מרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ⛰️🌤️🌳🏞️
-
https://www.youtube.com/watch?v=5KZaqHsYJeU&t=12s
הכנסו לאוירה שקטה ורגועה עם מחרוזת נעימות ממיטב השירים החסידיים בביצועו של הקלידן מרדכי הס. שתהיה לכם האזנה עריבה!
00:00 משכנו - דודי קאליש
3:40 כי לישועתך - שרולי ליפשיטץ
5:55 פתחי לי - יענקי היל ויענקי לנדאו
7:17 טוב לי - לוי פאלקאוויטש
9:46 באחרית הימים - ליפא שמעלצער
13:49 - ברכי נפשי - אברהם מרדכי שוורץאהבתם? אשמח אם תתנו לייק ותרשמו לערוץ!
-
מי שיכול להוריד את המחרוזת לטובת הציבור
-
@na212317339 לכאורה @מרדכי-S בעצמו יכול להעלות את זה כMP3, צריך רק לבקש (אז הנני מבקש לטובת הציבור).
-
@יוני-בר כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
@מרדכי-S
זה חסום לי אשמח שתביא לי בשמע@na212317339 כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
מי שיכול להוריד את המחרוזת לטובת הציבור
@Yossile כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
@na212317339 לכאורה @מרדכי-S בעצמו יכול להעלות את זה כMP3, צריך רק לבקש (אז הנני מבקש לטובת הציבור).
@נ-כ-ק כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
נו למה עדיין זה לא משוחרר לשמע.??
לבקשת כולם :מרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות.mp3
-
דבר ראשון תודה רבה לכולכם! התגובות הצפיות והלייקים שלכם נותנים לי חשק ורצון ליצור לכם עוד ועוד!
לגבי העלת קובץ MP3 מתנצל שלא עשיתי את זה עד עכשיו, הייתי עמוס מאד ולא היה לי קובץ מסודר בMP3 שניתן להעלאה, ותודה ל@CUBASE שהעלה את הקובץ
@למדן כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
@מרדכי-S
וואלה מדהים!
מאיפה הפסנתר, דגימה?הייתי מנמיך קצת את הפדעריכה: עכשיו אני כן חושב שזה מהאורגן, הצליל הראשון?
זה מוכרלא הצליל הראשון, אך כן התיקיה הראשונה בטיירוס - של צלילי הפסנתר, ולגבי שאלתך על הנמכת הפד, זה צליל שמגיע מובנה עם הפד באותו צליל כך שאי אפשר לעשות בו שינויים. בכל אופן השם של הצליל לא רשום לפניי, כי האורגן סגור עכשיו
@MEME כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
ממש יפה
אתה עושה אירועים?בוודאי
עיין לפרטים נוספים בפרופיל שלי -
@למדן כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
@מרדכי-S
וואלה מדהים!
מאיפה הפסנתר, דגימה?שמעתי את המחרוזת --ממש נגינה יפה ומרגיעה והנופים המדהימים מוסיפים לאוירה הקסומה
הייתי בטוח שהנגינה ממש על פסנתר לא חשבתי שמדובר באורגן
אולי היה נכון יותר עם כל הכבוד לדגימות אם שומעים רק פסנתר --אז
לנגן ממש בפסנתר אמיתי -
@אילן-פ כתב במרדכי הס - מחרוזת נעימות שקטות - בליווי מצגת מרהיבה מנפלאות הבריאה ️️️:
אולי היה נכון יותר עם כל הכבוד לדגימות אם שומעים רק פסנתר --אז
לנגן ממש בפסנתר אמיתיאין בעיה שלח לי פסנתר
העבודות שלי לא על פסנתר אמיתי, כי זה מה שיש לי נכון לעכשיו - ימאהה טיירוס 5
בכל אופן כמו שאתה אמרת הימאהה נותן ממש תחושה של פסנתר אמיתי, כמובן כשמנגנים עם פדל. בטאצ' אני בד"כ מכוון אותו על רמת רגישות הכי גבוהה כדי שישמע כמה שיותר טאצ' אמיתי
(יש לו דגימות שנשמעות עוד יותר כמו פסנתר אמיתי, כאן ספציפי בחרתי פסנתר מעורב עם פד כמו שכתבתי מקודם)נ.ב.
יש גם פסנתר אמיתי (במקום בו אני מוסר שיעורי נגינה) עליו אני מנגן הרבה, אבל אין שם חדר מתאים להקלטות, כך שכשרוצים הקלטה איכותית אני מעדיף ישירות מהאורגן -
זה נשמע מדהים!! נהנתי מכל שניה!!
מרגיע בצורה מדהימה..
תעלה גם דברים מקפיצים בשביל החבר'ה