עזרה דחוף מאוד!!! איך עושים גיבוי לדגימות שכבר דגמו לאורגן
-
@המעבד-המתאבד למה? ברגע שאתה מתקין על האורגן קובץ PPI\CPI הוא מרכיב לך על האורגן תיקיה עם הדגימות ותיקיה עם המקצבים, לא?
ואז אתה פשוט מעתיק את התיקיה של הדגימות והמקצבים השאלה האם הם יסתנכרנו אוטומט (המקצב והדגימות).
בכל אופן נשאר לך הדגימות לפליטה...
תגיד לי אם אני טועה - כי נדמה לי שעשיתי את זה פעם אחת... -
@Benaya נראה לי שאין אפשרות להעתיק זה נעול בתוך האורגן
-
@המעבד-המתאבד מעניין, אני אבדוק את זה בהזדמנות...
-
חד משמעית הוא צודק הרב המעבד המתעבד, אין אפשרות זה נעול, וזה לא ניתן להוצאה מהאורגן חזרה למחשב
-
@על-הקלידים תנסה להיכנס לתיקיה ולבחור את כל הדגימות במקום לבחור רק את התיקיה... (כנראה שזה לא יעבוד - אבל אם תנסה לא תפסיד...)
-
@Benaya כתב בעזרה דחוף מאוד!!! איך עושים גיבוי לדגימות שכבר דגמו לאורגן:
@על-הקלידים תנסה להיכנס לתיקיה ולבחור את כל הדגימות במקום לבחור רק את התיקיה... (כנראה שזה לא יעבוד - אבל אם תנסה לא תפסיד...)
זה אפשרי רק על הדגימות של האורגן ולא על הדגימות החיצוניות
-
@המעבד-המתאבד יש דרך אחת לחלץ אבל זה לחלץ דגימה דגימה - בוחר את הדגימה שאתה רוצה לחלץ - בוחר בעריכה "VOICE SET" ועושה SAVE לאון קי או לזיכרון הפנימי של האורגן...
-
@Benaya כתב בעזרה דחוף מאוד!!! איך עושים גיבוי לדגימות שכבר דגמו לאורגן:
@המעבד-המתאבד יש דרך אחת לחלץ אבל זה לחלץ דגימה דגימה - בוחר את הדגימה שאתה רוצה לחלץ - בוחר בעריכה "VOICE SET" ועושה SAVE לאון קי או לזיכרון הפנימי של האורגן...
זה לא נכון
זה אפשרי רק לדגימות של האורגן ששינו להם קצת את האפקטים והם לא מופיעים על האורגן אלא רק בבנק ואז אפשר לעשות את זה כי השורש של הדגימה נמצאת באורגן
אבל בדגימות חיצוניות הוא ישמור רק קישור לדגימה ולא את הדגימה עצמה וברגע שיוציאו את הדגימה, הקישור יופיע אבל הוא לא יוביל לשום מקום -
@המעבד-המתאבד וואלה צודק, התקנתי קובץ אחר והדגימות ששמרתי לא עובדות...
תמיד ידעתי שאתה מקצוען - אבל לא ידעתי באיזה רמות!!