אחורה וקדימה במיקס - עכשיו זה פשוט מתמיד!
-
היי חברים,
כמו שכתבתי בעבר, אני עובד כבר תקופה על פיתוח פלאגינים, והאמת שמה שהתחיל כרעיון קטן וספציפי, גדל מהר מאוד להמון פרויקטים חדשים, חלקם מורכבים ומסובכים מאוד וייקח כנראה הרבה זמן עד שייצאו לפועל, אני עובד במקביל על כמה חברות פלאגינים (כל אחת עם מטרה ואופי אחר של חברה), חלקם עם השותף שלי (מני גילקרוב), וחלקם פרוייקטים אישיים שלי,
אבל על הדרך, תוך כדי שאני מתעסק עם DSP מורכב ולומד המון על עיצוב ופיתוח אלגוריתמים, עולים לי כל מיני רעיונות קטנים ופשוטים, שאפשר ליישם די בקלות (עם עזרה של AI), וחשבתי למה שלא תהנו מהם גם אתם,
לכן אני מצרף לכם פה פלאגין קטן וחמוד שיצרתי היום בשם “The Deeper”, שהמטרה שלו היא לקחת דברים אחורה במיקס, מאחורי מכסה המנוע קורים כל מיני תהליכים שייגרמו לסורס להישמע רחוק יותר מבחינה פסיכואקוסטית, ככל שהערך גבוה יותר (זה ממש לא רק ריוורב).זה לא פלאגין שהשקעתי בו הרבה, אז יכול להיות שיהיו באגים, אם כן, אשמח שתדווחו לי.
בהצלחה ומקווה שתהנו!
לתשומת לבכם, ההתקנה תבצע הפעלה מחדש למחשב!
@יוחנן-בלייך פלאגין חינמי נוסף למאגר שלך

-
S SHLNX התייחס לנושא זה
-
S SHLNX מחק נושא זה
-
S SHLNX שחזר נושא זה
-
S SHLNX מחק נושא זה
-
S SHLNX שחזר נושא זה
-
S SHLNX מחק נושא זה
-
S SHLNX שחזר נושא זה
-
היי חברים,
כמו שכתבתי בעבר, אני עובד כבר תקופה על פיתוח פלאגינים, והאמת שמה שהתחיל כרעיון קטן וספציפי, גדל מהר מאוד להמון פרויקטים חדשים, חלקם מורכבים ומסובכים מאוד וייקח כנראה הרבה זמן עד שייצאו לפועל, אני עובד במקביל על כמה חברות פלאגינים (כל אחת עם מטרה ואופי אחר של חברה), חלקם עם השותף שלי (מני גילקרוב), וחלקם פרוייקטים אישיים שלי,
אבל על הדרך, תוך כדי שאני מתעסק עם DSP מורכב ולומד המון על עיצוב ופיתוח אלגוריתמים, עולים לי כל מיני רעיונות קטנים ופשוטים, שאפשר ליישם די בקלות (עם עזרה של AI), וחשבתי למה שלא תהנו מהם גם אתם,
לכן אני מצרף לכם פה פלאגין קטן וחמוד שיצרתי היום בשם “The Deeper”, שהמטרה שלו היא לקחת דברים אחורה במיקס, מאחורי מכסה המנוע קורים כל מיני תהליכים שייגרמו לסורס להישמע רחוק יותר מבחינה פסיכואקוסטית, ככל שהערך גבוה יותר (זה ממש לא רק ריוורב).זה לא פלאגין שהשקעתי בו הרבה, אז יכול להיות שיהיו באגים, אם כן, אשמח שתדווחו לי.
בהצלחה ומקווה שתהנו!
לתשומת לבכם, ההתקנה תבצע הפעלה מחדש למחשב!
@יוחנן-בלייך פלאגין חינמי נוסף למאגר שלך

-
-
@natinati כתב באחורה וקדימה במיקס - עכשיו זה פשוט מתמיד!:
@SHLNX בנית אותו בצורה שהוא מתאים יותר לשימוש- באינסרט או בסנד. או בשניהם?
רק באינסרט, הנוב לא משפיע רק על המיקס, כל מיקום שלו, עושה משהו אחר מאחורי הקלעים, ככה שלהשתמש בו על 100 בסנד, לא יביא את התוצאה הרצויה…
-
@SHLNX
תתחדש!! (או ליתר דיוק אנחנו נתחדש…)
נקווה ונאחל שמכאן תמשיך להצליח ולהפוך לגדול המפתחים של הפלאגינים היוקרתיים ביותר בעולם, ואתה לא כל כך רחוק משם…@el-m כתב באחורה וקדימה במיקס - עכשיו זה פשוט מתמיד!:
@SHLNX
תתחדש!! (או ליתר דיוק אנחנו נתחדש…)
נקווה ונאחל שמכאן תמשיך להצליח ולהפוך לגדול המפתחים של הפלאגינים היוקרתיים ביותר בעולם, ואתה לא כל כך רחוק משם…וואו תודה רבה!
האמת שיש דברים הרבה יותר רציניים בדרך, אבל זה יכול לקחת עוד הרבה זמן, מה גם שאני מנסה לעשות בצורה ידנית כל מה שאני יכול ולהמנע כמה שאפשר מ AI, כדי שתהיה לי יותר שליטה על התהליך, וכדי ליצור בדיוק את מה שיש לי בראש, אז זה לוקח קצת יותר זמן והשקעה… אבל אני מאמין שהתוצאה תהיה שווה את זה (אני רואה כל יום פלאגינים חדשים שנוצרו עם AI, ואני מנסה להביא משהו קצת יותר מזה, ש AI לא יכול ליצור כרגע…) -
@SHLNX טוב, בדקתי את הפלאגין, וזה פלאגין מדהים שחד משמעית עומד להכנס לארסנל הפלאגינים הקבועים שלי שנמצאים בשימוש בהפקות, הלוואי ובהקדם האפשרי תוציא את שאר הפלאגינים שלך, כי אם זה נחשב פלאגין פשוט מי יודע מה הולך להגיע לנו… תותח!
@לוי-ל כתב באחורה וקדימה במיקס - עכשיו זה פשוט מתמיד!:
@SHLNX טוב, בדקתי את הפלאגין, וזה פלאגין מדהים שחד משמעית עומד להכנס לארסנל הפלאגינים הקבועים שלי שנמצאים בשימוש בהפקות, הלוואי ובהקדם האפשרי תוציא את שאר הפלאגינים שלך, כי אם זה נחשב פלאגין פשוט מי יודע מה הולך להגיע לנו… תותח!
תודה אלוף!