התיעצות אתכם - להעלות את זה או לא?
-
מה נשמע חברים?
יש לי ביצוע שאני מתלבט קשות אם להעלות אותו לערוץ שלי ביוטיוב או שלא
מצד אחד מדובר בביצוע ספונטני על הקלידים שיצא לי מהשרוול ולא השקעתי בו יותר מידי,
מצד שני יש בביצוע הזה משהו יפה עם הרבה אנרגיה שאני אישית נהניתי להקשיב להקלטה שוב ושוב... קיצער אני מתלבט
מחכה לשמוע ממכם, תהיו ניטרלים ותכתבו מה שאתם באמת חושבים! או שתסמנו בלייק
הביצוע הוא לשיר מה טובו של יעקב שוואקי (מה מה מה...) בז'אנר פאנקי קצבי (סגנון שהלך מאוד בשנות ה80... והולך היום בחתונות אמריקאיות)
-
@מרדכי-S
זה נשמע מקצב מקורי של ימאה (גם הפתיח) אני צודק?
ואם כן איזה מקצב? -
-
@המעבד-המתאבד כתב בהתיעצות אתכם - להעלות את זה או לא?:
@מרדכי-S
זה נשמע מקצב מקורי של ימאה (גם הפתיח) אני צודק?
ואם כן איזה מקצב?אכן. זה מקצב של ימאהה בתיקיה DANCE
האורגן לא פתוח לפני, אבל למיטב זכרוני שם המקצב הוא 80sSynthDisco
אגב, כל מקום שכתוב בתחילה 70s / 80s וכו', הכוונה לתקופת הזמן אליו משתייך הז'אנר, לדוגמה 80s - שנות השמונים
בכללי אפשר ללמוד מכל מקצב באורגן הרבה ידע על ז'אנרים וסגנונות במוסיקה
-
@מרדכי-S כתב בהתיעצות אתכם - להעלות את זה או לא?:
מה נשמע חברים?
יש לי ביצוע שאני מתלבט קשות אם להעלות אותו לערוץ שלי ביוטיוב או שלא
מצד אחד מדובר בביצוע ספונטני על הקלידים שיצא לי מהשרוול ולא השקעתי בו יותר מידי,
מצד שני יש בביצוע הזה משהו יפה עם הרבה אנרגיה שאני אישית נהניתי להקשיב להקלטה שוב ושוב... קיצער אני מתלבט
מחכה לשמוע ממכם, תהיו ניטרלים ותכתבו מה שאתם באמת חושבים! או שתסמנו בלייק
הביצוע הוא לשיר מה טובו של יעקב שוואקי (מה מה מה...) בז'אנר פאנקי קצבי (סגנון שהלך מאוד בשנות ה80... והולך היום בחתונות אמריקאיות)
יפה מאוד, הפתיח מזכיר את הפתיח של "רכבת המצוות"
-
תודה לכולכם על התגובות והעצות!
@אילן-פ כתב בהתיעצות אתכם - להעלות את זה או לא?:
@מרדכי-S
המקצב והנגינה מגניב ביותר --מאוד אהבתי גם יש בזה קטע לנגן את השיר המוכר בזאנר כזה שונה
מה שלא כלכך הסתדר לי זה הכלים שנבחרו להחזיק את הסולו
קצת לא השתלב לי עם הסגנון בכללותו --ואם תשאל מה כן היה מתאים -- לא יודע -- אולי חצוצרהלטעמי הסאונדים האלו כן מתאימים ספציפית לז'אנר הזה - שהוא פאנק בסגנון אלקטרוני יותר, בשונה מהפאנק התזמורתי המוכר, שם הולך יותר גיטרות וסקסופון וכו' . שים לב גם שהצלילים האלה הם האלקטרונים מהסינטיסייזרים של פעם, שהולכים עם המוזיקה הזאת של שנות השמונים
וחצוצרות לא חשבתי לשים, כי כבר הפתיח והסיום הם עם חצוצרות, ואם השיר עצמו גם עם חצוצרות זה כבר מידי משעמם
-