בקשות להעלאת פלאגינים למאגר הרשמי
-
-
@איש-אחד האם יכול להיות שהתיקייה של נקסוס 4 וקצת מ5 שוקל רק כ84 GB? (הבנתי שזה אמור להיות כ-200)
גם - ברוב הפריסטים הוא כותב שהסאונד לא נמצא
(עכשיו התקנתי את ספריית נקסוס 5 בלבד, והוא כתב לי על פריסט אחד לפחות שהקובץ של הפריסט שגוי)@רה-מינור לא אמור להיות.
הכל עלה, ב-100%.
גם התיקיה של ה-5 מלאה, ואמורה לשקול כ-10 GB. -
פוסט זה נמחק!
-
@איש-אחד לגבי ה5 זה באמת מוזר, לגבי ה4 כנראה שבהורדה פספסתי הרבה קבצים (למרות שבדקתי היטב אם הורדתי הכל)
אני לא רוצה להטריח מדי, אבל אם אפשר להעלות גם את ה 4 מחולק לקבצי ראר קטנים, זה יעזור מאד.
אני עכשיו באמצע להוריד את 3
עוד משהו: בתיקיית הדרייב של נקסוס 3 יש קבצים מ2 עד 77, ככה זה אמור להיות? (כלומר שאין קובץ מספר 1)
-
@איש-אחד לגבי ה5 זה באמת מוזר, לגבי ה4 כנראה שבהורדה פספסתי הרבה קבצים (למרות שבדקתי היטב אם הורדתי הכל)
אני לא רוצה להטריח מדי, אבל אם אפשר להעלות גם את ה 4 מחולק לקבצי ראר קטנים, זה יעזור מאד.
עוד משהו: בתיקיית הדרייב של נקסוס 3 יש קבצים מ2 עד 77, ככה זה אמור להיות? (כלומר שאין קובץ מספר 1)
@רה-מינור מתזכר לגבי מה שכתבתי על CMD, זאת הדרך היחידה להוריד בביטחה את כל הקבצים בלי בעיות
-
@רה-מינור מתזכר לגבי מה שכתבתי על CMD, זאת הדרך היחידה להוריד בביטחה את כל הקבצים בלי בעיות
@מייבין-באקורדים לא הסתדרתי עם זה בכלל
-
@מייבין-באקורדים לא הסתדרתי עם זה בכלל
@רה-מינור למה?
-