הפרוייקטים שלי
-
@elazar-miller כתב בהפרוייקטים שלי:
אישית לא ממש אהבתי את הצליל שמוביל את הקטע, זה צליל קצת מעצבן של טטריס כזה
אכן. זה צליל מאוד מאוד פשוט ובסיסי של סינתיסייזר שסתם שלפתי לצורך הפרויקט. בעז"ה בהמשך אני ישב על זה קצת יותר ואמצא משהו שיותר מתאים ופחות חופר.
-
@Yossile אחלה דבר! (כמובן רק אחרי שאמרת שזה בלי מיקס ואפקטים... )
רק שאלה אחת - איפה הפזמון?... עשית שלוש חלקים, וכל אחד מהם עולה עוד טיפה ועוד טיפה - וציפיתי לקטע עם בסים קורעים וקיק כמו שכתוב - ופתאום הסתיימה הרצועה... אז אולי התכוונת שלא סיימת לבנות את הטראק בכלל - ולא רק שלא מיקססת אותו.. -
@אילן-פ כתב בהפרוייקטים שלי:
קצת טרנסי מידי לטעמי האישי שלא חייבים להתחשב בו
זה הרעיון אבל אל תדאג, יהיו גם יותר רגועים בהמשך.
כמובן אל תחכו לזה בקוצר רוח כי אין לי מושג מתי זה יקרה ואני עובד על דברים כאלה בעיקר כשבא לי לעבוד עליהם ולא על מנת לגמור אותם מהר ולשחרר אבל חומרים יש הרבה. -
@חכם_בלילה כתב בהפרוייקטים שלי:
@Yossile תותח אח יקר
לדעתי הדרופ הראשון שקט מדי...
אתה יכול לעשות אותו יותר 'מבולגן'
ותעשה מיקס דחוףףף
בהצלחה!איפה הרגשת שחסר לך מיקס?
-
טוב חברה. משתף אותכם ברעיון חדש שעלה לי לאחרונה, הטראק ממש בהתחלה, הוא הולך להתפתח הרבה והוא ילך גם לכיוונים נוספים בעז"ה אבל זה הבסיס. תקשיבו עד הסוף וספרו לי מה אתם חושבים.
יש לי עוד פרויקט שאני עובד עליו כבר הרבה זמן ואני לא רוצה לקצוב לעצמי זמן אבל הוא כמעט מוכן אז יש בהחלט למה לחכות. -
@Yossile לא יודע בדיוק איך להסביר, כאילו יותר איטי, קיקים בועטים, משחק עם ה hi-hat.
כאילו הטראק מרגיש קצת ילדותי (יכול להיות בגלל שזה עדיין די ריק זה מרגיש לי ככה ובהמשך זה ישמע מעולה) - תן משהו שישדר גם את ההמשך של מה שעשית ולא משהו ששובר יותר מידי לכיוון שונה וגם משהו יותר מקצועי.
אלוף, תצליח, כיף שאתה משתף!! -
@Benaya כתב בהפרוייקטים שלי:
יכול להיות בגלל שזה עדיין די ריק
כרגע יש רק סולו ותופים, אפילו פד אין אז אפשר להבין למה זה נשמע ריק. זה באמת סקיצה ממש ראשונית של משהו שעלה לי לראש והכנסתי לתוכנה והקטע פה זה לשתף רעיון ולא טראק. בכ"א כמו שאתה יודע אני לא מקצועי בתחום בכלל והתחלתי רק לפני כמה חודשים בזכותך ועוד כמה פה בפורום אז העצות שלך עוזרות לי מאוד.
וסתם ככה אם זה היה כבר יותר מלא לא הייתי משתף כי ברגע שיש לי פרוייקט שכבר נשמע לי טוב אני מעדיף לשבת עליו עוד קצת ולהעלות פרויקט מושלם ויש לי מלא כאלה בתהליכים מתקדמים רק שאין לי הרבה זמן לשבת עליהם.