אשמח לחוות דעת על הנגינה, אקורדים, מקצבים
-
אני מעלה פה הקלטה של מקצבים שקניתי ממש לאחרונה אשמח לוות דעת הנ"ל
-
של מי המקצבים?
-
זה נשמע קורג אני צודק?
-
@מייבין-באקורדים
אחי אם יש לך ספק בין קורג לימאהה אז זה ימאהה, על קורג שומעים מיד,
טיירוס!!!@המעבד-המתאבד
קניתי את זה
כאןמה אתם אומרים על הנגינה, לגבי המקצבים זה פשוט מטורף היה לי אירוע ואוו החברה היו בעננים,
-
@מקצבים-זה-אני כתב באשמח לחוות דעת על הנגינה, אקורדים, מקצבים:
@מייבין-באקורדים
@המעבד-המתאבד
מה אתם אומרים על הנגינה, לגבי המקצבים זה פשוט מטורף היה לי אירוע ואוו החברה היו בעננים,כמו שאמרת --מקצבים ונגינה מטורפים ומאוד מיוחדים -- אולי אפילו קצת יותר מידי
לא כתבת באיזה סוג ארוע נגנת כי אולי זה מלהיב אם זה קטע אינסטומנטלי בפני עצמו
אבל נראה שיהיה מאוד קשה ללוות זמר עם סוג מקצבים כזה -
@מקצבים-זה-אני איכותי מאוד מקצבים ממש טובים!!
הסאונד שאתה מנגן בשניה 00:50 אני אישית לא אוהב אותו קצת מבולגן, לא ברור
אני אתן לך טיפ- לעבוד יותר על הפיץ במדויק
להבין איך הפיץ עובד מה הוא עושה וכ'ו
@מייבין-באקורדים ישר שומעים שזה טיירוס, קורג לא יוצא דברים כאלה (ולא אני לא נכנס לדיון הזה...)
לפעמיים המקצב משתלט על הסאונד ושומעים את המקצב חזק יותר מהסאונד וזה פחות טוב אם אתה מנגן בלי זמר אם אתה מנגן עם זמר זה יותר בסדר אבל לשים לזה לב יותר...
שמת הרבה פתיחים יפים וזה קרדיט למתכנת... ההרמוניות שהוא שם לפתיחים מאוד יפים
@אילן-פ זה מה שהולך היום באירועים ואין איך לשנות את זה..
ללוות זמר עם המקצבים זה יכול לעבוד לא בכולם אבל ברוב כן...תמשיך ככה! עלה והצלח!!
תעלה גם פיירלאך מסקרן אותי לשמוע אותך מנגן סגנון מאייר.. -
@אילן-פ
זה נגינה ללא זמר לכן אני מנגן בו סולו יותר מאשר ליווי אבל ברור שאפשר לנגן עם המקצבים האלה עם זמר יש לי מלא אירועים כל זמר מתלהב לכשעצמו,@חכם_בלילה
לגבי הפיץ תקשיב לשניה 1:00 ו 1:12 ועודלגבי פריילאך בהמשך...
האמת יש לי גם את המקצבים של יוחנן ועוד
אבל באירועים אני פחות משתמש איתם גם זמרים אומרים לי שכשהם מגיעים לאירוע ולקלידן יש את המקצבים של יוחנן/מוטי וכו'
הם יודעים שיהיה משעמם יש אותם לכל ילד שחושב שיודע לנגן וזה לא ייחודי הם כבר יודעים בכל שיר איזה מקצב האורגניסט ישתמש חח -
@מקצבים-זה-אני
יפה מאוד שהצטרפת לפורום!!!
שמח לשמוע שאתה דופק אירועים יום יום עם המקצבים הטובים שלנו,אפשר לחשוף אותך או שזה חסוי? -
@מקצבים-זה-אני הבחור שבנה את זה שרוף על מרטין גריקס וברוקס מה שאומר שיש לו טעם טוב..
דקה 4.13 ממש יפה -
@המעבד-המתאבד מביט פלוס.