IL FL & BK - שיתוף פעולה מטריף !!!
-
היי
ישבתי עם IL FL והוא הראה לי איך משתמשים ב - FL סטודיו
ו - זה מה שיצא!
שפו גדול ל - IL על ההדרכה המורכבת!
זה עולם אחר מהקלידים, במקום שמונה ערוצים יש לי 500!!!
אשמח לתגובות...נ.ב. יש עוד כמה דברים בדרך, שווה לחכות!
-
@BK-קלידים אין כמו שת"פים מהפורום
למתחיל זה חזק ביותר!! הלוואי עלי לעשות ככה בהתחלה... -
אהבתי!! טראנס לייב כזה מגניב במיוחד בהתחלה
אגב אולי תעלה לנו את הקובץ של התוכנה או לפחות תמונת מסך [אני מעיז לבקש כי אתה ג"כ מתחיל כמוני ומבין את הצורך. -
מדהים! אין דברים כאלה
מתחיל בסגנון פאנק ומתפתח בהמשך לטראק אלקטרוני חמוד ביותר
אהבתי -
@BK-קלידים ממש יפה, באמת עולם אחר מקלידים.
-
היי
הנה המשך...
שילוב של כמה דגימות של קשמיר + בסים וכמה נגיעות שלי.
כדאי להאזין עם אוזניות!
לשמוע את הפרטים הקטנים וכ''ו...
אגב - קלידנים, נראה כמה ערוצים אתם מצליחים לשמוע...
BK & FL 2.mp3
אשמח לתגובות, תהנו... -
לקחתי דגימות של קשמיר ופשוט התאמתי אותם אחד לשני!
תראו איך אפשר ליצור משהו בכמה דקות מבלי לגעת במקלדת שליטה או משהו כזה...
BK & FL 3.mp3 -
@BK-קלידים כתב בIL FL & BK - שיתוף פעולה מטריף !!!:
תראו איך אפשר ליצור משהו בכמה דקות מבלי לגעת במקלדת שליטה או משהו כזה...
שרוליק מנדלסון כמעט ולא נוגע במקלדת שליטה!
-
@מיכאל כתב בIL FL & BK - שיתוף פעולה מטריף !!!:
@איש-אחד מה זאת אומרת? איך הוא מעבד?
ברור שגם הוא משתמש כמו כולם בקשמיר ודומיו, אבל בלי מקלדת בכלל? איך הוא ניגן את הטראק בשיר השמחה עם ישי לפידות לדוגמא??הוא עושה הכל בהקלדות על המחשב ובקונטרול D להכפלות הלופים. (בקיובייס)
הוא כותב את האקורדים על התוכנה ואח"כ סוחב מהם הרבה מלודיות, וכן על זו הדרך.
אם תשים לב, באולפן שלו אין מקלדת שליטה, ורק בחדר הסמוך שוכבת אחת כזו שהוא כמעט לא נוגע בה. -
@איש-אחד בסדר. אם הוא כותב ת'תוים במחשב - זה כבר לא שונה בהרבה. סתם יותר עבודה בשבילו..
לא, להיפך. הרבה יותר עבודה בשבילו זה לנגן במקלדת, מסיבה פשוטה-
הרי אלקטרוני הוא משהו בדווקא לא דינמי, בשונה מכלים חיים ששם הדינמיקה בנגינה היא העניין. כשהוא לוחץ על התוכנה הוא מקבל ולוסיטי ברירת מחדל (100 בדר"כ), משא"כ בנגינה על מקלדת שתמיד תהיה שונה, חזקה/ חלשה.
דבר נוסף חשוב עוד יותר, היחסים- הרי באלקטרוני הכל יושב על בייס ליינים מדוייקים על חלקי שש עשרה, ואם הוא מנגן על מקלדת הגיוני מאוד שהוא כל הזמן יצטרך לעשות קוואנטייז, וזה ישגע אותו כל הזמן.
מה גם שהוא מכפיל המון, וגם לו לוקח זמן לחשב את האקורדים.
בכל מקרה, בקורס איתנו בפרוג הוא עשה טראקים מטורפים בכמה דקות בלי לפתוח מקלדת לדקה בכל מהלך הקורס. -
@י-פ אם יש לך דגימות של קשמיר - ואני מדבר על לופים שלמים וסולואים שלמים - זה די קל.. רק לסדר על פי הסולמות והקצב.
אני בתור אחד שאין לו דגימות של קשמיר אני לא יכול להגיד אם זה קל או לא ואם זה קל אדרבה לכן אני רוצה יותר להעמיק בזה כי אפשר להוציא מזה דברים טובים למשל מה שאחיך(אם אני לא טועה) עשה
-
@י-פ אף אחד לא אמר שאתה אמור לדעת. להיפך. באתי לעדכן אותך - שאם אתה מתכנן לעבור לתוכנות מחשב - זה לא כזה מסובך כמו שזה נשמע להוציא דברים מגניבים.. אני אישית גם עשיתי כמה - רק שבשונה מ BK אני בונה לבד - ומשתמש רק באפקטים ולופים של קשמיר. אבל את הטראק עצמו - קרי - הסולו, הבס, ושאר האקורדים והרקעים המלודיה - אני מנגן לבד, וזה טיפה יותר קשה..
בהצלחה!! נשמח לשמוע פה גם דברים שלך!!...