YAMAHA SX 900
-
יש לי את האורגן SX900 כבר כמעט שנתיים ועובד פצצה כמו שצריך אין תקלות, הסאונד מטורף וגם יש לו רמקולים חיצוניים שאין בטיירוס,וכן יש בו הרבה אפקטים שבכלל אין בטיירוס, בקיצור ממליץ עליו מאד.
-
ואני עם טיירוס כבר כמה שנים ועובד פצצה...
ועבר דרכי עשרות אם לא מאות טיירוסים (ביט פלוס)וכשהיו צריכים תיקונים אולי על 3 אורגנים מתוך...היה את כל החלקים לטכנאי ויש להם הכל מסיבה פשוטה שהטיירוסים שהיו באירועים ונשחקים מוכרים את זה לחלקי, חילוף כן ממשאז אני חולק על הנ"ל
וגם מבחינת סאונד, נוחות קלידים, תביא ב 900 סאונד של פסנתר כמו בטיירוס (לא דגימה)
זה גם מוגבל ל ג'יגה ללא אפשרות הרחבה,@חכם_בלילה סליחה שאני מאתגר אותך
-
@למדן כתב בYAMAHA SX 900:
וכשהיו צריכים תיקונים אולי על 3 אורגנים מתוך...היה את כל החלקים לטכנאי ויש להם הכל מסיבה פשוטה שהטיירוסים שהיו באירועים ונשחקים מוכרים את זה לחלקי, חילוף כן ממש
אבל בעוד כמה שנים יגמרו החלקי חילוף והטיירוס יעלם מהנוף
שאלה שלי אליך כי אני יודע שאתה מקצוען בהחלט:
כמה מקום יש ב900 וכמה בטיירוס יש זיכרון בלי הרחבה?
תענה ומשמה נתקדםשמח שאתה מאתגר אותי
-
@חכם_בלילה
רוב המוכרים של טיירוס מוכרים כולל סמפלר של ג'יגה
ושל 2 ג'יגה תוספת של בערך 1000 ש"חמקצבים אתה צודק אבל את ההוצאה הזה יש לך גם ב sx
ועוד משהו ב sx אין סטים מתאימים יש חצאי וכו וכואגב בביט פלוס יש עכשיו עדכון לסדרה של ה sx כולל sx 700 כולל דגימות של קטרון ברמה גבוהה במיוחד קיצור מי ששומע קונה על המקום -
בתור אחד שמכיר טוב את 2 הדגמים (ודגמים נוספים) אני אגיד כאן את דעתי בקצרה ה SX900 יותר מתקדם מבחינה פונקציונלית מכיוון שהוא מבוסס על מערכת ההפעלה של הג'נוס כמו כן יש לו גם חלק מהדגימות האיכותיות שהתווספו לג'נוס ומסך מגע (חלק יראו את המסך מגע כחסרון... כל אחד והטעם שלו...) מה שכן אני חושב שהסאונד של הטיירוס עדיין יותר טוב וכן את הטיירוס ניתן לשדרג לסמפלר של 2 גיגה מה שא"כ ה 900 מוגבל לזיכרון של גיגה והסטים הכבדים (יוחנן אורי, מוטי רוזנפלד וכו') אינם נכנסים בו באופן מלא (הסט של מוטי ל SX900 הוא סט חלקי)
נ.ב. אני מנגן על SX900
-
@ישראל אני מסכים אם כל מילה
ובתמצות כיום האלקטרוני עובד יותר טוב על SX900
אבל כל הסאונדים החסידים (קטרון וכו') יותר טובים על הטיירוסאני מנגן גם על SX900 עם סט של יוחנן
חלק מהסיבה שקניתי אותו היה גם בגלל הרמקולים המובנים
אבל ודאי שהטיירוס לוקח בניגון בלייב מבחינת נוחות