מהפכה בעולם המוזיקה - מיקס ומאסטרינג בכלים אמתיים בשליטה מרחוק הכירו את Analog Matrix
-
על Analog Matrix שמעתם???
ובכן אם לא, אני רוצה להכיר לכם כלי חדש שידוע, אבל לא לכולם...
הגיע הזמן שגם אתם תוכלו ליצור מיקס בכלים של אלפי או מאות אלפי שקלים.כפי שידוע לכם הפלאגנים שאנחנו משתמשים למיקס ומאסטרינג וכד' הם חיקויים יחסית מוצלחים למכשירים אמיתיים שעושים עבודה מצויינת,
אבל בסופו של דבר יהיה איזה פלאגין שיהיה – זה דמה.
והמכשיר המקורי, למעט מקרים בודדים, משאיר אבק לפלאגין שאנו מכירים במחשב...לעניינינו חברה מסויימת הקימה אולפנים בעולם עם המכשירים הכי מתקדמים, שעולים הון תועפות, אלו שעושים עבודת גמר בצורה הכי טובה שיש.
החברה פיתחה אפשרות לאנשים שונים בעולם להשתמש במיכשור היקר הזה בשליטה מרחוק. שזה אומר אני יושב באולפן שלי ומקליט בלייב את רצועת השמע שלי לאולפנים היי שם... ומקבל בחזרה את החומר בצורה הטובה ביותר.כמובן שאפשר לשחק ולכוון את המכשירים,
רק כמה הערות:
א, זה בתשלום – והאמת שזה יקר, אבל שווה את ההשקעה למי שבכל מקרה זו עבודתו ויש לו לקחות, פשוט הוא עושה מנוי.
ב. מכיון שזה מכשירים אמתיים שימו לב שיתכן שמכשירים מסויימים יהיו תפוסים ובשימוש של משתמשים בדיוק כמוכם כמובן שלא כל הזמן - המנוי שם הוא לפי זמן.את האפשרות הנפלאה הזו אפשר לנהל בשתי דרכים.
א. באמצעות תוכנה שמותקנת על המחשב שלכם ועובדת דרך תוכנות ההפקה המוזיקלית כמו קיובייס למשל.
ב. באמצעות האתר שלהם - את זה אני לא יודע איך עושים שמעתי שיש אפשרות לעלות להם קבצים לשרת.לפניכם שני קישורים:
אשמח לשמוע מכם.
בהצלחה