
תשלח לפתיחה@לוי-ל
אגב , אני מכיר את הסיגנון בשם פיוצ’ר האוס, לא? -
@י.פ נהוג להשתמש בפיוצ’ר באונס בסאונדים מלוכלכים בבס ובלידים, אבל גם לשלב קצת סאונדים נקיים יותר בשביל האיזון
תסתכל בעצמך בסרטון באיזה אפקטים השתמשתי ובאיזה סאונדים בחרתי בלידים@הקלידן-הצפוני כתב בסרטון הדרכה - איך בונים לידים לFUTURE BOUNCE:
אגב , אני מכיר את הסיגנון בשם פיוצ’ר האוס, לא?
פיוצ’ר האוס זה זאנ’ר אחר לגמרי…
-
@י.פ נהוג להשתמש בפיוצ’ר באונס בסאונדים מלוכלכים בבס ובלידים, אבל גם לשלב קצת סאונדים נקיים יותר בשביל האיזון
תסתכל בעצמך בסרטון באיזה אפקטים השתמשתי ובאיזה סאונדים בחרתי בלידים@הקלידן-הצפוני כתב בסרטון הדרכה - איך בונים לידים לFUTURE BOUNCE:
אגב , אני מכיר את הסיגנון בשם פיוצ’ר האוס, לא?
פיוצ’ר האוס זה זאנ’ר אחר לגמרי…
-
@י.פ תודה!
חשוב לציין שני נקודות חשובות:
א. בפיוצ’ר בא’ונס הבס חייב לעקוב אחרי הליד, כלומר הבס ינגן ביחד עם הליד בדיוק באותם המקומות ועם אותם הפיטצ’ים, אם כי הבס ינגן פשוט את תו הבסיס של האקורד בזמן שהליד ינגן מה שהוא רוצהב. יכולתי להשקיע הרבה יותר ולהוסיף הרבה דברים ולעשות מיקס ממוקד יותר, אבל רציתי להדגים ספציפית איך בונים את הלידים, בפיוצ’ר בא’ונס הלידים הם המרכז בסוף, ורצוי וחשוב שיהיהו אקורדי SAW יחד עם הלידים כמו שהראתי בסרטון
-
@י.פ תודה!
חשוב לציין שני נקודות חשובות:
א. בפיוצ’ר בא’ונס הבס חייב לעקוב אחרי הליד, כלומר הבס ינגן ביחד עם הליד בדיוק באותם המקומות ועם אותם הפיטצ’ים, אם כי הבס ינגן פשוט את תו הבסיס של האקורד בזמן שהליד ינגן מה שהוא רוצהב. יכולתי להשקיע הרבה יותר ולהוסיף הרבה דברים ולעשות מיקס ממוקד יותר, אבל רציתי להדגים ספציפית איך בונים את הלידים, בפיוצ’ר בא’ונס הלידים הם המרכז בסוף, ורצוי וחשוב שיהיהו אקורדי SAW יחד עם הלידים כמו שהראתי בסרטון
-
ל לוי ל התייחס לנושא זה
-
@לוי-ל יש מצב שאתה מעלה את הסרטון שוב אבל תשנה את הסיומת לMP3 ואז המשתמשים
עם נטפרי יוכלו להוריד את זה ולשנות בחזרה את הסיומת לMP4! -
@לוי-ל יש מצב שאתה מעלה את הסרטון שוב אבל תשנה את הסיומת לMP3 ואז המשתמשים
עם נטפרי יוכלו להוריד את זה ולשנות בחזרה את הסיומת לMP4!@The-processor-M.M זה נשלח כבר לבדיקה.
-
@The-processor-M.M זה נשלח כבר לבדיקה.
@Yossile כתב בסרטון הדרכה - איך בונים לידים לFUTURE BOUNCE:
@The-processor-M.M זה נשלח כבר לבדיקה.
@לוי-ל בכל אופן אני ישמח אם תעלה את זה בMP3 כדי לראות אם זה יעבוד שאני יידע לפעם הבאה!
-
@The-processor-M.M מסובך לי…
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@The-processor-M.M עזוב, עדיף שתחכה
-
-
-
טוב עשיתי כמה דברים ששכחתי לעשות לפני כן, הנה התוצאה הסופית!:
דרופ ברוקס סופי.wav
דרופ ברוקס סופי.mp3