סט חדש
-
יש המון מה לשפר, אבל אתה בהתחלה טובה, אבל כמו שצינתי קודם הדרך עוד ארוכה מכל הבחינות
-
סט חדש pa 700
אשמח לתגובות והארותpirsomt.MP3@בעז הרעיון מצוין ואחלה התחלה אבל אם יש לך אפשרות להחליף את הסאונדים זה ישמע(לא יודע אם ‘‘הרבה’’ אבל) יותר טוב בטוח
-
סט חדש pa 700
אשמח לתגובות והארותpirsomt.MP3 -
יש המון מה לשפר, אבל אתה בהתחלה טובה, אבל כמו שצינתי קודם הדרך עוד ארוכה מכל הבחינות
@לפרוט-על-הלב כתב בסט חדש:
הדרך עוד ארוכה מכל הבחינות
מסכים
איפה מסיגים סאונדים ואם הכוונה דגימות
סאונדים הכוונה דגימות, ואתה צריך לקנות, כל מה שחינמי הוא פח אשפה…
-
@בעז כשאתה פונה למישהו תתייג אותו, אחרת הוא לא ידע שפנית אליו והוא לא יענה לך לעולם.
דבר שני - יש המון מקומות לקנות מהם, עדי נתנאלי, ביט פלוס,(תחפש בגוגל) ועוד ועוד, זה עולה הרבה כסף, וזה רק אם אתה באמת רוצה להשקיע ולהגיע לרמת סאונד טובה… -
איפה מסיגים סאונדים ואם הכוונה דגימות וגם אני בסך הכול התחלתי לפני שבוע יש מקומות שמסבירים לעומק
-
המקצבים החדשים אשמח שוב לתגובות
DANS 2.MP3
DANS 1.MP3 -
@מנדי-0 יש לך גם צלילים בכל הטונים?
-
@מנדי-0 יש לך גם צלילים בכל הטונים?
@נפתלי-בר-נתן מה זאת אומרת?
כשאני מעמיר את זה לאורגן אני מחליט על מה זה היה -
@נפתלי-בר-נתן מה זאת אומרת?
כשאני מעמיר את זה לאורגן אני מחליט על מה זה היה@מנדי-0 אני מתכוון, יש צלילים כמו קשמר שמקבלים אותם על טון אחד (למשלC3) וצריך למרוח את זה על כל האורגן וזה גורם לצליל להתעוות קצת , השאלה האם לך יש צלילים שיש אותם על כל המקלדת
-
המקצבים החדשים אשמח שוב לתגובות
DANS 2.MP3
DANS 1.MP3 -
אני לא יודע אם זה יעניין אותך אבל אני אישית לקחתי הקלטה של טראקים [מבית יוחנן אורי ] בתור קובץ MP3 וחתכתי ב AI ל4 פעימות והמרתי זאת לדגימה בפורמת של קורג 900 ואם זה כביכול בניתי מקצב [במילים אחרות מקצב של יוחנן שכבר בנוי מלכתחילה]
@אלי-1 כלומר זה הקלטה שאתה לא יכול לעשות עליה אקורדים(?)
-
סט חדש pa 700
אשמח לתגובות והארותpirsomt.MP3@בעז אגב, לפני שאתה קונה סאונדים או דוגם, תעבוד טוב להכיר את הכלי .
האורגן שלך הוא סינטיסייזר מיני, יש לו הרבה אפשרויות של עיצוב צלילי מדהימות שיכולות לשפר את כל מה שיש לך
גם הסאונדים של האורגן עצמו אפשר לשפר לרמה ממש גבוהה -
@בעז אגב, לפני שאתה קונה סאונדים או דוגם, תעבוד טוב להכיר את הכלי .
האורגן שלך הוא סינטיסייזר מיני, יש לו הרבה אפשרויות של עיצוב צלילי מדהימות שיכולות לשפר את כל מה שיש לך
גם הסאונדים של האורגן עצמו אפשר לשפר לרמה ממש גבוהה@מייבין-באקורדים אולי אפשר להגיע לכמה צלילים טובים אבל זה לא זה ,בכל מקרה בשביל להגיע לתוצאות טובות צריך לייבא סאונדים