על איזה קורס מיקס הייתם ממליצים?
-
אני רוצה ללמוד מיקס בצורה מסודרת, על איזה קורס/מורה הייתם ממליצים?
ד"ר צ’אן?
דודי תמיר?
או שיש לכם המלצה אחרת, אבל מידיעה, עדיף מנסיון…
עדיף קורס אונליין, אבל אשמח לשמוע גם על קורסים פרונטליים, וכמובן - משהו שמתאים לציבור החרדי…אני מתייג את @SHLNX כמובן,
ואת @מתמחה-פלוס שיש שם כנראה כמה וכמה ממקססים.
ואת @מייבין-באקורדים שכתב כאן טור דעה יפה בנושא, אז אולי אתה גם יודע מי ומה מומלץ.
ואת @יהודה-קאליש ואת @Hagai-Habani שאני מבין מכאן שהם מכירים חלק מהקורסים של ד"ר צ’אן.@רה-מינור שים לב שמבחינת נטפרי יהיה לך בעיה עם שני הקורסים
כמו"כ, אני אישית לא מכיר את כל השיטות של דר צאן ותמיר, אבל יש משהו בתמיר שהוא מסביר דברים (גם בבלוג שלו) ממש מהבסיס של הבסיס.
ובסרטונים של צאן זה פחות נראה… -
ד"ר צ’אן?
דודי תמיר?
עדיף קורס אונליין, אבל אשמח לשמוע גם על קורסים פרונטליים, וכמובן - משהו שמתאים לציבור החרדי…אני מתייג את @SHLNX כמובן,
ואת @מייבין-באקורדים שכתב כאן טור דעה יפה בנושא, אז אולי אתה גם יודע מי ומה מומלץ.
ואת @יהודה-קאליש ואת @Hagai-Habani שאני מבין מכאן שהם מכירים חלק מהקורסים של ד"ר צ’אן.@רה-מינור אז בזמנו קניתי את הקורס של ד״ר צ׳אן בשם Hybrid producer (בזמנו זה היה הקורס היחיד שלו) והאמת שהוא לא ממש חידש לי, אבל למדתי לפני כן באופן פרטני את כל התחום אז כבר היה לי את הידע של מה שהוא מלמד שם.
בקשר לקורס מיקס שיש לו, אני לא מכיר ואני לא יכול לתת על זה חו״ד.
חשוב לי לציין, השיר שאותו הוא מפיק בקורס שאז קניתי לא מתאים לציבור חרדי (אם הייתי יודע מראש, לא הייתי קונה את הקורס). וכמו שכתבתי לעיל, את הקורס מיקס שלו אני לא מכיר, אז אני לא יודע אם התכנים שם בסדר. -
@רה-מינור אז בזמנו קניתי את הקורס של ד״ר צ׳אן בשם Hybrid producer (בזמנו זה היה הקורס היחיד שלו) והאמת שהוא לא ממש חידש לי, אבל למדתי לפני כן באופן פרטני את כל התחום אז כבר היה לי את הידע של מה שהוא מלמד שם.
בקשר לקורס מיקס שיש לו, אני לא מכיר ואני לא יכול לתת על זה חו״ד.
חשוב לי לציין, השיר שאותו הוא מפיק בקורס שאז קניתי לא מתאים לציבור חרדי (אם הייתי יודע מראש, לא הייתי קונה את הקורס). וכמו שכתבתי לעיל, את הקורס מיקס שלו אני לא מכיר, אז אני לא יודע אם התכנים שם בסדר.@Hagai-Habani אתה מתכיון מבחינת ‘‘שירת נשים’’ או תוכן השיר?
-
@Hagai-Habani אתה מתכיון מבחינת ‘‘שירת נשים’’ או תוכן השיר?
@מייבין-באקורדים תוכן השיר
-
ד"ר צ’אן?
דודי תמיר?
ואת @יהודה-קאליש ואת @Hagai-Habani שאני מבין מכאן שהם מכירים חלק מהקורסים של ד"ר צ’אן. -
אני קניתי את הקורסים גם של דר צאן וגם של ירון סאפר
בסופו של דבר הלימוד העיקרי זה ניסוי וטעיה
שום קורס לא יהפוך אותך למשהו גדול…
אם אתה חסר ידע בכלל זה שווה
אבל אם אתה אחד שכבר יודע בסיס וראית סרטונים ומדריכים וכו - עדיף להמשיך בדרך הזה… -
@רה-מינור
מצטרף ל@חולם קניתי גם את הקורס של צאן
הוא מביא לך את הידע החסר אבל משמה זה להתאמן ולהתאמן… -
@רה-מינור
מצטרף ל@חולם קניתי גם את הקורס של צאן
הוא מביא לך את הידע החסר אבל משמה זה להתאמן ולהתאמן…@יהודה-קאליש העיקר: זה שווה את ההשקעה?
-
@חולם אני חושב שכן