סקר-זוכה "הקלידנים 2"
-
@מיכאל כתב בסקר-זוכה "הקלידנים 2":
(אגב. אחרי שתתנו לפסח לזכות - יהיה לו ת'סט של יוחנן, ואז נדבר...)
הוא מנגן על הסט של יוחנן....
-
@יונתן-וייס הישן - הישן. וחוצמיזה - במחשבה שנייה - הוא לא בקטע לטראקים. רק דאנס רגיל. הוא צריך את של מוטי רוזנפלד.
-
לא, הוא מעודכן אבא'לה.
תקשיב... -
@מיכאל לא ממש לא קלידן זה מכלול של כל הדברים שיש במקצוע הזה ובתוך זה יש גם סט טוב
ובכל אופן הפוסטים האחרונים לא קשורים כי לא דיברתי על איזה מקצבים וסאונדים יש להם אלא על איך הם משתמים במקצבים וסאונדים ויונתן משתמש איתם הרבה יותר טוב מפסח וגם אם יונתן היה משתמש עם המקצבים והסאונדים של פסח היה מתאים לכל שיר מקצבים וסאונדים הרבה יותר יפים מאשר שפסח התאים
-
ואגב אני אזכיר לכולם כמה מכללי הפורום
7. כל תגובה צריכה להיות רלוונטית לנושא האשכול ולהוסיף ערך לדיון. תגובות שאינן עומדות בקריטריון זה, כגון תגובות חוזרות ונשנות, תגובות אישיות, או תגובות שאינן קשורות לנושא, עלולות להימחק. במקרים חוזרים, המשתמש עלול להיות מושעה.8.על כל תגובה להיות מכבדת. היעדר כבוד כלפי משתמשים אחרים עלול להוביל להסרה והרחקה.
-
השתדלתי להבין את שלעיל
לדעתי הגמר הוא נטו בין הרשקוביץ/גלעד
בסוף יש במה יש קהל יש זמרים יש מוצ"ש וכל זה בlive וצריך 'לתת בראש'וע"ע במ"ש
-
@יונתן-וייס
תגיד רק איך נהנית מהאתגר שנתן לו יוחנן
שמת לב שלא נתנו לו אפילו לסיים מרוב שזה היה
''מטורף'' -
@יונתן וייס תכתוב שניה את המייל שלך(ומיד תמחק), אני צריך לדבר איתך משהו דחוף בקשר לקלידנים
-
@שימי-דויטש כתב בסקר-זוכה "הקלידנים 2":
@יונתן-וייס
תגיד רק איך נהנית מהאתגר שנתן לו יוחנן
שמת לב שלא נתנו לו אפילו לסיים מרוב שזה היה
''מטורף''כבר צויין לעיל הוא פספס קטע מהפתיח שכנראה הוא לא הכיר.
-
@מייבין-באקורדים כתב בסקר-זוכה "הקלידנים 2":
כבר צויין לעיל הוא פספס קטע מהפתיח שכנראה הוא לא הכיר.
זה לא נכון הקטע שהוא לא עשה הוא לא הפתיח המקורי אלא הוספה שאחד הוסיף ממילא אין על מה להתלונן
-
@מוישי-בקרמן אני צריך לדעת מתי אתה זמין פה...
-
פוסט זה נמחק!
-
עכשיו אני פה
-
פוסט זה נמחק!
-
ראית????
-
לא עכשי שלח
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@יונתן-וייס @מוישי-בקרמן צמד פושעים חצי מהנושא הלך בשביל המייל שלכם וחצי מהנושא הם פוסטים מחוקים:
-