החומר של el m.
-
קטע חדש מעכשיו עם הרבה אווירה.
חוץ מהמיקס כמובן נדרש גם קצת תוספות בחלק הראשון שלפני לפני ההתפרצות אבל זה מה שיצא כרגע.
@el-m אני לא מבין למה עם הכישרון שלך אתה עדיין יושב באתר הזה ומעלה סקיצות, לך תעשה מליונים ואל תשכח אותנו…
-
@el-m אני לא מבין למה עם הכישרון שלך אתה עדיין יושב באתר הזה ומעלה סקיצות, לך תעשה מליונים ואל תשכח אותנו…
@מייבין-באקורדים כתב בהחומר של el m.:
אני לא מבין למה עם הכישרון שלך אתה עדיין יושב באתר הזה ומעלה סקיצות, לך תעשה מליונים ואל תשכח אותנו…
כבר מזמן אמרתי שהוא לוקח את יואלי דיקמן עם יד אחת והוא הנס זימר החרדי…
-
חוץ מהמיקס כמובן נדרש גם קצת תוספות בחלק הראשון שלפני לפני ההתפרצות אבל זה מה שיצא כרגע.
@el-m וואו וואו איו מילים!!!

-
@לוי-ל @מייבין-באקורדים @נפתלי-בר-נתן
תודה לכולכם!!
טוב לשמוע מילים כאלה.@מייבין-באקורדים כתב בהחומר של el m.:
אני לא מבין למה עם הכישרון שלך אתה עדיין יושב באתר הזה ומעלה סקיצות
בשלב הזה אני לא רואה איזשהי אפשרות לממש פונטציאל אבל אולי הקב’'ה מסובב משהו אין לדעת…
מה שבינתיים נותן לי חשק להמשיך זה לשתף עם אנשים שאוהבים את מה שאני עושה וזה מה שגורם לי להמשיך. לולא זה לא בטוח שעוד הייתי עושה דברים.
אז תודה לכל אחד כאן שמקשיב זה נותן חשק הלאה. -
-
-
@לוי-ל @מייבין-באקורדים @נפתלי-בר-נתן
תודה לכולכם!!
טוב לשמוע מילים כאלה.@מייבין-באקורדים כתב בהחומר של el m.:
אני לא מבין למה עם הכישרון שלך אתה עדיין יושב באתר הזה ומעלה סקיצות
בשלב הזה אני לא רואה איזשהי אפשרות לממש פונטציאל אבל אולי הקב’'ה מסובב משהו אין לדעת…
מה שבינתיים נותן לי חשק להמשיך זה לשתף עם אנשים שאוהבים את מה שאני עושה וזה מה שגורם לי להמשיך. לולא זה לא בטוח שעוד הייתי עושה דברים.
אז תודה לכל אחד כאן שמקשיב זה נותן חשק הלאה.@el-m אני רוצה להציע לך משהו (שלדעתי יוכל גם לקדם אותך בעניין מבחינה כלכלית)
תיקח סיפור חסידי פשוט, עם תמונות שמייצגות כל סצנה, ותעשה קליפ מילים הכי פשוט שיש שמספר הסיפור (עד 3-4 דקות).
ותייצר מנגינת רקע שתתאים לסיפור לפי ההתפתחות שלו במילים המוצגות על המסך.
זה מאד ידייק לשיום רגשות במוזיקה, וגם יכול לחשוף אותך לקהל שמחפש מוזיקתת רקע מדוייקת להעברת מסרים
מה דעתך? -
-
@el-m אני רוצה להציע לך משהו (שלדעתי יוכל גם לקדם אותך בעניין מבחינה כלכלית)
תיקח סיפור חסידי פשוט, עם תמונות שמייצגות כל סצנה, ותעשה קליפ מילים הכי פשוט שיש שמספר הסיפור (עד 3-4 דקות).
ותייצר מנגינת רקע שתתאים לסיפור לפי ההתפתחות שלו במילים המוצגות על המסך.
זה מאד ידייק לשיום רגשות במוזיקה, וגם יכול לחשוף אותך לקהל שמחפש מוזיקתת רקע מדוייקת להעברת מסרים
מה דעתך?@מייבין-באקורדים
פחות התחברתי לרעיון אבל בסדר.
יישר כח על המחשבה! -
@el-m מגניב ממש!! מקצוען!!
אם אתה מחפש רעיון לתפנית, מרגיש לי נכון לעבור לסצנת פסנתר אינטימית שמנגנת את המלודיה הראשית. לבחירתך…