לראות את המיטר בקיובייס
-
האם יש אפשרות להגדיר שהמיטר יפעל גם כאשר הסימון מוניטור מכובה?
ואסביר- אם אני מכבה את הסימון מוניטור (הצהוב, בערוץ) כדי לא לשמוע את עצמי בזמן הקלטה-
אז אני לא יכולה לכוון ולראות את העוצמה, כי המיטר כאילו מכובה, לא רואים אותו זז, לא רואים אותו בכלל
מקווה שאני מובנת...
בטוחה שיש אפשרות כזו, רק לא יודעת איך ואיפה
אשמח מאוד לתשובה! -
@מרים
לא נראה לי שזה אמור להיות קשור המוניטור למיטר
אבל יש אופציה יותר מומלצת
לא להדליק את המוניטור בכלל
אלא ליצור ערוץ סתם ולקרוא לו מוניטור ולהפעיל
שם את המוניטור
ואז חוסכים שלא צריך כל פעם להדליק ולכבות את המוניטור. -
-
@מרים הכוונה למיטר הזה?
אם כן מה לא הגיוני כשהמוניטור פועל אז הכניסה לערוץ הוא ישירות מהמיקרופון כך שהגיוני שהמיטר שיופיע הוא מהמיקרופון. וכשהמוניטור מכובה אז הכניסה הוא מהקיובס כך שהגיוני שמה שיופיע במיטר הוא המיטר של הערוץ ולא מהמקרופון.
זה לא יהיה נכון שהמוניטור יהיה מכובה נשמע בערוץ דבר שהוקלט אך המיטר שיופיע יהיה של המיקרופון החיצוני
זה מה שקורה שמנסים להסביר משו פשוט אבל מסתבכים תוך כדי -
ועדיין ניתן לראות את הכניסות דרך המיקסר
-
וואי זה עזר בסוף...!! בס"ד
וזאת תגובת התודה שלה...וואלה גאון!!
אני לא משתמשת במיקסר כשאני מכוונת עוצמה,
לכן אף פעם לא שמתי לב לזה
הזוי...(למרות שזה לא מראה בדיוק את אותה העוצמה כמו בערוץ המוקלט, מעניין)
וואו תודה רבה צדיקהאת לא יודעת כמה התחרפנתי מלחפש את הפתרון לזה...
שירבו כמוך בישראל!!אז תודה גם בשמי...!
-
אחרי הכל לא הבנתי למה לא לבדוק דרך המוניטור או תוך כדי הקלטה איפה הבעיה?
ומבחינת קיובס דבר מעניין כי במסך הראשי כתוב בתיקיה כניסות ויצאות בפועל רואים רק ערוץ ראשי של יציאות -
@Studio-Bit כתב בלראות את המיטר בקיובייס:
ומבחינת קיובייס דבר מעניין כי במסך הראשי כתוב בתיקיה כניסות ויציאות ובפועל רואים רק ערוץ ראשי של יציאות
לא בדיוק. הערוץ הזה הוא אכן רק של המאסטר שיוצא, אך אם תבדוק במיקסר (F3) תראה שיש גם stereo in, שזה כמובן ערוץ הכניסות.
המעניין הוא למה הוא לא נפתח בברירת מחדל גם על הפנל של התוכנה עצמה ולא רק במיקסר, אולי כי הוא פחות בא לשימוש שוטף.
-
@איש-אחד כתב בלראות את המיטר בקיובייס:
המעניין הוא למה הוא לא נפתח בברירת מחדל גם על הפנל של התוכנה עצמה ולא רק במיקסר, אולי כי הוא פחות בא לשימוש שוטף.
הוא אשר אמרתי לעיל... ובנוסף כתבתי ששם התיקיה הוא Input\output ובופעל מופיע רק יציאות...