שינוי BPM ללא מתיחת הסאמפלים
-
היי
אם מישהו יודע איך אני יכול לשנות BPM בfl studio אחרי שהנחתי שם פלייבק בקצב אחר (התוכנה מוגדרת על 140 והפלייבק הוא 128) - בלי לפתוח פרוייקט חדש…
כי אם אני משנה את הBPM של התוכנה ל128 הוא מקטין לי את הפלייבק - והקלטות אחרות שהקלטתי על הפרוייקטים לא מסונכרנים עם הפלייבק.

-
היי
אם מישהו יודע איך אני יכול לשנות BPM בfl studio אחרי שהנחתי שם פלייבק בקצב אחר (התוכנה מוגדרת על 140 והפלייבק הוא 128) - בלי לפתוח פרוייקט חדש…
כי אם אני משנה את הBPM של התוכנה ל128 הוא מקטין לי את הפלייבק - והקלטות אחרות שהקלטתי על הפרוייקטים לא מסונכרנים עם הפלייבק.

@לבן-הארמי תלחץ על הפלייבק בצ’אנל ראק ושם ישך’ אופציה של סטרייצ’

-
@לבן-הארמי תלחץ על הפלייבק בצ’אנל ראק ושם ישך’ אופציה של סטרייצ’

@benda סטרייצ’ משנה לי את האורך של הסאמפל עצמו, אני רוצה בסך הכל שהטמפו של הפרוייקט יהיה זהה לטמפו של הפלייבק.
עקרונית אם אני משנה את הטמפו של הפרוייקט הפלייבק באמת נשאר רגיל ועל הטמפו, אבל משום מה כל ההקלטות הנוספות שיש בפרוייקט (שהם גם נשארות על הטמפו שהקלטתי לפלייבק) נשארות באותו מיקום על הגריד. שזה אומר שצריך לסדר אותם מחדש… -
@benda סטרייצ’ משנה לי את האורך של הסאמפל עצמו, אני רוצה בסך הכל שהטמפו של הפרוייקט יהיה זהה לטמפו של הפלייבק.
עקרונית אם אני משנה את הטמפו של הפרוייקט הפלייבק באמת נשאר רגיל ועל הטמפו, אבל משום מה כל ההקלטות הנוספות שיש בפרוייקט (שהם גם נשארות על הטמפו שהקלטתי לפלייבק) נשארות באותו מיקום על הגריד. שזה אומר שצריך לסדר אותם מחדש…@לבן-הארמי תוריד את הערוץ פלייבק מארינג’מנט
תגדיר אותו על סטרייצ’
תשנה את הפרוייקט ל 128 BPM
ואח"כ תגרור אותו חזרה לאירנג’מנט
אם זה לא עובד אז לא הבנתי…