שרשור שאלות ותשובות בקיובייס.
-
@רה-מינור תעלה צילום מסך של הקונטרול רום בבקשה
-
@לוי-ל בקשר למה שביקשת שיהיה אפשרות לכמה כלי נגינה בערוץ אחד רק רציתי ליידע שבגדול יש אפשרות טיפה שונה
לפתוח ערוץ מידי ולעשות שליחה של מידי לערוצים שאתה רוצה שהם ינגנו זה יכול להיות מאד מעניין כי יש גם אפקטים מיוחדים למידי (נשתדל לחשוב עליך בגירסה הבאה)
-
@Studio-Bit לא הבנתי, תוכל להסביר בפשטות יותר מה המטרה של זה?
@Studio-Bit כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
יש גם אפקטים מיוחדים למידי (נשתדל לחשוב עליך בגירסה הבאה)
נשמע מעניין מאוד, תודה רבה!
-
@לוי-ל בקשר למה שביקשת שיהיה אפשרות לכמה כלי נגינה בערוץ אחד רק רציתי ליידע שבגדול יש אפשרות טיפה שונה
לפתוח ערוץ מידי ולעשות שליחה של מידי לערוצים שאתה רוצה שהם ינגנו זה יכול להיות מאד מעניין כי יש גם אפקטים מיוחדים למידי (נשתדל לחשוב עליך בגירסה הבאה)
@Studio-Bit ואי נראה לי זה יהיה מאוד שימושי. בעיקר לחסוך מהמעבד להתאמץ…
-
@Studio-Bit ואי נראה לי זה יהיה מאוד שימושי. בעיקר לחסוך מהמעבד להתאמץ…
@natinati כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
ואי נראה לי זה יהיה מאוד שימושי. בעיקר לחסוך מהמעבד להתאמץ…
לא חושב שזה מוריד כח מהמעבד אפשר לעשות עם זה דברים יצירתיים אבל בפועל זה אותו דבר ועם אופציה שערוץ אחד מנגן בו זמנית 4 ערוצים
-
@natinati כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
ואי נראה לי זה יהיה מאוד שימושי. בעיקר לחסוך מהמעבד להתאמץ…
לא חושב שזה מוריד כח מהמעבד אפשר לעשות עם זה דברים יצירתיים אבל בפועל זה אותו דבר ועם אופציה שערוץ אחד מנגן בו זמנית 4 ערוצים
@Studio-Bit מה ההבדל אם אני משכפל את המידי לכל ערוץ בנפרד?
אולי זה קצת מקצר את העבודה אבל מבחינת שמע למה שיהיה הבדל? -
@Studio-Bit מה ההבדל אם אני משכפל את המידי לכל ערוץ בנפרד?
אולי זה קצת מקצר את העבודה אבל מבחינת שמע למה שיהיה הבדל?@מייבין-באקורדים כתב בשרשור שאלות ותשובות בקיובייס.:
מה ההבדל אם אני משכפל את המידי לכל ערוץ בנפרד?
אולי זה קצת מקצר את העבודה אבל מבחינת שמע למה שיהיה הבדל?אין הבדל וגם לא בטוח שזה מקצר כ’'כ את העבודה. @לוי-ל רוצה כמה כלי נגינה שיעבדו על ערוץ אחד, אז כתבתי דרך שניתן לעשות בערך אותו דבר. כידוע קיובס היא תוכנה גמישה ואם מישו רוצה משו ניתן לעשות את זה כמעט בכל דרך… רק שזה לא נגיש כמו בStudio PRO