איפה אפשר להשיג דגימות של קשמיר?
-
@הקלידן-הצפוני אם מפיקים רואים אותך עושה את זה באדיוסיטי....
חבל עליך... -
@חכם_בלילה כתב באיפה אפשר להשיג דגימות של קשמיר?:
@הקלידן-הצפוני אם מפיקים רואים אותך עושה את זה באדיוסיטי....
חבל עליך...@חכם_בלילה בא לך לקנות לי ציוד?
-
עוד קטע קצר שיצרתי בעזרת הדגימות והלופים
קטע נוסף,
עדיין בשלב הבנייה
-
@הקלידן-הצפוני כתב באיפה אפשר להשיג דגימות של קשמיר?:
קטעים מטורפים
הכל באורגן ? --אתה לא עושה עריכה בתוכנה כל שהיא ? -
@אילן-פ
הפוך בדיוק
זה לא מאורגן
זה מהמחשב באודיוסיטי
הנה הפרויקט השני בוידיאו כדי שתבין
bandicam 2024-08-25 16-29-37-723.mp4
אבל האמת שרק ביום חמישי התחלתי להתעסק ביצירת מוזיקה במחשב -
@הקלידן-הצפוני
תעלה mp3 באופן תקין -- שים לב 29% -
תיקנתי
בהצלחה -
@הקלידן-הצפוני התקדמת טיפה.. בטראק השני - (שאישית גם הכנתי..) אמור להיות טיפה אקורדים, לא רק AM אחד ארוך, אבל אם זה לופים - אני מבין שזאת הברירת מחדל שלך...
-
@מיכאל כתב באיפה אפשר להשיג דגימות של קשמיר?:
@הקלידן-הצפוני התקדמת טיפה.. בטראק השני - (שאישית גם הכנתי..) אמור להיות טיפה אקורדים, לא רק AM אחד ארוך, אבל אם זה לופים - אני מבין שזאת הברירת מחדל שלך...
אתה מדבר על הבס?
חוץ מזה שבשונה מאחרים אני לא ניגש לזה כפרוייקט,
אלא מחפש דגימות ואז נתקל באיזה לופ מגניב וממשיך איתו,
אני גם לא מתכנן לבנות פה איזה שיר אלא כל מיני קצרצרים כאלה -
@הקלידן-הצפוני ברור שזה תחביב. אף אחד לא תבע ממך להוציא משהו פסיכי. הכל פה בשביל הכיף האישי והקבוצתי.
ו..כן, דיברתי על ה- סוג של בס הזה בפזמון.. לא הקשבתי באוזניות, אז זה היה נראה לי שזה סתם רקע. אבל גם בבס אמור להיות אקורדים. נראה לי בכל אופן. -
@הקלידן-הצפוני נו באמת. בגלל שזה חובבני - מותר גם לזייף? נכון שזה לה מינור, אבל F וG - גם כן בלה מינור...
-
@הקלידן-הצפוני כתב באיפה אפשר להשיג דגימות של קשמיר?:
אני לא הולך להשקיע על זה זמן כרגע
אם אתה ממילא יושב על המחשב - ולא על האורגן (או לומד בישיבת בין הזמנים...) עדיף שתעשה משהו יותר מועיל מאשר הפורום המדהים הזה... אני נכנס אליו רק אחרי שנמאאאאס לי מהאורגן היום, ונמאאאס לי מFL סטודיו...
-
@הקלידן-הצפוני מותר לומר שהתעצלת. לא צריך להפיל את הצרות והזיופים שלך - על אוזני אחרים..
-
@הקלידן-הצפוני מותר לומר שהתעצלת. לא צריך להפיל את הצרות והזיופים שלך - על אוזני אחרים..
אתה ממש תוקפני היום
ולא, אם זה באמת היה מעצלות לא הייתי מעלה את זה
{כמו חומרים נוספים שעשיתי ולא עלו} -
@הקלידן-הצפוני אני תוקפני תמיד למי שמאשים אותי על לא עוול בכפי.. למה שבכל הערה שאני אעיר לך - אתה תגיד שאני סתם דביל שלא מבין - וכולם דפוקים ורק אתה בסדר? הרי כל מה שמעלים פה - זה כדי לקבל ביקורת. אז תקבל בכיף - ותפנים, במקום להתווכח ולשלוף טיעונים ותירוצים מהגרביים. בכיף. מה שבא לך. תמשיך לזייף. בהצלחה.
-
אם אתה ממילא יושב על המחשב - ולא על האורגן (או לומד בישיבת בין הזמנים...) עדיף שתעשה משהו יותר מועיל מאשר הפורום המדהים הזה... אני נכנס אליו רק אחרי שנמאאאאס לי מהאורגן היום, ונמאאאס לי מFL סטודיו...
אם אתה נכנס משעמום בלבד יש עוד דברים בעולם שאתה יכול לעשות. אתה לא חייב לפרוק ת'עצבים כאן.
עם הטענה שלך על הבס אני מסכים, זה לא העניין.