השירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי
-
אושרי פאר - רצונות טובים
אושרי פאר - רצונות טובים - Oshri Peer Retsunot Tovim.mp3
https://www.youtube.com/watch?v=r88O_vPJxcs
לחן ומילים: שמואל בלטי (המתופף)
עיבוד והפקה מוזיקאלית: משה פפירוב
נגינה ביוקללה, חליל, ותיכנותים (MIDI): משה פפירוב
מיקס: יענקי כהן
קאנון: ירון מנשה
מקהלות ועיבוד קולי: מנחם ברנשטיין ומקהלת חברים -
@משה-פפירוב
מיוחד!! -
@משה-פפירוב ואו יפה מאוד!!
אהבתי מאוד!! -
מדהים!!! מושקע!! ערב לאוזן!!!
-
@שימי-מלכה כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
אגב, מותר לפרסם פה אימיילים?
לא. ניתן ליצור קשר דרך ההנהלה.
-
@משה-פפירוב
ווואאוו ממש יפה, העיבוד פשוט מעולה!! ואחלה ביצוע!! ממש אהבתי...
גם הגיוון המגניב בדינמיקה לאורך כל השיר, וגם הקולות, פשוט כיף לשמוע את זה.מעניין אותי לדעת עם איזה כלים השתמשת וקצת על המאחורי הקלעים של ההפקה...כמו כמה זמן לוקח להפיק שיר ברמה כזו..אתה ממש מוכשר!!!
-
@משה-פפירוב כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
@החושב עבדנו על השיר הזה המוווווווןןןן זמן
והיו לו כמה גרסאות
עד לגרסא הסופית
בקיצור - דברים טובים - לפעמים באים רק בהמוווןןןן עבודה
ובכמה גרסאות...לגמרי מבין אותך, לפעמים אני מתפוצץ תוך כדי עבודה על שיר או עיבוד.
אבל יצא לך משהו שנותן תמורה אמיתית להשקעה, אחלה שיר, שאפו... -
@דג-במים יש קיק גם בהתחלה
אבל הממקסס - יענקי כהן הנמיך אותו בבלאנס לכמעט בלתי שמיע...
ובהתפתחות של השיר הוא הגביר אותו - אבל לא בצורה שרציתי ותכננתי
אבל זה מה שקורה כששולחים למיקס ואני לא המחליט ונותן ההוראות למיקס - אלא רק המעבדמה הפירוש?
המעבד נותן את ההוראות לממקסס!
בשביל מה יש מעבד? -
@המעבד-המתאבד כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
@דג-במים יש קיק גם בהתחלה
אבל הממקסס - יענקי כהן הנמיך אותו בבלאנס לכמעט בלתי שמיע...
ובהתפתחות של השיר הוא הגביר אותו - אבל לא בצורה שרציתי ותכננתי
אבל זה מה שקורה כששולחים למיקס ואני לא המחליט ונותן ההוראות למיקס - אלא רק המעבדמה הפירוש?
בשביל מה יש מעבד?גם אני נפלתי עם זה פעם, ומאז אני לא מוכן שאף אחד יגע בפרויקט שלי בשום שלב בלי שאני נוכח במקום.
עשיתי פרויקט ושלחתי אותו למיקס אצל מישהו גדול שכמובן לא נזכיר את שמו, ואמרתי לו שאני רוצה לשבת לידו בשעת המיקס. בשביל זה אפילו נסעתי במיוחד לאולפן שלו, מרחק נסיעה של כמה שעות טובות בשבילי. הוא לקח את זה קשה והתחמק בשלל תירוצים, דווקא לשבחו יאמר שהוא נתן לי שלשת רבעי שעה יעוץ חינם על כל הפלאגינים שהוא עובד איתם.
בסוף המיקס חזר אלי בלי כינורות ועם שאריות של פסנתר שנשמע כאילו מישהו ערף לו את הראש, ולא היתה לי אפילו הזדמנות לתיקונים כי זה היה מהרגע להרגע והדד ליין היה קצר מאוד.(זו גם אחת הסיבות שבגללן הלכתי לפרוג, כדי ללמוד מיקס ושלא אצטרך טובות, למרות שאסף אומר שוב ושוב שהוא אוחז עקרונית שהמעבד לא יכול להיות הממקסס כי יש דברים שהוא לא יעשה והממקסס כן.
אך במקרה שלי זה רק הרס ולמדתי על בשרי מה זה, וכדברי הגמרא "הרוצה שיאבדו נכסיו ישכור פועלים ואל ישב עמהם"...) -
@elazar-miller כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
@Yossile
מורה בשירת הלווייםלא ידוע לי שהוא בשירת הלווים
אסף רטוביץ הוא מרצה במכללת פרוג ו @איש-אחד אחד לומד שם. -
@המעבד-המתאבד
סליחה התבלבלתי עם שירת הלוויים -
@Yossile כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
@איש-אחד כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
למרות שאסף אומר שוב ושוב שהוא אוחז עקרונית שהמעבד לא יכול להיות הממקסס כי יש דברים שהוא לא יעשה והממקסס כן.
מי זה אסף הזה שאתם מדברים עליו כל הזמן?
@Yossile
מורה בשירת הלוויים@המעבד-המתאבד כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
@Yossile
מורה בשירת הלווייםלא ידוע לי שהוא בשירת הלווים
אסף רטוביץ הוא מרצה במכללת פרוג ו @איש-אחד אחד לומד שם.@המעבד-המתאבד יכול להסביר לכם, גם הוא מכיר אותו...
וגם הוא לומד שם, מחזור אחרי...שמו המלא הינו אסף רטוביץ, והוא היה שנים ארוכות אחד מטכנאי האולפן הגדולים בציבור שלנו. הוא עבד באולפני בנט. (עיין למשל: אהרל'ה- אהרל'ה סמט, הנשמה בקרבי- מוטי שטיינמץ, ועוד רבים, שהוא חתום עליהם כאחד מהטכנאים).
כיום הוא עוסק בעיקר בבניית אולפנים, ויש לו ניסיון רב בתחום הסאונד. בשלב מסוים הוא התחיל להעביר את הידע הרב שברשותו כשיעורים, אחד מראשוני תלמידיו הינו הממקסס הנודע חיים גוטסמן.
בהמשך כשפרוג התבססו ורצו לפתוח מסלול אולפן, הוא נקרא אל הדגל והתחיל להעביר את שיעוריו אצלם, וכיום הוא בעצם זה שאחראי על המסלול הזה ועל התכנים המקצועיים שלו, כמו גם על זהות המרצים השונים שהוא זה שהביא אותם.
בגלל שהוא מוסר את השיעורים כ"כ הרבה, ישנם מטבעות לשון שכל מי שעבר אצלו מכיר, כגון "@הפרעת-קצב-וריקוד" וכן "boofer is lauder" (=חזק יותר נשמע טוב יותר) ועוד כהנה וכהנה.
מקווה שעניתי... -
@המעבד-המתאבד כתב בהשירים שעיבדתי לאחרים - לא שירים שלי:
מה הפירוש?
בשביל מה יש מעבד?צודק...
אבל לא תמיד
לצערי הפעם לא אני נתתי את ההוראות
ולכן לא יצא לגמרי לטעמי...