אנחנו שואלים וצוות הפיקוח או המשתמשים יענו
-
@מייבין-באקורדים ה-AI יביא את דעתו, משמח מאוד שאתה מסכים איתו אבל בסוף זה מה שהוא כתב.
גילוי נאות, גם אני לאחר שאני מוחק את הפוסטים הללו- מקדיש זמן לקרוא אותם, ואכן פעמים רבות יש בהם דברים נכונים, וזה מובן כי ה-AI גדוש במידע. אבל כאן אנו מצפים לקבל את המידע האצור במוחם של המשתמשים ולא של מנוע ה-AI שהם נעזרים בו, גם אם הם מסכימים ב-100% עם מה שהוא כותב…נ.ב. פוסט זה לא נכתב בעזרת AI…

@איש-אחד מקבל.
רק מעיר:
אני אישית חושב שהיות ואני רוצה לתרום מנסיוני לפורום, ולפעמים העזרה היא ארוכה מדי בשביל לכתוב אותה לבד, אני מקריא אותה ל AI ונותן לו לתקן את הניסוחים שלי. הכלל שאוסר להשתמש ב AIתמיד יגרום לכך שחלק מהמשתמשים יאלצו לא לשתף את המידע שלהם עם הציבור מחמת חוסר פנאי לשבת ולהקליד.
לא חבל? -
@איש-אחד מקבל.
רק מעיר:
אני אישית חושב שהיות ואני רוצה לתרום מנסיוני לפורום, ולפעמים העזרה היא ארוכה מדי בשביל לכתוב אותה לבד, אני מקריא אותה ל AI ונותן לו לתקן את הניסוחים שלי. הכלל שאוסר להשתמש ב AIתמיד יגרום לכך שחלק מהמשתמשים יאלצו לא לשתף את המידע שלהם עם הציבור מחמת חוסר פנאי לשבת ולהקליד.
לא חבל?@מייבין-באקורדים באותה מידה המשתמשים שמחפשים עזרה יכולים לשאול בעצמם את ה-AI.
ואני כותב את זה כאחד שאין לו גישה ל-AI, ב"ה, ועדיין ב"ה מסתדר מצוין כשאני צריך עזרה.