Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
תודה!!
@איש-אחד התופים זה מהנס צימר, אין תופים בכלל מקשמיר. @אני-ואני קיובייס @הגיטריסט אם יש משהו ספציפי אז אפשר לשאול, אבל באופן כללי אשמח שלא.
אולי אני קצת הגזמתי קצת עם לעלות חומרים. אבל הנה מלודיה קצרה שעשיתי בשעה האחרונה השראה יפה. ניסיתי טיפה לשחק עם אפקטים ומיקס זה לא עזר במיוחד. Your browser does not support the audio element.
audio
@el-m כתב בהחומר של el m.:
אולי אני קצת הגזמתי קצת עם לעלות חומרים.
תאמין לי שבמקרה שלך ככל שתגזים יותר - יותר טוב.
הנה ביצוע חמוד על המנגינה הראשית של משחקי הכס. הביצוע לא חדש הוא אצלי איזה שלושה חודים עכשיו נזכרתי בו, עד היום לא נעשה בו מיקס… הסאונד על הפנים לגמרי. מקווה שלא בזבוז שאני מעלה. Your browser does not support the audio element. נראה לי קצת מידי בלאגן…
@el-m מטורף כרגיל… ואגב זה לא בזבוז אף פעם כמו שאמר @Yossile
@el-m מהמם!! [מרגישים שחסר מיקס…]
אולי תלמד אותנו פעם איך אתה עושה את התופים ה’דרמטיים’ האלו?!
@el-m הזייה !!! אל תפסיק לעלות.
באמת הסאונד של הכינורות בהתחלה קצת פחות , אבל עדיין מושלם , הרגשתי כאילו אני נמצא במופע פילהרמוני.
@el-m מתנצל, אבל הביטויים שלי (מדהים-וואו-מהמם-אלוף-אין עליך-וכו’ וכו’) לא עומדים בקצב של היצירות שלך
אל תפסיק!!!