תווים ליצירות קלאסיות לפסנתר
-
-
מצרפת יצירה מהממת נוספת גם את התווים וגם קובץ שמע של ההדרגה שלה הוא בינוני
Yiruma-River Flows in You.pdf
River Flows in You.wma -
@Yael-Benson כתב בתווים ליצירות קלאסיות לפסנתר:
וגם קובץ שמע
אם אפשר להעלות בNP3 לטובת משתמשי נטפרי.
-
@david חשבתי באמת לשאול על זה כאן בפורום כי זה נשמע מעניין. מישהו ראה את זה כבר? זה נראה רציני או סתם תווים פשוטים? זה הוצאה רשמית של גרין או שסתם השתמשו בעיצוב שלו? זה שווה את הכסף? כמה שירים יש בזה? זה רק תווים פשוטים או שיש שם גם עיבודים? אשמח לפרטים כי הסדרה הזאת ממש מסקרנת אותי ואם זה רציני אני שוקל לקנות את זה.
-
@Yossile כתב בתווים ליצירות קלאסיות לפסנתר:
@david חשבתי באמת לשאול על זה כאן בפורום כי זה נשמע מעניין. מישהו ראה את זה כבר? זה נראה רציני או סתם תווים פשוטים? זה הוצאה רשמית של גרין או שסתם השתמשו בעיצוב שלו? זה שווה את הכסף? כמה שירים יש בזה? זה רק תווים פשוטים או שיש שם גם עיבודים? אשמח לפרטים כי הסדרה הזאת ממש מסקרנת אותי ואם זה רציני אני שוקל לקנות את זה.
הוצאה רשמית שלו. לפני שבועיים היתה על זה תכנית השקה בלילה מנצח.
לפי מה שהבנתי משם זה רק תווים של המלודיה אבל יש אקורדים, וזה כתוב בסולמות הנוחים לשירה, בהתאם לכל שיר לגופו.
זה מסודר לפי א"ב מאדרבה עד תניא, ויש שם בעיקר את השירים המוכרים שלו, כולל היצירות.
הבנתי משם שיש להם כיוון לשלישי בסדרה, אבל יותר בהמשך. -
@Yossile כתב בתווים ליצירות קלאסיות לפסנתר:
@david חשבתי באמת לשאול על זה כאן בפורום כי זה נשמע מעניין. מישהו ראה את זה כבר?
אני ראיתי את זה וזה מעניין
זה נראה רציני או סתם תווים פשוטים?
זה הוצאה רשמית של גרין או שסתם השתמשו בעיצוב שלו?זה הוצאה של יוסי גרין ויש שם גם תמונות של יוסי גרין
זה שווה את הכסף?
כמה שירים יש בזה?
בחלק א 17 ובחלק ב 19
זה רק תווים פשוטים או שיש שם גם עיבודים? אשמח לפרטים כי הסדרה הזאת ממש מסקרנת אותי ואם זה רציני אני שוקל לקנות את זה.
ממה ששמעתי מיוסי גרין בשידור יש רק 1000 סטים
כמעט כל השירים הם של מרדכי בן דוד ופריד וזה לא מסודר לפי א-ב רק מתחיל מא עד ת אבל בין לבין זה לא לפי אותיות
-
@רבקה-מנדל כתב בתווים ליצירות קלאסיות לפסנתר:
@david כתב בתווים ליצירות קלאסיות לפסנתר:
לי יש את זה, כמעט כל השירים הם של מרדכי בן דוד ופריד וזה לא מסודר לפי האלף בית רק מתחיל מא עד ת אבל בין לבין זה לא לפי אותיות
זה רק נגינת סולו ?
@איש-אחד כתב בתווים ליצירות קלאסיות לפסנתר:
לפי מה שהבנתי משם זה רק תווים של המלודיה אבל יש אקורדים, וזה כתוב בסולמות הנוחים לשירה, בהתאם לכל שיר לגופו.