תגובות, שאלות, והערות, על שיתוף חומרים בתזמור
-
@יצחק-שטיינער כתב בתגובות, שאלות, והערות, על שיתוף חומרים בתזמור:
בא הנה דו טויגסט
בעברית:אתה מבין עניין/תותח/אתה שווה את זהבשבילך:א מ מגיש החומרים
-
@elazar-miller יואו! בחדש כבר חידשת לי והכתיבה שלך כ"כ ברורה ונהירה ואיך שאתה מביא להכל המחשות ודוגמאות מיצירות קיימות, פשוט מדהים.
בגלל שלכל כלי יש מפתח שונה הייתי מוסיף בעמוד הראשון (איפה שהבאת את התמונה של התווים של כל כלי) מה הצליל של כל מיתר בכל כלי ומה באמת הטווח. -
@יצחק-1
אני מבין, אבל בעצם כל החומר הזה מדבר יותר אל מי שכן מתעסק עם תווים, ולכן אני חשבתי אם כדאי לעלות את זה כי באמת אין פה כמעט כאלה שמתעסקים עם זה, אבל לאלה שכן זה יכול להועיל.
אני יכול לעלות גם חומרים על תאוריה שלאו דווקא על תווים, אבל פשוט זה מה שאני חשבתי לעשות, כי כמו שאמרו פה בפורום שהנושא הזה קשה להשיג חומר ברשת, ולכן דווקא על זה החלטתי לדבר, וגם בגלל שאני פשוט רציתי לסכם את הנושא הזה אצלי על כתב מסודר.
אז נראה לי שבינתיים נשאר על זה. -
@Yossile חס ושלום!!
אני דיברתי על חברה כמוני שיודעים תאוריה אבל לא יודעים לקרוא תוים והצ'ארטים של התוים ש@elazar-miller מביא בתור הדגמות לפיצול תפקידים של כינורות וכדומה קצת מסבכות אותנו....
אבל בכל אופן ודאי שאף אחד לא חייב לי כאן כלום וכל אחד שמנסה לעזור לאחרים בידע במוזיקה או בכל דבר אחר ראוי להערכה בלי סוף ואי אפשר לבוא אליו עם דרישות -
לכל החבר'ה כאן, אני נאלץ מסיבות של זכויות יוצרים לא להמשיך בעניין שדיברנו.
דיברתי עם המורה שאמר לי שזה פוגע לו בזה שאני מעביר את החומר שלו שמבחינתו זה חומר שהוא מוכר, ובאמת זה גם חומר שדי קשה להשיג, והוא נותן את זה במחיר ממש זול, אז על הדרך מי שבאמת אהב את החומר וחושב שזה נצרך לו אני ממליץ לעשות מנוי חודשי אצלו, ויש עוד המון מה שהוא ילמד אז אם מישהו מתלבט אני אומר שזה שווה!!
לכן אני נאלץ כרגע להפסיק את הנושא הזה, למרות שאני פירשתי את מה שלמדתי בנוסח שלי וכו', אבל בהחלט מובן לי.
אבל אפשר לעבור לנושא אחר (לא חסר נושאים אחרים בתאוריה, רק מקווה שבשאר הדברים אוכל לחדש לכם, אשמח לשמוע מה תרצו ונבדוק אם אפשרי לעשות משהו חלופי, או שנאלץ לגנוז את המיזם. -
פוסט זה נמחק!
-
@elazar-miller כל מורה בכל מצב שהוא מלמד דברים שהוא למד מאחרים בתשלום. אף אחד לא ממציא דברים בעצמו. בכ"א יפה שאכפת לך!
אם עדיין בא לך לעשות משהו אולי כדאי שתסכם את התיאוריה הפשוטה ביותר, תווים, אקורדים וכו'. הכתיבה שלך מאוד פשוטה וברורה ואני מאמין שזה יעזור פה להרבה חברה ואולי יעזור אפילו לאלה שבקיאים שיהיה את כל החומר מסוכם ומסודר (אני למשל נהניתי מהכתיבה שלך ברמה שאני ישתדל לעקוב למרות שלא נראה לי שחסר לי ידע בנושא).