שירת הלויים של יונתן רזאל
-
יש כאן מישהו שיודע מה הולך שם? מה הרמה הלימודית ובעיקר הרוחנית שם?
(חשוב לי לדעת בעיקר על הרמה הרוחנית, כי זה נמצא במכון ללימודי חוץ באקדמיה למוסיקה בירושלים ומטעמם, שזה לא מקום הכי מותאם לציבור החרדי).
כמו כן מבחינת השירות, האם הם מקשיבים לפניות או שברגע שנרשמתי אני צריך לחפש אותם בטעם תות?
כמו כן אם מישהו יודע על ערן סולומון, מה הרמה הלימודית שהוא מביא?
אם יהיה למישהו מידע קונקרטי ואמין אשמח מאוד.
בתודה מראש!נ.ב. אני מחפש מידע מכאלו שהיו שם או שמכירים כאלו שהיו שם, כי מה שהם כותבים על עצמם ראיתי ודווקא לכן אני פותח את הנושא הזה...
-
@איש-אחד כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
(חשוב לי לדעת בעיקר על הרמה הרוחנית, כי זה נמצא במכון ללימודי חוץ באקדמיה למוסיקה בירושלים ומטעמם, שזה לא מקום הכי מותאם לציבור החרדי).
כמו כן מבחינת השירות, האם הם מקשיבים לפניות או שברגע שנרשמתי אני צריך לחפש אותם בטעם תות?
בתודה מראש!נ.ב. אני מחפש מידע מכאלו שהיו שם או שמכירים כאלו שהיו שם, כי מה שהם כותבים על עצמם ראיתי ודווקא לכן אני פותח את הנושא הזה...
נראה לי שברוך לוין מהקלידנים 2 למד שם -
@איש-אחד כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
קח את המספר של הרשם שלהם - עמנואל, תשאל אותו את כל השאלות
0534233837
דרך אגב מוטי רוזנפלד הקלידן לומד שם וגם ההוא מהמאסטרו המעבד שהגיע לגמר (לא זוכר איך קוראים לו) לומד שם -
elazar-miller לא הבנתי משלמים 250 לחודש ויש גישה לכל תוכן האתר?
-
@המעבד-המתאבד כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
ההוא מהמאסטרו המעבד שהגיע לגמר (לא זוכר איך קוראים לו) לומד שם
חיים פלאם
-
@SH-N-MUSIC
יש גישה לכל האתר, למעט כמה קורסים מסויימים -
@elazar-miller כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
@SH-N-MUSIC
יש גישה לכל האתר, למעט כמה קורסים מסויימיםנשמע מעניין,
הכל באתר אונליין?
א"כ שלח קישור תודה -
תודה לכל המגיבים, נתן לי הרבה מידע.
@איש-אחד
אני לא יודע על שירת הלוויים אבל על ערן סלומון אני יכול לומר לך שאין מורה טוב ממנו!
הוא באמת מקצועי והכי טוב שיש לדעתי.
אני עשיתי אצלו ועדיין עושה קורסים על כל התאוריה של המוזיקה ובאמת יש לו המון מה למכור יש לו קורסים על כל הנושאים של המוזיקה המערבית.
אני ממליץ עליו בהחלט כי כל שיעור אצלו זה ברמה גבוהה ומקדם מאוד. הוא זמין לכל שאלה ועונה בשמחה בכל עת הוא אדם טוב ונחמד ללמוד אצלו והפלוס הגדול זה שזה לא רק יותר טוב משירת הלוויים (לדעתי) זה גם זול הרבה יותר אתה יכול לעשות שם מנוי לחודש ב250 שקל בשירת הלווים זה עולה בסביביות ה11000זה לשיעור איתו אישית או באתר? כי אני מחפש משהו יותר אינדיבידואלי.
או שהוא נותן את כל - כל הידע שצריך, אבל נשמע לי מוזר.@המעבד-המתאבד כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
קח את המספר של הרשם שלהם - עמנואל, תשאל אותו את כל השאלות
0534233837זה לא כ"כ עוזר לי, כי שוב- מה הם אומרים על עצמם ראיתי, אני מחפש לשמוע מכאלו שהיו שם.
דרך אגב מוטי רוזנפלד הקלידן לומד שם וגם ההוא מהמאסטרו המעבד שהגיע לגמר (לא זוכר איך קוראים לו) לומד שם
זה כבר חידוש בשבילי, לא ידעתי!
@למדן כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
נשמע מעניין,
הכל באתר אונליין?
א"כ שלח קישור תודה -
הייתי לפני תקופה ביום פתוח שעשו בשירת הלויים,
האוירה שם טובה מאוד, מרגיש כמו איזה שיעור בבית כנסת. יש שם אברכים ובחורים חסידיים, ליטאים ספרדים וגם דתיים לאומיים.
גם המורים שם ברמה גבוהה, מקצועית ורוחנית.את ערן סלומון אני מכיר משיעור פסנתר שעשיתי אצלו, הוא נחמד מאוד, ומאסטר בלימודי תאוריה.
-
@מיוזיק כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
הייתי לפני תקופה ביום פתוח שעשו בשירת הלויים,
הם עושים את זה הרבה? מעניין אותי להיות שם.
-
@elazar-miller זה לא הענין של הידע אלא לדעתי לשמוע שיעורים מוקלטים זה קשה כי זה לא מחייב להקשיב ולדעת
הממה יגידו זה בעיה שלך ואם אתה רוצה לדעת מוזיקה אז תקשיב לשיעורים ,אז זה לא נכון כי גם למדתי אצל מורה וגם דרך שיעורים מוסרטים וזה הבדל שמים וארץ. -
@אני-ואני
אני למדתי גם שיעורים אצל מורה, וגם בוידאו אצל ערן סלומון,
ודאי שאם אתה רוצה חוויה יותר חזקה כדאי לקחת מישהו פרטי אבל המחירים מאוד יקרים ואם תשלם מאה שקל ל45 דקות תקבל מישהו שבשיעור אחד של ערן סלומון אתה מרגיש הרבה יותר מובן ומקודם מאשר המורה הפרטי כמובן אם תיקח מורה ב300 שקל פרטי זה יכול לעשות הבדל מסויים אבל מה שאני בעיקר ממליץ על ערן סלומון זה הידע העצום שהוא מעניק לך ובאמת יוצאים מאוד ברורים.
ובסופו של דבר אני לא חושב שצריך מחייב, כי מי שלומד מוזיקה לומד את זה כי הוא אוהב את זה ולכן כשלומדים את זה צריך ללמוד את זה מהאבה של המוזיקה ולא מתוך שעמום -
@elazar-miller
ובסופו של דבר אני לא חושב שצריך מחייב, כי מי שלומד צריך ללמוד מרצון ומאהבה למוזיקה ולא להרגיש מזה משעמם
וזה בדיוק מה שכתבתי אבל אני חולק על זה כי נכון שרוצים ללמוד אבל לכל אחד קשה ואם זה מגיע בסרטה אז דוחים את זה להמשך אבל בשיעור פ ים אל פנים חיבים וזהו
-
@אני-ואני
בקיצור זה מבט אישי ובאמת יש כאלה שלא בנויים לשיעורים מוידאו ואני אישית נהנתי מכל שיעור ולא דחיתי לראות אותם
ומה שבאתי לומר זה שסרטונים של לימוד ברמה גבוהה כמו של ערן סלומון יכולים לקדם וללמד המון(ככה אני רואה את זה אחרי שעשיתי אצלו ומבחינתי הסרטונים שלו מלאים ומובנים ואין לי מורה טוב ממנו)אבל כמו שאתה אומר זה באמת חשוב שיעורים פנים אל פנים כדי שהמורה יוכל לראות אותך באופן אישי ולתת לך את מה שאתה צריך לרמה שלך
-
אבל כמו שאתה אומר זה באמת חשוב שיעורים פנים אל פנים כדי שהמורה יוכל לראות אותך באופן אישי ולתת לך את מה שאתה צריך לרמה שלך
כשפתחתי את האשכול חשבתי על זה, וזו היתה אחת ההתלבטויות שלי בינו לבין שירת הלויים (מחיר לעומת פנים בפנים, מלבד הרמה הרוחנית כמו שכתבתי בהתחלה).
-
@אורגו-מדלי כתב בשירת הלויים של יונתן רזאל:
@איש-אחד חבר שלי היה שם מקום נחמד אל יותר לציבור המיזרוחניק פחות לחרדי מיינסטרים מבני ברק הבנת?
בדיוק לכן שאלתי. אתה הראשון שעונה לעניין...
כי בתמונות שלהם רואים גם אברכים חסידיים וכו', השאלה מה הם עשו שם.
מה זה אומר שזה יותר בשבילם?