קומזיץ עם דרבוקה
- 
@המתופף כתב בקומזיץ עם דרבוקה: האם יש כזה דבר לשלב דרבוקה בקומזיץ? 
 אם לא, אך לדעתכם זה יכול להשתלב?משתלב מצוין 
- 
@המתופף כתב בקומזיץ עם דרבוקה: האם יש כזה דבר לשלב דרבוקה בקומזיץ? 
 אם לא, אך לדעתכם זה יכול להשתלב?משתלב מצוין @המעבד-המתאבד נמק פרט הסבר 
- 
@המעבד-המתאבד נמק פרט הסבר @חכם_בלילה כתב בקומזיץ עם דרבוקה: @המעבד-המתאבד נמק פרט הסבר כמובן שצריך לדעת לשלב שישמע טוב 
 אבל בתור אחד שעשה הרבה זיצים אני חושב שזה משתלב מצוין.
- 
@חכם_בלילה כתב בקומזיץ עם דרבוקה: @המעבד-המתאבד נמק פרט הסבר כמובן שצריך לדעת לשלב שישמע טוב 
 אבל בתור אחד שעשה הרבה זיצים אני חושב שזה משתלב מצוין.@המעבד-המתאבד אני חושב שקחון יותר מתאים כמו ש @Benaya אמר 
- 
@המעבד-המתאבד אני חושב שקחון יותר מתאים כמו ש @Benaya אמר @חכם_בלילה מסכים לגמרי. 
- 
@המעבד-המתאבד אני חושב שקחון יותר מתאים כמו ש @Benaya אמר @חכם_בלילה כתב בקומזיץ עם דרבוקה: @המעבד-המתאבד אני חושב שקחון יותר מתאים כמו ש @Benaya אמר זה לא סותר, רק הוא בירר על דרבוקה ועניתי לו. 
- 
@חכם_בלילה כתב בקומזיץ עם דרבוקה: @המעבד-המתאבד אני חושב שקחון יותר מתאים כמו ש @Benaya אמר זה לא סותר, רק הוא בירר על דרבוקה ועניתי לו. @המעבד-המתאבד אבל לצורך הענין דרבוקה עם שירים שקטים לא כל כך הולך… 
 לצורך הענין קחון או כל כלי הקשה יעבוד בצורה טובה יותר…
- 
@חכם_בלילה כתב בקומזיץ עם דרבוקה: @Benaya מסכים הבחלט אפשר גם כלי הקשה כאלה… (Percussion)  
 כמו זה, זה נרא לי מתאים
- 
@חכם_בלילה כתב בקומזיץ עם דרבוקה: @Benaya מסכים הבחלט אפשר גם כלי הקשה כאלה… (Percussion)  
 כמו זה, זה נרא לי מתאים
- 
בתור אחד שמשתמש בדג’מבי בשירים איטיים זה מתאים מאוד 
 בפרט אם יש תוף מרים מתחת
- 
@Benaya @חכם_בלילה לא הבנתי מה היתרון של הקחון בהקשר זה 
 אפשר לתוף גם עם דרבוקה שירים איטיים.
 בנוסף אצלי זה משולב עם מעין תוף מרים שנותן את הצליל.
- 
@המתופף קחון הוא כלי אקוסטי שמאוד משתלב עם גיטרות בזיצים - לדרבוקה לא הייתי מגדיר אקוסטית, יכול להיות שזה גם ישתלב נחמד… @Benaya 
 רק לעשות סדר אתה מדבר על דרבוקת ברזל או דרבוקת עץ (דג’מבי)?
- 
@Benaya 
 רק לעשות סדר אתה מדבר על דרבוקת ברזל או דרבוקת עץ (דג’מבי)?@יעקב-מ-פינס הדרבוקה הסטנדרטית, הדג’מבי לדעתי יכולה להשתלב דיי טוב 
- 
הכלים הכי טובים לזיץ מנסיון אישי. 
 תוף מרים איכותי… עם אחד שיודע בזה… כי מי שלא יודע רק הורס כי ממש שומעים את זה למרחוק !!
 2 ביצים למי שיודע…
 תוף דג’מבו מעץ גדול הוא מעולה,
 זיצים הרי לא מורכבים רק משירים שקטים 4*4…
 אלא גם עם קצב ואין ספק שזה טוב
 וקחון כמו שאמרו רק !!! קחון איכותי של 1500 ומעלה !!
 בהצלחה