המרת מידי תופים לתווים למתופף
-
@toby
@Studio-Bit יוכל לעזור לך בזה -
האמת שזה אמור להיות אופציה מאד פשוטה
בקיובס 13 זה נראה לי מורכב קצת אני צריך לשבת על זה
בעתיד זה יסודר -
-
@Studio-Bit
ראשית- תודה
שנית- התמונות עולות לי חסומות משום מה
אפשר לבקש לרשום במילים את שלבי העבודה?
בתודה -
@kobi-man
תערוך מהר!!!
אסור לפרסם מספרי טלפון ופרטי התקשרות בפורום! -
@רה-מינור כותבים מבנה של מקצב ואז עושים סימון של כפול כמה תיבות אתה עושה ואפילו לא כותבים מעבר תופים (אלא אם כן זה משהוא ממש ספציפי)ואם ישלך ברק מסויים כותבים את הריתמיקה שלו על השורה של הסנר ש0בלבד) והמתופף לפי שיקול שלו מחליט איך לפרש את הברק עם זה על הסנר או טמטמים הוא שניהם וכו אלא אם כן יש לך משהו ספציפי שאתה רוצה נניח שיהיה איפה שהוא בברק פלור אז אתה כותב את הריתמיקה על הסנר (רגיל) וכותב למעלה “Flor” ואז המתופף יבין שבברק אזה המעבד רוצה שיהיה איזה שהוא אימרה שהפלור יוביל בסאונד וכמובן יש הפקות גדולות - שלא מציות כמעט ששם כותבים למתופף היט היט וכל פיפס זה קשור לגודל של ההפקה וגם לאופי של המעבד רוב העולם לא עושה ככה משום שהרי נגיד אני (קובי מן…)אני בכלל קלידן (ומנגן קצת בכלי נשיפה וכו) אבל בגלל שאני לא מנגן בתופים אז אני ודאי לא ידע לכתוב פרשנות יפה לברק כמו המתופף שאני יתן לו לנגן את זה… אבל עוד פעם…יש מעבדים למשל יואלי דיקמן שהוא לוקח מהנגן שהוא מקליט את הפייל שיש לו בידים ולא שום דבר אחר הוא כותב מפורט בדיוק לכל נגן מה הוא רוצה והדבר הזה הוא לא רק בתופים הוא בכל הכלים (אבל בעיקר בגיטרות גיטרה באס ותופים)
-
@Studio-Bit זה לא נכון מה שיש בסקור אדיטור זה קישקוש אם אתה רוצה שהנגן יבין מה אתה כותב תצתרך לדעת לכתוב(ולקרא…)תוים בלי קיצורי דרך שזה הכי טוב או לפחות לכתוב במידי ולערוך עד שזה יהיה יפה וקרי אני לא אוחז מזה בכלל כי זה לא מוזיקאי אמיתי וגם כי בזמן שתצתרך לערוך אני כותב כמה צרטים אבל… רוב השוק ככה עושה (בני לאופר דני אבידני סוסנה אכילביץ נחשוני ואפילו יהודה גלילי שמי יוניב…וכו)
-
@kobi-man
היי קובי בא נתחיל לבדוק לאט לאט- האם התו C1 שזה בעצם הקיק אינו נכון מבחינת התיווי?
- אם אני יקוונטז אז זה יהיה טוב?
לצורך העניין יש כאן לופ של מידי שלקחתי מהגרוב אייג’נט ופתחתי אותו בעורך התווים. האם יש כאן טעות כל שהיא?
אני לא מתיימר לכתוב תווים או לעשות מוזיקה את זה אני משאיר לטובים ממני… רק שאם יש הערה\טעות\באג אשמח לשמוע ולהחכים…
-
@Studio-Bit זה טוב זה מדויק מבחינה ריתמית אבל זה לא מסודר בעין לנגן וגם ככה לא נהוג לכתוב…ולא כתוב איפה בית פזמון דינמיקה וכו קיצר תקרא למעלה מה כתבתי מילה מילה ותבין