Steinberg Cubase 15 PRO v15.0.20 - קיובייס להורדה
-
@The-processor-M.M כתב בSteinberg Cubase 15 PRO v15.0.20 - קיובייס להורדה:
אין לי מושג איך מתקינים את הדבר הזה…
מישהו יכול להדריך אותי?
אני בור בדברים האלה,
תודה רבה.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@הטופ-שבמתמחים התקנתי וזה כותב שאין לי רישיון,
אין לי מושג מה זה אומר להפעיל כמנהל מערכת, ואת מה?
תודה. -
@הטופ-שבמתמחים התקנתי וזה כותב שאין לי רישיון,
אין לי מושג מה זה אומר להפעיל כמנהל מערכת, ואת מה?
תודה.@אריק ככל הנראה לא הרצת את הפריצה.
עקוב אחרי ההוראות ופעל בהתאם להן, זה אמר לפתור את כל הבעיות.
חפש בקובץ שהורדת קובץ בסיומת b10 או b14, זו הפריצה.
ראה בהרחבה כאן.להפעיל כמנהל היינו ללחוץ קליק ימני על הקובץ ושם ללחוץ ב"הפעל כמנהל מערכת".
בכל מקרה, כל תוכנה שאתה מפעיל דורשת התקנה כמנהל (זה החלון של “אפשר לבצע שינויים במחשב שלך”, ויש ללחוץ “כן”).@הטופ-שבמתמחים ברוך הבא לפורום.
יש לקרוא את התקנון לפני תחילת ההתכתבות בו.
אי ציות לכלליו תגרור הרחקה.
בתקווה להבנה ובהצלחה! -
על איזה קובץ אני לוחץ להתקנה או שזה רק עדכון ?
-
@The-processor-M.M כתב בSteinberg Cubase 15 PRO v15.0.20 - קיובייס להורדה:
אין לי מושג איך מתקינים את הדבר הזה…
מישהו יכול להדריך אותי?
אני בור בדברים האלה,
תודה רבה. -
@יוסי-תורג-מן @אריק @מאורי
@איש-אחד כתב את זה כאן כבר המון פעמים, אם אתם לא יודעים להתעסק בתוכנות, אז תשלמו למישהו שיתקין לכם, או פשוט אל תתקינו!
אחרת זה פשוט מעצבן וחופר שיש כל פעם את אותו הסיפור - “היי חברים אני לא יודע איך להתקין, תוכלו לעזור לי?”
ואז מתחיל שרשור של עשרת אלפים הודעות של אנשים שמנסים לעזור(“אתה צריך לחלץ את הקובץ” - “איך מחלצים?” “גוררים את התיקייה עם העכבר לכיוון סייר הקבצים” וכו’ וכו’) עד שהוא מתייאש/מצליח איך שהוא, הפורום הזה הוא לא פורום לעזרה בהתקנת תוכנות, בשביל זה יש פורומים כמו מתמחים טופ/פורומים אחריפ, או אנשים שעושים את זה בתשלום!
זה פשוט עיצבן אותי, מתנצל. -
@יוסי-תורג-מן @אריק @מאורי
@איש-אחד כתב את זה כאן כבר המון פעמים, אם אתם לא יודעים להתעסק בתוכנות, אז תשלמו למישהו שיתקין לכם, או פשוט אל תתקינו!
אחרת זה פשוט מעצבן וחופר שיש כל פעם את אותו הסיפור - “היי חברים אני לא יודע איך להתקין, תוכלו לעזור לי?”
ואז מתחיל שרשור של עשרת אלפים הודעות של אנשים שמנסים לעזור(“אתה צריך לחלץ את הקובץ” - “איך מחלצים?” “גוררים את התיקייה עם העכבר לכיוון סייר הקבצים” וכו’ וכו’) עד שהוא מתייאש/מצליח איך שהוא, הפורום הזה הוא לא פורום לעזרה בהתקנת תוכנות, בשביל זה יש פורומים כמו מתמחים טופ/פורומים אחריפ, או אנשים שעושים את זה בתשלום!
זה פשוט עיצבן אותי, מתנצל.@לוי-ל
דווקא אני כן חושב שצריך לפתוח פה אשכול מיוחד לחברי הפורום שחדשים בהתקנת תוכנות
כי בסוף כולנו היינו שם פעם ולא ידענו איך מתקינים אז כן נגיד שלך היה חבר שיודע להתקין והוא לימד אותך אתה גם צריך להבין אותם אבל כן אני מבין את העניין שזה חופר אז צריך למצוא איזה שהוא פתרון -
@The-processor-M.M אז לומדים וקוראים את ההוראות שמגיעות עם הקובץ/כתובות באתר ההורדה
רוב הפעמים/כמעט תמיד מגיעות הוראות עם הקובץ ויש משתמשים שבמקום להושיט את ידם על העכבר ולטרוח לקרוא את זה הם באים וכותבים אלפי פוסטים, אין פתרון לזה כי זה פשוט לא המקום, זה פורום מוזיקלי מקצועי שלתועלת המשתמשים גם כן מעלה תוכנות כאלה… -
@לוי-ל
דווקא אני כן חושב שצריך לפתוח פה אשכול מיוחד לחברי הפורום שחדשים בהתקנת תוכנות
כי בסוף כולנו היינו שם פעם ולא ידענו איך מתקינים אז כן נגיד שלך היה חבר שיודע להתקין והוא לימד אותך אתה גם צריך להבין אותם אבל כן אני מבין את העניין שזה חופר אז צריך למצוא איזה שהוא פתרון@The-processor-M.M כפי שהזכיר @לוי-ל התותח (כל מילה פנינה!!), אין טעם לחזור שוב ושוב על אותן שאלות.
בגדול כל השאלות חוזרות על עצמן, והפתרון להן זהה כמעט בכל המקרים.
אין שתי אופציות לחלץ קובץ RAR, עושים את זה או עם winrar או עם zip7 או תוכנות חילוץ קבצים אחרות. הסיסמה תמיד, אבל תמיד, תהיה כתובה מתחת לקישור ההורדה, נשאר רק לסמן אותה ולהעתיק אותה כפי שהיא.
ההתקנה בדרך כלל זהה אף היא, אינטר- אישור כללי הרשיון- אינטר כמה פעמים וזהו, זה מותקן.
ואם כל הנ"ל עדיין לא ענה על השאלה- חיפוש קצר בפורום יעלה לך לפחות כמה 'מישהו’אים ששאלו את אותה שאלה וענו להם כבר את אותה התשובה.
כך שאם נדרש לפתוח שרשור כזה, אפשר כבר מראש לכתוב פוסט אחד ארוך ולעשות בו העתק הדבק כמה פעמים של אותו תוכן, במקום שהוא יהיה כתוב כאן בכמה פעמים על ידי כמה ניקים, פשוט עדיף שזה יהיה במקום אחד מסודר…
-
@The-processor-M.M כפי שהזכיר @לוי-ל התותח (כל מילה פנינה!!), אין טעם לחזור שוב ושוב על אותן שאלות.
בגדול כל השאלות חוזרות על עצמן, והפתרון להן זהה כמעט בכל המקרים.
אין שתי אופציות לחלץ קובץ RAR, עושים את זה או עם winrar או עם zip7 או תוכנות חילוץ קבצים אחרות. הסיסמה תמיד, אבל תמיד, תהיה כתובה מתחת לקישור ההורדה, נשאר רק לסמן אותה ולהעתיק אותה כפי שהיא.
ההתקנה בדרך כלל זהה אף היא, אינטר- אישור כללי הרשיון- אינטר כמה פעמים וזהו, זה מותקן.
ואם כל הנ"ל עדיין לא ענה על השאלה- חיפוש קצר בפורום יעלה לך לפחות כמה 'מישהו’אים ששאלו את אותה שאלה וענו להם כבר את אותה התשובה.
כך שאם נדרש לפתוח שרשור כזה, אפשר כבר מראש לכתוב פוסט אחד ארוך ולעשות בו העתק הדבק כמה פעמים של אותו תוכן, במקום שהוא יהיה כתוב כאן בכמה פעמים על ידי כמה ניקים, פשוט עדיף שזה יהיה במקום אחד מסודר…